2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canim benim acil sifalar diliyorum annene...Cok gecmis olsun..
Benim de ananem hastanede yatiyo su anda..
Hafta sonu evlenecek arkadaslara da simdiden mutluluklar diliyorum..İnsallah dilediginiz gibi gecer her sey..

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur anneannen.

Canımcım bu arada sen kına gecesi-düğün için dans müziklerine,giriştir odur budur karar verdin mi Miss'im?

günaydın canımmm
undo geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
enimse ozzy ve hafta sonu düğünü olacak arkadaşlara mutluluklar diliyorum

Valla şaka maka geldi çattı günler ya. Heyecan basıyor beni artık. Çarşamba günü kınam olacak benim deeyvahedigeldismile

İnşallah canım.
Bayram bayram ne işi ya,eşin de tam dayaklık haaalmaz:
ne biliyim cnmcm ya belli olmaz ona,bulur yapacak bi seyler..klava:

Canımcım bu arada sen kına gecesi-düğün için dans müziklerine,giriştir odur budur karar verdin mi Miss'im?
yok cnmcm yaaaa nerde son gunlere birakicam o isi artik...
ya sorma salona da sıgmayacak misafirler bizim sadece bizim neerdeyse 1000 kisi oldu..:2:

Valla şaka maka geldi çattı günler ya. Heyecan basıyor beni artık. Çarşamba günü kınam olacak benim deeyvahedigeldismile
az kalmis cnmcm senin de..Allah kolaylik versin..
Ben de yavas yavas hazirlaniyim..Kayinvalidemle ananemi ziyarete gidicekmisiz,esim de lamba takmaya gidicekmis abisi ile..

ne biliyim cnmcm ya belli olmaz ona,bulur yapacak bi seyler..klava:

yok cnmcm yaaaa nerde son gunlere birakicam o isi artik...
ya sorma salona da sıgmayacak misafirler bizim sadece bizim neerdeyse 1000 kisi oldu..:2:
Ooo bayağı olmuş canım ya. Bu sadece sizin misafirlerse bir de erkek tarafı varsa ohooo... Salon kaç kişilik tatlım? Ben de son zamanlara bıraktım ama pek karar da veremedim.

az kalmis cnmcm senin de..Allah kolaylik versin..
Ben de yavas yavas hazirlaniyim..Kayinvalidemle ananemi ziyarete gidicekmisiz,esim de lamba takmaya gidicekmis abisi ile..
Evet ya az kaldı.eyvahedigeldismileAmin canım cümlemize.

slm kızlarrrr herkesın bayramı mubarek olsunn
yarındn sonra düğünüm var cokk heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay ne güzel bi heyecaan
Allah yardımcın olsun herşey sorunsuz geçsin inşallah :Saruboceq:

meltemcım senle hallettıkde bılmeyenler ıcın yazdım onu zaten sıtenın adı ustunde kadınlar kulubu erkegın ne ısı var :) enımse bu arada dugun gunu daha cok heycanlancaksın sımdıden solım:)

vereliniortak

canım beniimm ay gel gel sakın ihmal etme buraları
herşeyin sorunsuz olsun inşallah :Saruboceq:
seviyorum seni unutma aklinialirimsmile

canım çok kocamaan geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

canim benim acil sifalar diliyorum annene...Cok gecmis olsun..
Benim de ananem hastanede yatiyo su anda..
Hafta sonu evlenecek arkadaslara da simdiden mutluluklar diliyorum..İnsallah dilediginiz gibi gecer her sey..

sana da çok büyük geçmiş olsun inşallah
benim de ananem 15gündür hastane de
noluyoruz yaa yaşlıların hassas zamanı mıdır nedir :çok üzgünüm:

her geline diyorum beni yaz beni yaz diye hahaha
kızlar size güveniyorum sayenizde evleneceğim

daha 1 ay var ama ben de yazayım mı gamze kaydirigubbakcemile3

günaydınnn kızlar benimde yarın kınam var pazarda düğünüm ama, hiç bi heyecan yok bende ya :S

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şok etkisi yapmıştır aşırı heyecan bana sınavlarda geliyo bu duygu bakalım evlenirken ne gelecek bana -tatlicadiarzu-
Allah yardımcın olsun herşey sorunsuz masal gibi olsun inşallah canımm Şeniz

tabiki yazarım jean ımm :) gmz :) hannecim bizim de toplamda 1100 davetiye olmuş dağıtılan bakalım nasıl sığcaz şaka maka geldi o günler işte 3 gün sonra kınam var hepimize en büyüğünden mutluluklar versin rabbim

opuyorumnanaktan teşekkürler Dilşadcım
sanki neyleyim daha slow olduğundan çıkış olsun diye geldi aklıma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…