bende çıkıyorum hannem 2 de dersim var sonra akşam ailecek doğum günü kutlaması yapacağız dün pasta kesmedik arkadaşlarla iftar yaptık sadce
görüşürüz canımm opuyorumnanaktan
Kızlar merhabalar! Beni de aranıza alır mısınız? Uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı çok da beğeniyorum belki farketmişsinizdir. Gelen ısrarlara dayanamayarak aranıza katılmak istiyorum ( ısrar derken, Jean anladın sen onu kaydirigubbakcemile5)
13 Kasım'da evleniyorum ben de , listenize ekleyebilirseniz eğer sevinirim.
Kimsecikler yok şu an görünürde, ben de az önce evimin temizliğini yaptım geldim. Mutfak dolaplarım takılmuştı, geçen hafta da tezgahı takıldı, her yer toz içindeydi. Sonunda el atabildim zemuszemus
artık düğün tarihleri yaklaştı herkez telaşta pekbi sessiz buralar :)slmmmm
bunların içinde en acilibence salona teyit ettirmen cnm eyvahedigeldismile2 haftam kaldı. davetiyeleri yeni sipariş verdim, kuaför ayarlayamadım, düğün gecesi için kalacak yer ayarlayamadım, düğün tarihi 1 gün geri alındı salona teyit edemedim. gelinliğim çok dar nefes alamıyorum açılması lazım, napıcam ben uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kaç gecedir bakınıyorum ama pek bi hareketsiz buralar kaydirigubbakcemile3 paylaşımlarda azaldı herkes evinin derdine düştü yaw :sm_cool:evet daha kimsecikler gelmemiş diğer cicişler hepsi düğün telaşındalardır ya da iftardan sonra şekerleme yapıyorlardır:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?