valla canım benim düğün ve foto çekimi salonda olcak ama yinede yagmur yagmasını istemm annemde okadar kafanızı takmayın yağmur falan yagcak diye yoksa bukadar evhama kar yağmayan memlekete karda yagdırırsınız diye takılıyor
keyifsizim canım...
mobilyaları halletmenize çoooook sevindim güzelim
hangileriydi en son hangi renk hangi modele karar verdiniz
yemek odası yatak odası salon takımı hepsini hallettinizmi
ne kadar tuttu
nereden aldınız canım
senin düğün tarihin neydi
günaydın cicoşlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ne oldu canım neden keyifsizsin inşallh önemli bişey yoktur . canım dün eklediğim foto vardıya futon markanın onu alıcaz füme üzerine taş rengi diğerlerinide akşma kataloktan bakıp kod numaralarıyla eklerim ama hepsini halletdik sehpasını kadar herşeyi seçtik canım 14,000 bin canım ama pazarlık yapılmadı daha biz sadece begendik ayırdık.18 eylül düğün konfor magazasından begendik canım ama aldıklarımız konforun ürünlerimiydi tam hatırlamıyorum
canım kafanı takmamaya çalış her evde olan seyler bizdede oluyor bazen inan annemm kayınvalidemnden daha çok sorun yaratıyor ev işlerini yemekleri falan bende çok sık yemek yapmam çok pratik değilimdir elim yatkın değil yani ya tuzlu yada çok yağlı olur ben kayınvalidemi bile yemek yapamiıyorum faln dedim ben ögretirim kzıım sen canını sıkma diye teselli veriryor annem hiç mutfaga girmiyorsunuz kocanıı nasıl bakcaksın diye hep laf sokar ama takmamaya çalışıyorum sende kulak asma boşver sennde az kaldı inşallh kendine ait evin yuvan olucak allhın izniyle ozamn herkesi utandırırızbide yemek topiği açarız hergün yemekleri hepberaber yaparız bilenler ögretir bize herkezi şaşırtırız kaydirigubbakcemile3 iyi dileklerin için saol canım daha güzelleri senn olur inşallh biz begendik bakalım aileler ne dicek gerçi fotolarını herkez begendi şimdilik ses çıkaran yok fiyatı sorun yaratırlar belki diyordum ama kayınpederim sürekli oturulucak sey içine sinen olsun kızım sen bilirsin begendiysen bi gidip pazarlığa girelim dedi çoık sevindimher zamanki şeyler canım...
ama bütün arkadaşlarımın evlilik haberlerini duyarken ...
evi olmayıp kiraya çıkıp doğru dürüst maddi geliri bile olmayan insanlar bile evlenebilirken...
bizim bi evimiz var allaha şükür durumumuzda orta halde ama hazırlık adına hiç bişey yapmamak beni çıldırıyo..
deliriyorum düşündükçe ... hayırlısı olsun diyip geçiştiremiyorum...
eve gidiyorum akşam herkes illaki iş yorgunluğu stresli oluyo annem bişi diyo babam bişi diyo
dinlenemiyorum uykusuz kalıyorum
yok yemek yapmasını bilmiyosun yok seni alan napsın
bazen şaka bazen ciddi böyle laflar ...
daralıyorum......
hiç iyi hissetmiyorum....
canım 14.000 epey pahalıymıs ama kalıtelı ve rahat seylerdı gordugum kadarıyla
ıns memnun kalırsınız ve gulegule kullanırsınız bı omur boyu
ne guzel dugununede az kalmıs valla
allahım tamamına erdırsın
Günaydın kızlar. Gül eşyaların hayrlı olsun güle güle kullanın. Sıra perde halıya gelmiştir ne güzel. Aslıhasan seni çok iyi anlıyorum her şaka bile belli bir zaman sonra insanın canını sıkar. moralini bozmamaya çalış lütfen düğününün geç olmasının avantajlarını kullan;bir çoğumuzun gözünden kaçan ayrıntıları yakala lütfen.
canım kafanı takmamaya çalış her evde olan seyler bizdede oluyor bazen inan annemm kayınvalidemnden daha çok sorun yaratıyor ev işlerini yemekleri falan bende çok sık yemek yapmam çok pratik değilimdir elim yatkın değil yani ya tuzlu yada çok yağlı olur ben kayınvalidemi bile yemek yapamiıyorum faln dedim ben ögretirim kzıım sen canını sıkma diye teselli veriryor annem hiç mutfaga girmiyorsunuz kocanıı nasıl bakcaksın diye hep laf sokar ama takmamaya çalışıyorum sende kulak asma boşver sennde az kaldı inşallh kendine ait evin yuvan olucak allhın izniyle ozamn herkesi utandırırızbide yemek topiği açarız hergün yemekleri hepberaber yaparız bilenler ögretir bize herkezi şaşırtırız kaydirigubbakcemile3 iyi dileklerin için saol canım daha güzelleri senn olur inşallh biz begendik bakalım aileler ne dicek gerçi fotolarını herkez begendi şimdilik ses çıkaran yok fiyatı sorun yaratırlar belki diyordum ama kayınpederim sürekli oturulucak sey içine sinen olsun kızım sen bilirsin begendiysen bi gidip pazarlığa girelim dedi çoık sevindim
Günaydın kızlar. Gül eşyaların hayrlı olsun güle güle kullanın. Sıra perde halıya gelmiştir ne güzel. Aslıhasan seni çok iyi anlıyorum her şaka bile belli bir zaman sonra insanın canını sıkar. moralini bozmamaya çalış lütfen düğününün geç olmasının avantajlarını kullan;bir çoğumuzun gözünden kaçan ayrıntıları yakala lütfen.
canım benim sağol uzun uzun yazmısşın valla tşk ederim...ah be canım doğru diyonda işte insan bişeyleri belli olsun istiyo bi tarihi olsun istiyo o tarihe göre hareket etmek istiyo.... kayınvalidende benimki gibi..benim annemde baskı yapıyo ama kayınvalidem hiç bişi demio yani..annemde sen ne görüyosunki şimdi evlenince görcen falan filan başlıyo işte... kayınpederinin söylediğide çok hoşuma gitti canım hadi hayırlısı olsun bakalımmm :)
inşallh en kısa zamnda belli olur canım gerçekten belirsizlik çok zor oluyor bide ekimde olmazsa kış gelini olcaksın oda çok rahat olmaz hava şartlarından bir an önce çıksın su adamda bizde rahat bi nefes alalım seni rahat rahat düğüne hazırlıyalım dua et canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun canını sıkma kaydirigubbakcemile3
senindemi kardeşin askere gidecek canım benimde isteme söz kardeşim gitdi oldu nişanıda kardeşim acemi birlikten gelmesini bekledik şimdi istanbulda askerlik yapıyor düğünden 1_2 gün önce gelicek artık inşallh düğün haftasındada gidicek senağlama
inşallh en kısa zamnda belli olur canım gerçekten belirsizlik çok zor oluyor bide ekimde olmazsa kış gelini olcaksın oda çok rahat olmaz hava şartlarından bir an önce çıksın su adamda bizde rahat bi nefes alalım seni rahat rahat düğüne hazırlıyalım dua et canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun canını sıkma kaydirigubbakcemile3
senindemi kardeşin askere gidecek canım benimde isteme söz kardeşim gitdi oldu nişanıda kardeşim acemi birlikten gelmesini bekledik şimdi istanbulda askerlik yapıyor düğünden 1_2 gün önce gelicek artık inşallh düğün haftasındada gidicek senağlama
kızlar salonum duvarlarını beyaz koltukların kol kısmınıda beyaz, oturma yerlerini orta gri tonlarında düşünüyorum ve aksesuarları halı per vs. şeyleride yardımcı renk olarak mor düşünüyorum sizde nasıl lütfen fikir verin, yani beyaz,gri,mor nasıl sizce, bana ferah geliyo içimi rahatlatıyo gibi?
kızlar salonum duvarlarını beyaz koltukların kol kısmınıda beyaz, oturma yerlerini orta gri tonlarında düşünüyorum ve aksesuarları halı per vs. şeyleride yardımcı renk olarak mor düşünüyorum sizde nasıl lütfen fikir verin, yani beyaz,gri,mor nasıl sizce, bana ferah geliyo içimi rahatlatıyo gibi?
inşallah canım :gitme:
evet benim kardeşimde askere gidicek canım.... senağlama
Kızlar siz kardeşlerden bahsetmişsiniz askerlikte. Nişanlınız askerliğin yaptı mı? Benim nişanlım biz evlendikten sonra askere gidecek :S
mor değlde biraz dha açık bi renk olsa eflatun falan gibi ne bilim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?