çok iyi olmuş yaa ne güzel benim bütün planımı değiştirdi sağolsun kuaförüm(
canım ahh ya ben sana demiştim bunu demeyi sevmem ama. düğün öncesi saçlarla ilgili çok değişiklik yapmamak lazım. Ben dün kuaföre dedim ki diplerim gelmiş mi bi boyayalım dedim . asla saçların böyle iyi doğal duruyor boya olmaz yokkk dediler. oysaki boyasalar onlara ekstra para...
canım haklısın ben birazda saçımın kendine gelmesini bekledim alttan röfle üstte boya tekrar röfle o yüzden sıkıntılı oldu eski saç rengini de pek yakıştıramadım kendime gelinlikte her zamanki beğendiğim saçım olsun istedim işyerindeki arkadaşlar beğendi çok kötü değilde biraz daha sarı olabilirdi gibi bi de postişle istediğim yoğunlukta sarıyı yakalarım herhalde :))
yapacak bişeyim yok şimdilik
ne mutlu güzel şeyler duymak.benim de yarın son provam var inş çarşamba alacağım gelinliğimi. bu arada sağolsun sorunumu soran arkadaşlar olmuş.kayınvalidem çok alıngan.şu dönemde yani düğüne 6 gün kala bile benden ilgi,şımartılma bekliyor.annemlerle olan diyaloğumu bile kıskanıyor sanırım.o yüzden ortam şu an gergin 5-6 gündür annemle de görüşmediler.düğünümün güzel huzurlu geçmesini diliyorum. siz de bana şans dileyin lütfen.herkese kolay gelsin
en çok konuşanlar yakın zamanda evlenecek olanlar demek ki
koşturmacadan girememişler
kaç gün giremedim sadece 2 sayfa birikmiş
önceden olsa ooooo
çok sağol canım Şeniz
kolaya kaçmışım ben foruma bakmak yerine buraya bakıp kaçmışım kaydirigubbakcemile3
çook güzel olmuşsun maşallah yaaa
prenses gibi tam :asigim:
gelinliklerimiz az da olsa benziyor
ay inşallah ben de senin gibi güzel olabilirim
laf değil icraat görelim hani resim hani resim -tatlicadiarzu-
şaka bi yana cidden merak ettiğim evlerden biri de seninki
ama ondan çok gelinliğini merak ediyoruumm
görebilecek miyiizz :kedi:
o zaman rahat rahat yetişir canım telaş yok :lepi:
ayyy ne güzel ya kızlar bir bir gitti de resimleri ekliyolar
bunları okuyunca içim bi garip oluyo
cidden diyorum az kaldı o günlere
onun dışında neden bilmem bi algı problemim var
3 hafta sonra o evde o eşyalarla yaşayacak ben değilmişim gbi kafamçokkarıştı
ayyy ben de en çok kısmına bayılıyorum bu işin
yani bayılıcam o zaman
sana da kocamaan mutluluklar canım
resiiiimmm istiyorum been :tomato:
Ozzyymmmm naptın canım nerelerdesin yahu valla o kadar çok evlenip evlenip gelen var kiinsan karıştırıyor artıkkaydirigubbakcemile3
bu arada bu saatte online olanlar var yaşasınnnolumunekankayizsmileselam kızlaaar...
Luxxorcum nişanlımla baktık fotoğraflarınıza bugün...Valla onun ve benim yorumlarım gerçekten çok olumluopuyorumnanaktançoook yakışmışsınız...Ayrıca ne güzel gülmüşsün sen öyle valla benim hemen dikkatimi çekti kızlarda aynısını söylemişler..
Gelinliğin ve saçını ve de özellikle tacını çoook beğendim çok çok yakışmış..Bindallıyla ayaktada bi foton yokmu??Onu da merak ettim doğrusu...
Vel hasıl kelam Allah mutlu etsin inşallah ve bir yastıkta kocatsın...Güya albüme yapacaktım yorumu ama valla burada çenem düştükaydirigubbakcemile3
Darısı bizlere inşallah...Özellikle jean ve zuzu bir an önce onlarada nasip etsin Rabbim hayırlısıyla tatlı telaşları...Allah bizleride utandırmasınn...Gece gece duamıda ekledikten sonra susayım artık...Daha bişeyler hatırlarsam eklerimm...Kocaman öpüldünüz güzel gelinler...Topiğimizin gelinleride maşallah çok güzellermiş yahu...
kızlar merhaba... siteye girme cesaretini ancak bugün bulabildim hazır değilmişim demekki sizi görünce yine gözyaşlarımı tutamadım.. çok kötü şeyler yaşandı evide tutmuştuk ama ramazanın başında bitti çok zor günler geçiriyorum hiç gücüm kalmadı artık hayırlısı böyleymiş demekki çok yanlış bir insanı sevmişim ben bukadra şeyi haketmemiştim... Allah'a havale ettim bana yaptığı hiç bişey yanına kalmıycak inanamıyorum... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum.. bize nasip değilmiş...
vereliniortakcanımm her işte bir hayır var şu an bu sözler seni ne kadar teselli eder bilmiyorum..Bende bugün arkadaşlarıma bakarken seni merak ettim açıkçası ve resminiz durduğu için dedim heralde herşey normal..Ama biliyorsun baya huzursuz dönemler yaşadın.Zararın neresinden dönersen kar derler demekki seni haketmemiş.Ne zamandır sen hep töleranslı davrandın ama sonuç olarak bu...Çok üzücü ama inan evlenip çocukların falan olsaydı bu çok daha zordu senin için..Yinede dua et Allah büyük..Emin ol daha güzel bir gelecek seni bekliyor...Nasıl bir problem yaşadınız bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun çiğdem..Ne zaman istersen biz burada seni dinlemeye hazırız..Allah yardımcın olsun...
caanımmmm senin haberlerini aldık bi arkadaşla face den msj laşmıssınız.biz seni merak edince o söyledi.canım benim sana daha iyileri nasip olacak merak etme.çünkü sen hep hayırlısı olsun diye dua ettin.hayırlısı buymuş.sakın kendini bırakma.
günaydın kızlar. kimsecikler yok akannehir
Kızlar günaydın...
Luxxor tatlım çççooookkkk güzel bi gelin olmuşsun çok yakışmışsınız çok doğal çıkmışsın ne güzel hiç heyecan panik felan yok gibi duruyor...
Çiğdem canım hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin diye dua ederiz böylesi daha hayırlı demekki... İnşallah herşey daha güzel olur...
good morning gelincikleeeeeeropuyorumnanaktan
meltemcim eminim güzel olmustur..icini feraht tut sen..
kizlar kuaför sorunu bendede var..dügünüm antalyada olucak ve benim oradaki kuaförlerle ilgili hicbir bilgim yok..
üstelik iki tane ayarlamam gerekiyor..gelen misafirler icinde ben bakicam mecburen boshayallersmile
slm luxxor tebrik ederim her daim mutlu ol
bol kız hani senin fotoların ben göremdim
günaydin jean ve haticee
nasilsin bakalim
amanin hatice seninde 4 günün kalmis..hadi bakalim hayirlisiii
kizlar bana bi fikir verin kinamda nasil yapayim sacimi..
elbisemin alti firfirli..saclara ozaman sade bisey gider dimi?
günaydin jean ve haticee
nasilsin bakalim
amanin hatice seninde 4 günün kalmis..hadi bakalim hayirlisiii
kizlar bana bi fikir verin kinamda nasil yapayim sacimi..
elbisemin alti firfirli..saclara ozaman sade bisey gider dimi?
Günaydın canımcım
genelde kınada açık bırakıyorlar
yani benim gördüğüm
böyle dağınık bişeyler iyi oluyor
:hulya:
ayyy 4 gün valla, şu kına ve düğün saçı fikri benide öldürcek :)) elbisem tek omuz yandan bı bişi yapsam nee diyorum bugünde :))
olabilir canim..ama benim elbisenin alti baya bir curcunali..mendil etek diyolar ya ondan..bide saclar dalgali olursa cok mu yorar acabaa..hmmmboshayallersmile
canim tel kolluysa yandan yaptir..ense topuzu..benimde gelinligim tek kollu..enseden hafif yana dogru bir topuz yaptirmayi düsünüyorum
bilemedim ki peri kızım
tam zıttı mı yapacağız saçları
aklında ne var ki senin?
çok sıkı topuz mu yaptıracaksın o vakit?:ecrin_bebek:
evt jeanim öyle düsünmüstüm ama..
ayy valla bu sac makjay en zor is valla kaydirigubbakcemile3
gelin saçında gamze özçelik istiyodum ama vazcaydım gibimi nee ay delircem :))
aynen canım
mesela diyelim kınayı hallattin sonra düğünü düşünüyorsun
düğünde nasıl yapacaksın saçını?makyajını?gamyoncuiremsu
canim bu gelinligim..yandan düsünüyorum..enseden..
makjay da cok hafif ama bi okadarda etkileyici olsun..
ya uff cok sey mi istiyorum
cok dertliyim bu konuda..hicbir zaman sacim makjayim istedigim gibi olmuyor maaleseff kizlar
gamze özcelik modeli bencede cok hos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?