Biz kavga eder sonra da barışırız, öyle uzatmayız. Ama onlara göre böyle evlilik olmazmış, yok iki ay sonra boşanırmışız falan. İşte aklına ne soktularsa bilmiyorum ki...
Biliyorum canım, teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda geçicek.
:)) meltem iki cm falan alçak al ozaman
7 cm fark topuz için yeterli kule mi yapcaz başımızın üstünde sanki :)
Biz kavga eder sonra da barışırız, öyle uzatmayız. Ama onlara göre böyle evlilik olmazmış, yok iki ay sonra boşanırmışız falan. İşte aklına ne soktularsa bilmiyorum ki...
ya bence konuyu onla konuşman lazım sakin sakin evlilik öle olmaz ama böle de kolay bozulmaz bence
Biliyorum canım, teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda geçicek.
Tuya hemen bulcam ayrılma
kızlr bence okadar yüksek ayakkabı düşünmeyin sonra çok zorlanırsınız bence.
Arkadaşlar, benim bir arkadaşım vardı,Nişanlısının boyu çok uzun diye çok yüksek topuklu bir ayakkabı aldı, nişanlısının yanında almış boyuna yine yetişemedim filan diye üzülüyodu.Sonra gelin topuzunu çok yüksek bişi yaptırmış, düğünde eşinden uzun boylu görünüyodu..Bence böyle bir risk almayın..
eheheh evet zamanı tutturmak zorkaydirigubbakcemile5 Sen ne alemdesin hazırlıklarda? hangi gündü bu arada senin?
ben seviyorum canım özel günlerde yüksek topuklu şık ayakkabıları... ama yanıma da rahat bişey almadan yapamam herhalde...
Ay kayınvaldem de bana beyaz spor ayakkabı alırız tabanı yüksek olanlardan ayağın rahat etmezse dedi ama ben de öldürseler giymem gelinliğin altına ayağımı kanatsa bile görüntüyü bozamam vallabayanssulusmile Benim ayakkabımın da topuğu tam oturmuyor ama ek koydurmicam, dikkatli yürüyünce çıkıvermiyo, bu sefer de ek koyarlar ayağım şişer vurur murur, cesaret edemedim
Benim nikah 26 Eylülde canım..Hazırlıklar bitti gibi..Kına gecesi için kına kese sepet vs alışverişi kaldı sadece..Birde beyaz eşyalar geldi eve, tesisatta filan sorun çıktı.Evin bikaç tadilat işi çıktı yani( Perdeler bile asılmıştı, heryer tozlanacak yine, biraz moralim bozuldu ona..Onun dışında pek birşey kalmadı canım..Senin ne zaman?
evet canım yaa bu risk iki gündür aklıma geldi dedim yüksek topuz yaptırır fikrimi değiştirirsem kötü bi görüntümüz olur ayakkabıyı aldım ama değiştiririm sorun yapacaklarını zannetmiyorum...
aklım sonra başıma geldi nedense o anda onun şıklığı gözümü büyüledi herhalde...
TUYA canım son senin eklediğin modelde çok güzel neden istemiyorsun...
Evet o hoş cidden ama çiçeğini tek yana koydur eğer iriyse iki tarafta olmaz o modeldeki çiçekler minicik
yok ondan az daha küçük ve üç tane öle tüyü olmadan düşün tek çiçek olarak o model
Aksilikler olmasa olmuyo valla, benim kına 16, nikah 18, düğün 25indegamyoncuiremsu
Ya nedense her işimizde aksilikler oldu bizim, göze mi geldik anlamadım..Herşeyde sorun çıktı, ya geri gitti ya çok bekledik vs vs Gerçi en sonunda istediğimiz gibi oldu ama insana onun stresi yetiyor..Kınayla düğnü arasında neden o kadar vakit var canım?Yoksa başka şehire mi gelin gidiyorsun?
Ahh ahh birşeyin büyüsüne kapılıp aldığım sonradan da pişman olduğum o kadar çok şey varki :))))))) Sen işini garantiye al o yüzden tatlım..Benim herşeyim 2. postada kesinleşiyor zaten.Alıyorum bişeyi sonra ayy yokk burası uymadı, amanınn şu ayrıntıya dikkat etmemişim hoppp koştura koştura değiştirmeye :)))
Senin k.valide düşünceliymiş baksana... ama bende öle spor ayakkabı giyemem yanıma ayakkabı yedeğini alacaksamda daha düşük topuklu önceden rahatını az çok bildiğim bişey alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?