2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

inş.. olmuştur lepim inş..
bende perşembe alıcam inş. herşey tamamdır..akannehir

lepicim umarim gelinligin istedigin gibi olmustur ve icine siner

offff bende öleyim yaaa tüm iyi kötü hüzünlü duygularım tavan yapmış durumda, karmakarışığım.....mutlu,duygusal,agresif, sulugöz,heyecanlı vsvsvsvs bilmiyorumkismile

Canım naptın sen yaa.... göz yaşlarımı tutamadım ben dayanamam valla o gün bu şiiri okumaya zaten evimden ayrılıyorum diye bi garibim iyice körüklemek istemiyorum...

Allahtan annem metanetli yada metanetli görünmeye çalışıyor
bana bişi hissettirmiyor
o üzülse daha çok üzülürüm...

Ya ben de metanetli görünmeye çalışıyordum.. ama pazar günü çeyiz giderken kamyon mahalleye kornayla girince eyvah dedim ozamandan beri tam anlamıyla bıraktım kendimi offf

Çeyizler gidince daha bi netleşiyor işin aslı... evdeki eşyaların kendi evine taşınıyor artık off bende dayanamam annem beni tembihliyor hiç ağlama felan gerek yok diye inşallah becerebilirim...

zaten o kadar hevesle alıp evinin bir köşesine biriktiriyosun çeyizleri onlar ordan çıkarken varya kayış kopuyo ben öle oldumm :/

Sanmıyorum canım becerilcek bişi diil mantık tamamen yok oluyor o sıra bende ağlamam diyordum ama dayanamıyor insan. Sen kendini tutsan bile muhakkak bir ağlayan çıkıyor onu görünce patlıyor herkes

Bu arada bizim dans şarkımız: Özgür Kurum - Senden Başka. Pasta Şarkımızda : Demet Akalın - Evli Mutlu Çocuklu.. Sizce nasıl ?

şiir çok güzel çok anlamlı gözlerim ağlamaklı, aslında değişik olur önceden okuyup ta cd alsan kınan gelene kadar bir arkadaşım da ağıt okumuştu çok güzeldi kınası gelene kadar olan kısımda

selam kızlar ne var ne yok? şiire ben de göz attım ama cidden duygulu anlamlı baya, ama kına gecesi biraz da hüzünlenip ağlanılan bişi olduğu için uygun düşer bence okumak isteyene diye düşünüyorum.

Dilşadcım çok hoş olmuşsun ,düğününün de güzel geçmesi dileğiyleee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…