Kızlar merhaba
yine kimsecikler yok ortada.... benimde sinirlerim tepemde... yatak ve bazayı aldık geçen hafta eve getirdiler ama gelen ürünler istediklerimiz değildi... yatağı geri götürdüler bazada da sorun vardı... bi haftadır onla uğraşıyoruz...
sorun şu ki bazanın tutulan yerleri var ya demir olan bize getirilen bazada o yok( demir yerine 4 parça plastik bişiler çıktı ama sabit felan değil...showroomda baktıklarımız öle değildi şimdi fabrikayla görüştüm biz sadece plastik üretim yapıyoruz diyor ama ben plastik istemiyorum o zaman para iadesi yapın dedim... zaten parmağımda his yok bi de o plastik şeyi nasıl kaldırayım öle... iş satın aldığımız yerde bitiyor aradım bankayla görüşmeye başlayın iade edeceksiniz o parayı dedim...
ayyy bişeyde sıkıntısız olsa ne güzel olur....
Ben de bugun yeni is yerime basladim kizlar..Yeni is,hayat,sehir...
Saniyorum 1 gunum bos olacak,4 gun calisicam o yuzden evle ilgilenebilirim die dusunuyorum ya da olmadi ozelde is bakarim duzenimi oturtunca..
Bugun esimle kira sozlesmesi yapmaya gidicez,cikmisken hali da bakarim insallah fikir olur en azindan..
herkeste bir panik başladı ya ne güzel nede çabuk geçti zaman.
ahaa bolcum burdaymış, ya bi sorun var yine görünmüyo kimsebilmiyorumkismile Nasılsın tatlım? senin daha az kaldı sanırım. Biz bayramda Denizliye gitcez zaten 1 hafta sonra da başlıo cümbüşşşŞeniz
evt cnm sitede problem var gözükmüyor zaten kimsede yok heralde.
valla az kaldı 10 gün sayıyoruz işte daha davetiye dağıtmaya başlamadık( bakalım ne yapcaz
olur canım yaa dağıtılır. Zaten bilmesi gereken herkes biliodur, davetiye işin formalitesi:kedi: Ayy vakit geçmek bilmio ya aslında benim de bir an önce 10 gün kalsaaopuyorumnanaktan Ağustos sanki 41 çekti
ayyy kimin olduğu da gözükmüyor yaa sanki kendi kendi yazıyor konuşuyor gibim oluyor insan...
:) ay evt cnm geçen hafta çok yoğundum evle uğraştım hep oyüzden çabuk geçti zaman senin ev işlerin bittimi?
ayyy kimin olduğu da gözükmüyor yaa sanki kendi kendi yazıyor konuşuyor gibim oluyor insan...
evimden bir bölüm kızlar size
Elcinth her şeyiyle çok güzel olmuş evin perdeler avize koltuklar.. Mutlulukla otur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?