2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

iyi geceler kizlar yaaa haftasonu nikahim var ve ucuk cikti agzimda..ohaoldumsmile

günaydınn kızlar...........
tatlım zovirax arkadaşların bahsettiği ilaç gerçekten etkili bugünen alırsan geçer haftasonuna bu arada bişe sorcam haftasonu nikah yapmıyolar bildiğim kadarıyla nasıl olacak sizinki??

fiyat süper gerçekten ya inşallah bende öyle fiyata yaptırabilirima.s

ya kızlar size bişi danışacağım yaa şimdi şöyle biz evimizi tuttuk ve diğer odalar büyük olmasına rağmen oturma odasının ölçüleri uzunluk 390 ende 280 böle olunca oturma grubu yerine iki tane spor 3lü koltuk alalım dedik ama koltukların eni 90 cm oluyor genelde ve daha dar bir koltuk bulamadık benneyaptımki 90 cmlik olanı alırsak ortada sadece 100 cm bi boşluk kalıyor çok dar bir alan oluyor offf ben napabilirim bir akıl verin noooluuuurrr:Saruboceq:

cnm köşeli takım nasıl olur düşündünmü hiç?

mrb canım istikbalin trendy 2011 diye serisi var gördünmü hiç onlar birazda dar köşem olarak var hemde normal koltuk takımı olara bi bakmanı isterim çok güzel hemde çok yer kaplamıyor hele köşem olan daha

Kısslaarr günaydın herkese

Sabah bi güzel güneş vardı bende kapri pantolonumu giymiştim ama hava yine kapandı yağmur başladı... Allahtan haziran ayında evlenmemişiz... ınşallah bizim düğünlerimizde hava günlük güneşlik olur :))

İstikbal Trend 2011 modelleri | Ev Dergisi canım yatak odasından sonraki gri koltuk takımı onun kösemi falanda var çok hoş füme olanı daha güzel duruyor yakından bakmn en olarak da baya dar

ay evt ya umarım öyle olur hem düğün açık havada olacak hem fotoğraf çekimi hava güzel olmalı:)

QUOTE=gul1984;13858008]gelinlerimiz güzellik uykusundan uyanamadılar canım[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile5 heralde cnm

kızlar buarada dün mobilya işimizi halletdik begendik sadece aileler gidip parasını ödicekler çok şükür inanın üzerimden büyük bi yük kalktı çok rahatladım şimdide sadece halı bakıcaz perdelerede karar verdik eyvahedigeldismile çok heyecanlıyım

iyidir canım senden nehaber nasıl giiyor

keyifsizim canım...
mobilyaları halletmenize çoooook sevindim güzelim
hangileriydi en son hangi renk hangi modele karar verdiniz
yemek odası yatak odası salon takımı hepsini hallettinizmi
ne kadar tuttu
nereden aldınız canım
senin düğün tarihin neydi

ay evt ya umarım öyle olur hem düğün açık havada olacak hem fotoğraf çekimi hava güzel olmalı:)

valla canım benim düğün ve foto çekimi salonda olcak ama yinede yagmur yagmasını istemm annemde okadar kafanızı takmayın yağmur falan yagcak diye yoksa bukadar evhama kar yağmayan memlekete karda yagdırırsınız diye takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…