2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım işte daha bakma aşamasındayım.. benim baktığım ve almayı planladığım mobilyalarım gayet koyu renk karıştırdın sanırım kuzucuuumm :) bu arada listeyi düzelttim kaydirigubbakcemile2

tatlım işte daha bakma aşamasındayım.. benim baktığım ve almayı planladığım mobilyalarım gayet koyu renk karıştırdın sanırım kuzucuuumm :) bu arada listeyi düzelttim kaydirigubbakcemile2

aa olabilir ama siyah yastıkları vardı üzerinde ? yannış mı gördüm kiohaoldumsmile

tamam canım gördüm listede adımı sağollkaydirigubbakcemile2

tşkler..

haha güldürdün kız beni :)

ayy şimdi sinir oldum hiç bişe yapasım yok.. otursun peynir ekmek yesin... gıcık şeyyy

saçmalama aaa..... düzelir herşey sende hee... bak en az senin kadar oda hevesliki bişeyler yapmak için çabalıyor otel araştırıyor niye iyi yanından bakmıyorsun olaya..akşam yemekte güzel güzel konuşursunuz ortak noktada anlaşırsınız çocuk bakmayla hemen gidip bütün rezervasyonu yaptırıp parayıda peşin vermedi ya canım.

yaaa kızlar bu arada topic'imizi baya kişi takip ediyor ama ben geçmişi tam okuyamadım işlerim çok bugün.. bi de erken çıkıcam eve gidip yemek yapıcam... eğer listeye adı eklenmemiş gelinlerimiz varsa noolur bana özel mesaj atsınlar artık geçmişi pek takip edemiyorum

hoşgeldin bebeğim benim naber...
canım başlayın artık ama aaaa boshayallersmile

oyy benim canım arkadaşımda burdaymış opuyorumnanaktan canım daha 4 ay var ev tutmak için erken ev tutmadanda eşya alma işine kalkışamıyoruz gelinlik için de araştırmadayım canım bakıyorum modellere falan bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı artık:CüvCüv:

ahh aslıcım bizim bazı meselelerimizi konuşmamız için akşamı beklememize pek gerek yok çünkü biz kendi işimizi yapıoruz :) yani aynı yerde çalışıyoruz şu anda.. nişanlımın kendi işi bende muhasebeye bakıyorum.. daha önce başka yerde çalışıyordum ama nişanlandıktan sonra başkasına para kazandıracağına gel kendi işimizin başında dur dedi bana.. ondan canım çok rahatım ben

hmm anladım tatlım benim ya ne güzel valla ama yinede iş ortamı yani akşam başbaşa olacağınız için dedim :)

canım benim damatlık,gelinlik,ayakkabı,saçına ne takacaksın? kına kıyafetin,bindallıda alacakmısın? v.s görsel hazırlıkları hallet en azından bebeğim :)

canım benim damatlık,gelinlik,ayakkabı,saçına ne takacaksın? kına kıyafetin,bindallıda alacakmısın? v.s görsel hazırlıkları hallet en azından bebeğim :)

damatlığı önümüzdeki ay alıcaz canım gelinlik içinde fatihe gidicem biliyosun zaten hazır model istiyorum demiştim sana dikim olmayacak o riski göze alamıycam yani...bindallım hazır güzelim yengemin bindallısını giycem ben çok beğenmiştim zaten onun bindallısını...saçıma taç takmak istiyorum zaten ama onuda gelinliğe göre bakıp alıcam tatlım ayakkabıyıda yine aynı şekilde işte böyle:)))

ben başta morunu beğenmiştim ama gidip giyince bana gitmedi o renk yeşil gitti ama yeşili böle fıstık yeşili ya da cırtlak yeşil değil altın rengine dönük bi yeşil yani anlatamıyorum şimdi kiii bilmiyorumkismile

çok çok çok güzel canım bayıldım allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin tatlım :Saruboceq:

ben de çokkk beğendim hayatım kapalı çarşıdan aldım kaftan mağazasından tavsiye ederim isterseniz oradan alabilirsiniz bir çok dizide kıyafet sponsorluğu yapmışlar harika bu model en iyi kostüm ödülü almış üstelik fiyatıda kına tepsisi dahil 270 falandı sanırım satın aldım ben kiralıkta da 150 falan dedi

canımmm bayıldım yaaa maşallah diyimde şimdiden nazarım değmesin valla gözüm kaldı heee sempatiksalakcinni yeşili bence dahada güzeldir canım kiraladınmı satınmı aldın ne kadara aldın nerden aldın nolur bilgilendir biziiiii

evet cnm onumuzdekı ay mutlaka halledın bebegım
evet cnm 2mızde aynı kafayız haızr model konusunda bende ısrarcıyım bende goze alamıorm vlla dıkım olayını
bence sen onumuzdekı ay gelınlıge bakmayada basla bebegm tmmmı
bu arada senın nısanlıgın var ya bu topıkte 2 gelınımızın kına kıyafetı hemide aynı renk blıomusnn :))) bende aynısını ıstıorumm yaaa sen 150 tl demıstın beraber bakarız ona dımı tatlm oda fatıhteydı dımı

çok iyiymiş canım ya bende morunu mu alsam acaba çok beğendim bunu yaa:dance:

merhaba kızlar...
biz de belediyeden nikah gününü aldık.hadi darısı daha almayanlara opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı tatlımm.. darısı nikah işlemlerini halletmemiş kızlara

canım en önemlisi senin içine sinmesi güle güle giy kuzuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…