Ya nedense her işimizde aksilikler oldu bizim, göze mi geldik anlamadım..Herşeyde sorun çıktı, ya geri gitti ya çok bekledik vs vs Gerçi en sonunda istediğimiz gibi oldu ama insana onun stresi yetiyor..Kınayla düğnü arasında neden o kadar vakit var canım?Yoksa başka şehire mi gelin gidiyorsun?
Kızlar,
benim bir arkadaşım beyaz converse giymişti düğününde..Her gören ohh en akıllısı sensin dedi :) Bende yanıma alsam mı diyorum çok bunaldığım anda çıkarır topukluları, converseleri çekerim altıma :))
Ahh ahh birşeyin büyüsüne kapılıp aldığım sonradan da pişman olduğum o kadar çok şey varki :))))))) Sen işini garantiye al o yüzden tatlım..Benim herşeyim 2. postada kesinleşiyor zaten.Alıyorum bişeyi sonra ayy yokk burası uymadı, amanınn şu ayrıntıya dikkat etmemişim hoppp koştura koştura değiştirmeye :)))
ben gidiom kızlarr kuaföree.. umarım ii bişiler çıkar tşkler hepinizeee..
canım valla aklımı da gelinlikçideki bayan çeldi... pek bişey demedi ama saçını topuz yaptırırsan uzun gözükürsün dedi o yüzden bi de sizlere danışayım dedim... :enbuyukkk:
Gelinlikçiler bu işten anlıyolar, öyle dediyse vardır bir bildiği canım..Bakk şimdi benimde kafama takıldı..Benim ayakkabım henüz hazır değil, ben siparişle yaptırıyorum..Benim boyum 1,70 ve nişanlım 1,84..Ayakkabı 11 cm lik..Eee daha türban yapılcak, amanınnn sana diyorum ama bende nikahta eşimden uzun olcam galiba(((((((
Evet Canım başka şehire gitmiom ama erkek tarafının orda olcak düğünüm, hem annemler de oralı. bizim de hep bişilerin renginde sorun çıktı bişi yaptırdık alakasız renkler geldi geri gitti vs. ama allahtan zamanlıca ev tutmuştuk da yetişti çok şükür
alemsin tatlım yaa... boylarımız aynıymış benim nişanlım biraz daha uzun eee aldığım ayakkabı da seninkine yakın yada aynısı.... kesin seninde değiştirme yapman gerekecek... gene iki iş olacak...:bbo:
Ayy ayakkabıyı hemen gdip almalıyım ve nişanlımın yanında giyip kocaman bir topuz yapıp denemeliyim hemde hemennnnnnn....
Bu arada kınası, nikahı düğünü olmaya başlayanlar albümlerine fotoları koysun kızlar artık eylül ekim gelinlerinin evli-mutlu-çocuksuz topiğine geçmelerine az kaldııı
ahahaha yakında lepinin dediği gibi tepenize apartman dikceniz valla:dance:
Aaa öyle bir topik mi var canım
Yok canım da undomiel yani sevgili hayırsız topic sahibemiz bi liste yaptı o listedeki son kişi de muradına erince yeni topic açıcaz orda devam etcez paylaşımlara:icecream: Ya kimsenin sesi çıkmıo kendimi çok geveze hissettim biraz susup dinliyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?