- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
tabiki yazarım jean ımm :) gmz :) hannecim bizim de toplamda 1100 davetiye olmuş dağıtılan bakalım nasıl sığcaz şaka maka geldi o günler işte 3 gün sonra kınam var hepimize en büyüğünden mutluluklar versin rabbim
cnmcm salon 750 kisilk artik extra sandalye cikarttiricaz bi de takiyi cok ertelemiycez..Ooo bayağı olmuş canım ya. Bu sadece sizin misafirlerse bir de erkek tarafı varsa ohooo... Salon kaç kişilik tatlım? Ben de son zamanlara bıraktım ama pek karar da veremedim.
Evet ya az kaldı.eyvahedigeldismileAmin canım cümlemize.
aaa benim de dugun gunum,dogum gunum..Biz de mi ole yapsak acaba..düğün günümüz nişanlımın doğum günü o yüzden pasta şarkımız kesin tuğba özerk doğum günü ama bu ikisinde kararsızdım yardımınla netleşti canım sağol ayakkabımda orta yer sana ait olumunekankayizsmile
tabiki yazarım jean ımm :) gmz :) hannecim bizim de toplamda 1100 davetiye olmuş dağıtılan bakalım nasıl sığcaz şaka maka geldi o günler işte 3 gün sonra kınam var hepimize en büyüğünden mutluluklar versin rabbim
ben de ayakkabımı aldım bugun,cok cok icime sinmemekle beraber kac zamandır bakıp gorup begendigim tek ayakkabı oldu.ben de yazacagım insallah ismini canımmm.
cnmcm salon 750 kisilk artik extra sandalye cikarttiricaz bi de takiyi cok ertelemiycez..
aaa benim de dugun gunum,dogum gunum..Biz de mi ole yapsak acaba..
ayy senle ayni kaderi paylasiyoruz cnm,ben de dusunuyorum kara kara..Bizim o kadar diil cnm 500 kadar toplamda davetiye..
kizlar ben de bugun hastaneye ananemi ziyarete gittim kayinvalidemle..Ordan evimize gittik kayinvalidemle,esim ve abisi lambalarimizi takmislar..Sonra aksam da esimle biraz alisveris yaptik evimize sebzelik,banyoya raf falan aldik...Ordan aksam esim,kayivalidem davetiye dagittik eve yeni girdim..
ben de ayakkabımı aldım bugun,cok cok icime sinmemekle beraber kac zamandır bakıp gorup begendigim tek ayakkabı oldu.ben de yazacagım insallah ismini canımmm.
1100davetiye mi ohaoldumsmile
bizim 3katımızdan da fazla akannehir
QUOTE]
evet canım fazla ama iki tarafta doğma büyüme aynı memleketli olunca böyle oldu. yerimseniben
bence yeter cnm,sen ona kendini hediye ediyosun bence...yerimsenibendüğünde pasta geldiğinde önce kalpli sürpriz bir pasta glecek. nişanlımın doğum gününü kutlayacağım sonra düğün pastamızı keseceğiz. tuğba özerk doğum günü çalacak. sizce hediye alayım mı bu bile yeter mi?
tesekkur ederim miss'im,meltememre canim.gosteririm size ayakkabimı sabah.miss tatlım gule gule kullanın aldıklarınızı.dilsad canım bence hediyeni daha sonra ver basbasayken.
tesekkur ederim miss'im,meltememre canim.gosteririm size ayakkabimı sabah.miss tatlım gule gule kullanın aldıklarınızı.dilsad canım bence hediyeni daha sonra ver basbasayken.
bence yeter cnm,sen ona kendini hediye ediyosun bence...yerimseniben
ya 5 gun sonra esimin dogum gunu,bisi alamadim daha telastan aklima bile gelmedi...ufak da olsa bisi aliyim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?