kızlar yaa
güleyim mi ağlayım mı bilemedim... şimdi nişanlım arıyor evimize güvercin girmiş bi güzel her yeri pisletmiş.... yaaa ne gıcık oldum şimdi yaaa....
yorum yapmadan çıkamıycam çok güzelmiş dediğin gibi kolye değilde küpe daha iyi olur...
soul cum.hala konuşuyor musunuz?aileler hiç aralarında konuştu mu?
oo maşallah gelinlik gibiymiş phenomen
LEPİ bu arada duvara yapacağın modeli Marshall ın Osmanlı renkleri için ürettiği desenler var onlardan yapabilirsin bizde evde düşündük ama artık sonra yaparız dedik daha sakin bi zamanda...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alemsin lepi güldürdün beni... nişanda giydiğim de epey topukluydu o zaman uyumluyduk onun kaç cm olduğuna bakayımda aynı cm olsun bari...
ben bu saçı beğendim
kuaföre bırak birazdaamaniiin iicene panik oldumm ne yaptırcam beeenbilmiyorumkismile
giyyKızlar,
benim bir arkadaşım beyaz converse giymişti düğününde..Her gören ohh en akıllısı sensin dedi :) Bende yanıma alsam mı diyorum çok bunaldığım anda çıkarır topukluları, converseleri çekerim altıma :))
Gelinlikçiler bu işten anlıyolar, öyle dediyse vardır bir bildiği canım..Bakk şimdi benimde kafama takıldı..Benim ayakkabım henüz hazır değil, ben siparişle yaptırıyorum..Benim boyum 1,70 ve nişanlım 1,84..Ayakkabı 11 cm lik..Eee daha türban yapılcak, amanınnn sana diyorum ama bende nikahta eşimden uzun olcam galiba(((((((
Evet bizimde öyle oldu canım yoksa işler yetişmezdi..Nişanlıma dedim geçenlerde yaa biz mi çok ağır hareket ediyoruz, bizim işlerimiz mi çok ters gidiyor yoksa evlenmek hakikaten zaman alan çok uğraştıran bişey mi bilmiyorumkismile
Kızlaarr size bir sorum var, hala kınada saçımı nasıl yaptırsam karar veremedim.Tek omuzlu bir elbise giyeceğim..Saçlarımda omuzlarımda..Nasıl bir model yapsam sizce?Yardımcı olur musunuz?
çok şeker ve kbar bi model sanada giderse neden olmasınbu da arkadan görünüşü duvağı alttan takınca güzel durur herhalde
http://www.moderndugun.com/wp-content/uploads/2009/03/jessica-alba39.jpg
opuyorumnanaktankızlar yaa
güleyim mi ağlayım mı bilemedim... şimdi nişanlım arıyor evimize güvercin girmiş bi güzel her yeri pisletmiş.... yaaa ne gıcık oldum şimdi yaaa....
amaan Allahından bulsunlarYok canım, artık konuşmuyoruz. En son dün konuştuk, annemde babasıyla konuştu, annesinin yüzü yok cevap vermeye çünkü. Sadece arkadan belalar okuyomuş, beni suçlu gösteriyosunuz diye. Evet suçlu o, büyük kızı ve sevdiğim adamdı. Neler çektim onların yüzünden ben. Aileler arasında da zaten kopukluk vardı, annem arar sorardı onlar hiç arayıp sormazdı, hayatında iki defa gelmiştir bizim eve annesi. Babasının zaten hiçbişeyden haberi yok, nişanlanıyoruz biz, babasının haberi yok. Adam da gelmiş bizi suçluyo bunun için. Adama diyorum ben nasıl kendi aileme söylediysem, seninde oğlun sana söylicekti ya da eşin. Ben mi gelip nişanlanıyoruz diye haber vericektim. Ben hiç anlayamadım bunları da.
Yani anlayacağınız tamamen bitti, zaten ailesi destek olmayacaklarını söyleyince koptu herşey onda. Çünkü onun yapabileceği şeyler belliydi. Bin kere yalvardım ona, bana yapamayacağın şeylerin sözünü verme, yapamıcaksan yıllarımızı boşa harcamayalım, yok ben seviyorum, yok sensiz yaşayamam, yok ben senden vazgeçemem, herşeyimizi yapıcam edicem. Şimdi ortalıkta yok beyefendi, böyle beni yarı yolda bıraktı gitti.
Çok sağol canım benim daha güzeli senin olsun inşaallah..Tamam o zaman sallanan kocaman bir küpe alayım ben sağolasın :)
Yok canım, artık konuşmuyoruz. En son dün konuştuk, annemde babasıyla konuştu, annesinin yüzü yok cevap vermeye çünkü. Sadece arkadan belalar okuyomuş, beni suçlu gösteriyosunuz diye. Evet suçlu o, büyük kızı ve sevdiğim adamdı. Neler çektim onların yüzünden ben. Aileler arasında da zaten kopukluk vardı, annem arar sorardı onlar hiç arayıp sormazdı, hayatında iki defa gelmiştir bizim eve annesi. Babasının zaten hiçbişeyden haberi yok, nişanlanıyoruz biz, babasının haberi yok. Adam da gelmiş bizi suçluyo bunun için. Adama diyorum ben nasıl kendi aileme söylediysem, seninde oğlun sana söylicekti ya da eşin. Ben mi gelip nişanlanıyoruz diye haber vericektim. Ben hiç anlayamadım bunları da.
Yani anlayacağınız tamamen bitti, zaten ailesi destek olmayacaklarını söyleyince koptu herşey onda. Çünkü onun yapabileceği şeyler belliydi. Bin kere yalvardım ona, bana yapamayacağın şeylerin sözünü verme, yapamıcaksan yıllarımızı boşa harcamayalım, yok ben seviyorum, yok sensiz yaşayamam, yok ben senden vazgeçemem, herşeyimizi yapıcam edicem. Şimdi ortalıkta yok beyefendi, böyle beni yarı yolda bıraktı gitti.
Zora gelince kaçmış gibi görünüyor canım ama eminim ki zamanında söylediği sözlerde samimidir,,Sevmiştir seni, yapabileceğini düşünmüştür..Ailesi desteği çekince bocalamıştır bir an..Aileler işin içine girince ggerçekten çok zor..Nişanlılık dönemi ilişkinin imtihan dönemi oluyor.Her şekilde sınanıyor çiftler..
phenomen süpermiş canım harikaa ama kollarını neden turuncuya boyadın:)) Çok güzel kıyafetin çok duruu
Evet gerçekten, keşke aileler her şeyin içine bu kadar girmese ya en sonunda lanet olsun paranız baksın bırakın kendi yağımızda kavruluruz evimizi kendimiz kurarız diyemiyosun da, aile bu atsan atamaz satsan satamazsın. onlar bunun vebalini nası taşıyacaklar merak ediyorum:2:
soulmate canım arkadaşım rabbim hakkında hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın. Çok zor biliyorum, anlayabiliyorum az çok üzülme boşver demeyeceğim ama hırpalama kendini çok. İnsan şimdi acıyla,duygusallıkla mahvediyor kendini ama aradan biraz zaman geçip gözleri açılınca iyiki böyle oldu diyor rabbim beni kurtardı diyor bazı olaylarda.
Allahım gönlündekini senin için hayırlı kılsın, yok eğer hayırlı değilse senin için o Rabbimin bir bildiği vardır. Ve senin için hayırlı olanı da gönlüne kabul ettirme sabrı,meşakkati versin tez zamanda inşallah.
Arkadaşların söylediği her şeye katılıyorum, seni seviyoruz soulcüm.
cok guzel cnm elbisen cok guzel olacaksin insallah o gun...Ayy kızlar sağolun yaa elbisemi beğenmenize çok sevindimmmm çok mutlu oldummmm :))
cnm 3. modeli goturmustum ben kuafore yapsin die tam benzetemedi ama ben yine de begendim yaptigi modeli..Daginik dusunmen iyi olmus cnm..
Davetiyelerin cok hos cnm,benim ki de bu tonlarda ben cok begenerek almistim..kızlar işte bnm davetiyelerim...:asigim:
topigi ben aciyim barim Jeanim kapatmis..Ben yine erkenciyim..:1no2:topiği ben kapatıyorum siz açın iyi geceler gelinciklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?