2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kız fotocu kadınlar kulübünün sıkı takipçisi diye düşünmüştür:).
bence de ama şok da olmustur cunku profilinde adi falan da yoktu..Yazdigi sehir,tarih,anlattiklari ele verdi kendini..Adasin hannem kiz..kaydirigubbakcemile3
ben hepinizinkini biliyorum hatta kocalarınızı da biliyorum hahhaha sempatiksalakcinni
supersin kizim ikiniz de basaksiniz,unutmazzsiniz kolay kolay bisiyi..

amaninnnnnnnn kiz jean supersin...İlk ortmen oldugum sene cocuklarla proje yapmistim..Ordan kalmadir cnmcm..

Ben ondan öncesinde de biliyordum kiiikaydirigubbakcemile3
Canım bir hamur falan kızartsan. Ya da pastanede de bir şeyler bulabilirsin belki.

hannem telefonla mı kutlanıyor kız :ecrin_bebek: bende öyle yapayım bari bayanssulusmile
Canım onlar Balıkesir'de. Gitmedim ben. Nişanlım gitti ama...

missim geçen haberlerde çıktı bi yerde kız yazıyormuş nereye gittiğini flan nerde yaşadığı biliniyormuş bi sergiye gideceğini yazmış başka birileri de gitmiş oraya kızı bulmuşlar fotolarını flanda koymu kızı tanımışlar zaten ayyy çok korkunç tehlikeli iş yapıyoruz heeee

jean ajan gibisin kızkaydirigubbakcemile3
bence de ama şok da olmustur cunku profilinde adi falan da yoktu..Yazdigi sehir,tarih,anlattiklari ele verdi kendini..Adasin hannem kiz..kaydirigubbakcemile3

supersin kizim ikiniz de basaksiniz,unutmazzsiniz kolay kolay bisiyi..
Kesin şok olmuştur var ya.:)

amaninnnnnnnn kiz jean supersin...İlk ortmen oldugum sene cocuklarla proje yapmistim..Ordan kalmadir cnmcm..
Gizlin saklın kalmamış Miss'im:)

Ben ondan öncesinde de biliyordum kiiikaydirigubbakcemile3
Canım bir hamur falan kızartsan. Ya da pastanede de bir şeyler bulabilirsin belki.

Kizlar var mi elinizde bi tarif olmadi hamur yogurup pişi(hamur kizartma) yapiyim..

ayyy dogru soyluyosun Jeanim yaaa..Hele ben pek bi desfire ediyorum kendimi buralarda..

jean ajan gibisin kızkaydirigubbakcemile3

Kesin şok olmuştur var ya.:)

Gizlin saklın kalmamış Miss'im:)

hakkaten hanne'm ya kalmadi gizlim saklim..:)Ya sormayin evde son ekmekleri de kopeklere verdim bahcede 3 tane var da bizim..Onlar yedi ben ac kaldim..Hamura goz karari mi su koyuyoruz, tuz maya falan lzm mi kizlar..

Nasıl yani ben bu haberi ka.ırmışım. Bir şey mi yapmışlar kıza?

Kizlar var mi elinizde bi tarif olmadi hamur yogurup pişi(hamur kizartma) yapiyim..

ayyy dogru soyluyosun Jeanim yaaa..Hele ben pek bi desfire ediyorum kendimi buralarda..

Valla özel bir tarifim yok benim. normal hamur, ama çok açsan mayalı hamur yapma canım.

neyse ben gideyim öptümopuyorumnanaktan
kalsaydın :).

hakkaten hanne'm ya kalmadi gizlim saklim..:)Ya sormayin evde son ekmekleri de kopeklere verdim bahcede 3 tane var da bizim..Onlar yedi ben ac kaldim..Hamura goz karari mi su koyuyoruz, tuz maya falan lzm mi kizlar..

:))). Göz kararı canım, una göre ayarlarsın artık. Çok cıvık olmasın çok çok da katı olmasın. Mayalarsan bir yarım saat beklersin canım dinlenmesini mayalanmasını. Ama mayalı da daha güzel olur.

tuhhh tarif alamadim jeanim senden..hanencim isin varsa sen de cik cnm ben buralardayim bana bakmayin siz..
Netten de bakabilirsin tatlım. İşim yok şimdilik canım. Birazdan çıkarım ama ben de. Evi temizletteniz mi bu arada ne yaptınız?

anladim cnm annemi ariyim olmadi yoksa ac kalicam..Umarim bisi yapmamislardir kiza..

Ara bir danış annene :). Umarım ya akibetini merak ettim.

Netten de bakabilirsin tatlım. İşim yok şimdilik canım. Birazdan çıkarım ama ben de. Evi temizletteniz mi bu arada ne yaptınız?

Ara bir danış annene :). Umarım ya akibetini merak ettim.

cnm evi temizletmedim henuz ama bayram sonrasi o isi halledicem..Biraz da esim mani oldu,yine kirlenir falan die..
anenm karsi komsudan ekmek iste dedi,o da verdi sagolsun..
sen ne alemdesin cnmcm,nasi gidiyo hazirliklar?

cnm evi temizletmedim henuz ama bayram sonrasi o isi halledicem..Biraz da esim mani oldu,yine kirlenir falan die..
anenm karsi komsudan ekmek iste dedi,o da verdi sagolsun..
sen ne alemdesin cnmcm,nasi gidiyo hazirliklar?

Valla en iyisini yapmışsın uğraşmamışsın.
canım evle ilgili eksiklerimiz var hala ama düğünden sonraya kalacak sanırım birazı. Kına gecesiyle ilgili teferruatları alacağım bugün çıkarsam ve de gelin ayakkabımı. hala halledilecek şeyler var, bir türlü bitmiyor valla.
Halıları ne yaptınız, aldınız mı?

ya sorma cnmcm oturma odasina tv unitesi buyuk diil fakat kucuk bisi sadece sehpa seklinde alinacak,salona ortaya sehpa alinacak yine..Banyo icin tuvalet fircasi vs. alinacak..Koridora vestiyer yaptirmayi dusunuyourz ev sahibi ile goruserek tabii..
halilari almadim cnmcm..Bi turlu karar veremedim gitti ona da..perdelerimi acele karar verdim hic icime sinmedi,bi kac seneye degistiririm kesin bu gidisle..

Yemek takımının tv sehpası yok muydu tatlıcım takımın icinde.koltuk takımıyla orta sehpa da veriyorlardı.neden vermediler ki?biz de vestiyer alacagız ama duğünden sonraya kalacak galiba o.halılar kolay canım,ellerinde varsa hemen gelir.
guneslik ve tul aldim cnmcm,ole kanat manat yaptirmadim sonra bakarim artik bi yerlesiyim de...

Perde tül konusuna gelince,kanat yaptırırsın baska bir yerde canım,tulu kanat cok degistiriyor emın ol.komple degisime gerek bile kalmaz.artan tullerinden perdeciye götürürsun uygun fon seçtin mi ohh mis gibi olur.

biz de oyle dusunduk cnmcm ya,baktim hosuma giden bi fon yoktu salon icin riske atmayalim dedik sonra yaptirirz die dusunduk..Ya yemek takiminda evet vardi cnmcm sehpa gibi bisi ama bizim otuma odasi krem salondaki ise beyaz...O yuzden mecburen ayri bi tane almamiz gerekicek tatlicim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…