• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Hannecim oturma odasına puantiyeli gibi olan daha hoş bence, diğeri biraz koyu gibi geldi.Diğerleri de çok hoş. Shaggy olup olmadıkları katalogta yazmıyorsa hiç anlaşılmıyor ya, ben de düz istiyordum katalogta seçiyorum ama bu shaggy dio adam. akannehir

Hannecim oturma odasına puantiyeli gibi olan daha hoş bence, diğeri biraz koyu gibi geldi.Diğerleri de çok hoş. Shaggy olup olmadıkları katalogta yazmıyorsa hiç anlaşılmıyor ya, ben de düz istiyordum katalogta seçiyorum ama bu shaggy dio adam. akannehir

Teşekkürler canım,fikrini belirttiğin için. Ya shagy alıp almama konusunda kararsızım,mutfağa düşünmemeli miyim sizce?
Shagylerin desenleri çok hoş aslında spor. Ben de beğendim beğendim hep shagy çıktı:)

luxxorcum şu yazanlar ücretsiz mi?
5 m2
1 yatak odası
Min. 1 / Max. 2+1
Misafir ilişkileri tarafından kapıda çiçek buketi ile karşılanma ve check-in, a la carte restoranlarda reservasyon önceliği, istek üzerine odaya kahvaltı servisi (08.00 - 11.00 arasında), mini barda soft ve alkollü içecekler ile çikolata, odaya her gün taze meyve servisi. Plaj havluları odaya bırakılıyor. Odada VIP setup bulunuyor. Gazete mönüsünden istenilen bir tanesi odaya bırakılıyor. Mevcut arşivden müzik CD'si veya DVD temin edilebiliyor. Odada çay&kahve seti ve günlük pastane ürünleri servisi mevcut. Housekeeping tarafından turn down servisi bulunuyor.

sağol luxxorcum aldım ben de halılarımı saray dan :)

hanne sakın mutfağına shaggy alma canım.çok zor temizliği mutfak açısından ekmek kırıntıları fln başedemezsin

sen halılarda klsaikçisin heralde hanne :) oturma odasına puantiyeliyi sevdim ben ama zevkk senin tabi cnm

hanne sakın mutfağına shaggy alma canım.çok zor temizliği mutfak açısından ekmek kırıntıları fln başedemezsin

Hımm, tamam canımcım. Birkaç kişiden daha duydum böyle.Karar verdim shagy almıyorum.

hoşbuldum canlar.. bakıorum hızlanmışsınız baya. cnm voyage süperbi otel hayırlı olsun. halılarınız da şahane.. şaka maka 14 gün kaldı düğüne

sen halılarda klsaikçisin heralde hanne :) oturma odasına puantiyeliyi sevdim ben ama zevkk senin tabi cnm

Salonum neoklasik zaten canım.O kesin klasik olacak. Mutfağa modern bir şey beğenemedim pek. Hep shagy beğendiğim modeller. Senin halılar nasıl canım,fotolarını eklemiş miydin? Bakayım.

Teşekkürler canım,fikrini belirttiğin için. Ya shagy alıp almama konusunda kararsızım,mutfağa düşünmemeli miyim sizce?
Shagylerin desenleri çok hoş aslında spor. Ben de beğendim beğendim hep shagy çıktı:)

Shaggyler acayip uzun tüylü oluyor ve bilmiyorum toz kir dibe indimi süpürmeyle temizlenmez gibi geliyor bana. Yoksa görüntü olarak çok hoşlar ama tercih edemedim ben
luxxorcum şu yazanlar ücretsiz mi?
5 m2
1 yatak odası
Min. 1 / Max. 2+1
Misafir ilişkileri tarafından kapıda çiçek buketi ile karşılanma ve check-in, a la carte restoranlarda reservasyon önceliği, istek üzerine odaya kahvaltı servisi (08.00 - 11.00 arasında), mini barda soft ve alkollü içecekler ile çikolata, odaya her gün taze meyve servisi. Plaj havluları odaya bırakılıyor. Odada VIP setup bulunuyor. Gazete mönüsünden istenilen bir tanesi odaya bırakılıyor. Mevcut arşivden müzik CD'si veya DVD temin edilebiliyor. Odada çay&kahve seti ve günlük pastane ürünleri servisi mevcut. Housekeeping tarafından turn down servisi bulunuyor.

Canım balayı çiftlerine özel diye bi bölüm vardı ordan mı baktın bunlara? a la cartelarda 1 sefere mahsus rezervasyon önceliği ve odaya 1 sabah için kahvaltı servisi vardı. Dur bulayım o yazıyı unuttumbayanssulusmile

Voyage Belek Golf & Spa'daki ilk konaklama gününde çiftlerin odasına meyve sepeti, köpüklü şarap ve cezerye ikramı yapılıyor.
Odada bornoz, terlik ve yatakta 1 adet gül çiftleri bekliyor.
Konaklama sırasında uygun olan bir gün için odaya kahvaltı ikramı yapılıyor.
Her sabah odaya gazete servisi yapılıyor.
Bir akşam a la carte restoranlardan birinde öncelikli rezervasyon (Teppanyaki hariç) hakkı bulunuyor.
Voyage Belek Golf & Spa Spa salonunda alınacak bir masaj için %20 indirim hakkı tanınıyor.
Voyage Belek Golf & Spa'da konaklayan balayı çiftlerine pavillionlarda bir defaya mahsus %50 indirim yapılıyor.
Fotoğrafçıdan bir adet resim ücretsiz olarak veriliyor.

ehehe aynı marka seçmişiz o zaman hayırlı olsun tatlım var mı fotoların?

Evet dilşadcım ya çok sağol haklısın valla, ben 27 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç 5 yıldızlı otelde kalmadım, her yönden ilk olacak benim için çok heyecanlandımopuyorumnanaktan

ben ailemle her yıl beş yıldızlı otele gittim,yine de sevdiğinle gitmek kadar zevk almıyorsun herkes eşiyle sevgilisiyle geliyor çünki. zaten bu yıl o yüzden anne babamla gitmedim tatile hem onlar başbaşa kaldı hem de ben burda nişanlımla gezdim orda onsuz tatil yapmaktansa. nişanlım için ilk olacak her yıl götürebilecek mi ondan emin değilim ama balayımız çooookkk güzel geçsin istiyorum.

Voyage Belek Golf & Spa'daki ilk konaklama gününde çiftlerin odasına meyve sepeti, köpüklü şarap ve cezerye ikramı yapılıyor.
Odada bornoz, terlik ve yatakta 1 adet gül çiftleri bekliyor.
Konaklama sırasında uygun olan bir gün için odaya kahvaltı ikramı yapılıyor.
Her sabah odaya gazete servisi yapılıyor.
Bir akşam a la carte restoranlardan birinde öncelikli rezervasyon (Teppanyaki hariç) hakkı bulunuyor.
Voyage Belek Golf & Spa Spa salonunda alınacak bir masaj için %20 indirim hakkı tanınıyor.
Voyage Belek Golf & Spa'da konaklayan balayı çiftlerine pavillionlarda bir defaya mahsus %50 indirim yapılıyor.
Fotoğrafçıdan bir adet resim ücretsiz olarak veriliyor.

Hımm sağ ol tatlım bilgi verdiğin için. deluxe oda kısmında yazıyordu benim alıntı yaptığım kısım.

ben ailemle her yıl beş yıldızlı otele gittim,yine de sevdiğinle gitmek kadar zevk almıyorsun herkes eşiyle sevgilisiyle geliyor çünki. zaten bu yıl o yüzden anne babamla gitmedim tatile hem onlar başbaşa kaldı hem de ben burda nişanlımla gezdim orda onsuz tatil yapmaktansa. nişanlım için ilk olacak her yıl götürebilecek mi ondan emin değilim ama balayımız çooookkk güzel geçsin istiyorum.

inşallah canım yaa, doğru eşinle gitmek gibisi olur mu hiçç. Allahım her şeyimizi sorunsuzca halletmeyi nasip eder inşallahhopuyorumnanaktan

Bu arada kızlar ben kilo veriyorum yaaabilmiyorumkismile stresten ve koşuşturmacadan sanırım. Öyle çok kilom da yoktu zaten gelinlik üstümden düşmez inşallah 4 eylülde son provam var ama 2 kilo vermişim. boyum da kısa olduğu için çok fark ediyor. Sıska çikin bişi olcam sanırım düğünde:2:

selam kızlar
nasılsınız uzunca bir zamandır yazamıyorum gelemiyorum... ama bugün burdayım.. hepinizi öyle çok özledim ki... nasılsınız neler var neler yok bakalım???

Back