2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar merhaba

yine kimsecikler yok ortada.... benimde sinirlerim tepemde... yatak ve bazayı aldık geçen hafta eve getirdiler ama gelen ürünler istediklerimiz değildi... yatağı geri götürdüler bazada da sorun vardı... bi haftadır onla uğraşıyoruz...

sorun şu ki bazanın tutulan yerleri var ya demir olan bize getirilen bazada o yok ( demir yerine 4 parça plastik bişiler çıktı ama sabit felan değil...showroomda baktıklarımız öle değildi şimdi fabrikayla görüştüm biz sadece plastik üretim yapıyoruz diyor ama ben plastik istemiyorum o zaman para iadesi yapın dedim... zaten parmağımda his yok bi de o plastik şeyi nasıl kaldırayım öle... iş satın aldığımız yerde bitiyor aradım bankayla görüşmeye başlayın iade edeceksiniz o parayı dedim...

ayyy bişeyde sıkıntısız olsa ne güzel olur....

haaa bi de patronumla işten çıkcam diye dün konuştum yaa bugün bulmuş birini getirdi... kadını bi görseniz çıt kırıldım dedim en fazla 6 ay dayanır :))

Merhaba meltemcim, valla sorma bizim de salon maası 4 kere değişti ve bi türlü problemsiz bişi gönderemediler, Artık Lanet olsun dedik 5 ekimden sonra gelsin yenisi. Hepsi mi çürük çarık olur ya fabrika hatası herhalde hangisini getirseler aynı dert çıktı. rtık görüntüsüne razı olduk değişecek düğünden filan sonra..

Canım selam hayırlı olsun yeni hayatım deyimkaydirigubbakcemile5 Bu arada davetiyen burda mı albümemi koydun ben de bakayım?

herkeste bir panik başladı ya ne güzel nede çabuk geçti zaman.
valla luxxorcum bizde aynı sorunları yaşadık ama bizimkileri değiştirmediler oynama yaptılar üzerinde git git gel artık bizde lanet olsun alalım artık dedik öyle kaldı hep.

kimseyi göremiyorum ama sanırım kimse yok benden başka. Misscim davetiyeni gördüm canım güzelmiş hayırlı olsunguclubacismile

herkeste bir panik başladı ya ne güzel nede çabuk geçti zaman.

ahaa bolcum burdaymış, ya bi sorun var yine görünmüyo kimsebilmiyorumkismile Nasılsın tatlım? senin daha az kaldı sanırım. Biz bayramda Denizliye gitcez zaten 1 hafta sonra da başlıo cümbüşşşŞeniz

evt cnm sitede problem var gözükmüyor zaten kimsede yok heralde.
valla az kaldı 10 gün sayıyoruz işte daha davetiye dağıtmaya başlamadık( bakalım ne yapcaz

evt cnm sitede problem var gözükmüyor zaten kimsede yok heralde.
valla az kaldı 10 gün sayıyoruz işte daha davetiye dağıtmaya başlamadık( bakalım ne yapcaz

olur canım yaa dağıtılır. Zaten bilmesi gereken herkes biliodur, davetiye işin formalitesi:kedi: Ayy vakit geçmek bilmio ya aslında benim de bir an önce 10 gün kalsaaopuyorumnanaktan Ağustos sanki 41 çekti

olur canım yaa dağıtılır. Zaten bilmesi gereken herkes biliodur, davetiye işin formalitesi:kedi: Ayy vakit geçmek bilmio ya aslında benim de bir an önce 10 gün kalsaaopuyorumnanaktan Ağustos sanki 41 çekti

:) ay evt cnm geçen hafta çok yoğundum evle uğraştım hep oyüzden çabuk geçti zaman senin ev işlerin bittimi?

:) ay evt cnm geçen hafta çok yoğundum evle uğraştım hep oyüzden çabuk geçti zaman senin ev işlerin bittimi?

Bizim evde bi eksik TVmiz kaldı onu da hemen alamıcaz, çünkü erkek tarafı almıo onu inat etti kendi maaşımızdan biriktirip alcaz. Onun dışında her şey tamam çok şükür. Bi işte bayramdan sonra temizlik yaparız tekrar etraflıca hazır olur

ayyy kimin olduğu da gözükmüyor yaa sanki kendi kendi yazıyor konuşuyor gibim oluyor insan...

evet meltemcim yaaakannehir

ben geldim kıslar nasılsınız ya size ekliyemedim eşyalarımın gitmesi gerekiyordu ist. yolcusu oldu benim eşyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…