jean kuzeninle meslektaşız canımboshayallersmile
ama benden demesi kim mühler doktor değildir
biyoloji dersi almazlar
bu işlerden de anlamazlar:)
araştırmaya ve aklına yatmasına bağlı bi durum
kuzeninin aklına yatmamaış demekkiyerimseniben
merhaba canlarım,
sze evimi göstermeye geldim
kimsecikler yok ama yorumlarınızı eksik etmeyin gelince tamam mı?cidden sadece sizin için çektim
burası salonum
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
burası oturma odası
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
burası mutfak
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
mutfak masasını çok beğenerek almıştık.üstü granit.baya ağır aslında ama çok kullanışılı.masa örtsüne ile gerek yok.bi 4 tane siyah amerikan servisi alıcam yemek yerken koycam o kdr.
bu da mutfağımın avizesibu da dolaplara çok uyuyor diye aldım
[/url][/IMG]
bu da mutfağın zebra storu çok parlamış fotografta ama baya şık durdu.
[/url][/IMG]
yatak odası.bu perdenin sol tarafında bordo inen bir tül var pek belli olmamış.odanın boyasına uyum sağlıyor.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
burası da hol
[/url][/IMG]bu da holun yani aslında antrenin abajuru
yaaaa çok beğenerek aldım inş siz de beğenirsiniz ankarada olanlar için önerim kesinlikle avizeciler çarşısna gidin.oradaki ODAM ABAJUR a gidin bayılacaksınız...
[/url][/IMG]
undo cum napalım 1315 de evimin fotoları var bakmadıysa.albümde gelinliğim var bakmadıysan:şimdi de halı linklerimi ver,yoruum bakmak istersen.sen neler yaptın
selam kızlar
nasılsınız uzunca bir zamandır yazamıyorum gelemiyorum... ama bugün burdayım.. hepinizi öyle çok özledim ki... nasılsınız neler var neler yok bakalım???
Ozyy çok güzeller canım,güle güle kullanın.
Jean hoş geldin tatlıcım.
Undo sen de hoş geldin. İyiyiz sen nasılsın canım?
luxxor yemek ye sık sık o zaman:)).Ben de 13 eylülde gideceğim bir kilo alma verme durumu var mı diye kontrol amaçlı. Dün gittim provama,bitmiş gelinliğim.
günaydın gelinciklerim
balayı mı konuşuyorsunuz en güzel konu tatilll
herkes voyage da mı yapacak?
sağolun kızlar
luxxorcum ii olmuşşşşşşş alıntı yapman :)
kimse beni sevmioo
Valla foto çekecektim ama izin vermediler:). Saçım başım uygun değilmiş, ütüsüzmüş böyle gösterme kimseye dediler:)))).Dur foto ekleyeyim ama sana. Benim gelinliğim kırık beyaz.Ayy hadi gözün aydın canım seninkinin modeli nasıldı? Pek kalabalığız anam unutuyorum foto görsem debilmiyorumkismile Jean hoşgeldin tatlım. Ya yemek de eskisi gibi yiyemiom midem küçülmüş iştahım da yok ama kendimi zorlamam lazım biraz böle olmicak çünküümafoldumben
neden sevmeyelim canım,tabiki seviyoruz.kimse beni sevmioo
aaaaa Tuyacıım niye öle diosun nie sevmesin kimse senii seni seemeyen ölsünnkaydirigubbakcemile3 Sesin çıkmıyo fıstık? bu arada ben işteyim ya bugün. Çalışan var mı benden başka?
hannem yan taraftaki katları güzel yapabilmişler mi?
çanta mı zemuszemus
ühüü. düğün var bi sürü iş var of of:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?