• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hoşbuldum cnm konu ne ki kocaları çekiştirme mii

ha bi de ben enimseye mail attım beni tınlamadıııııııııı yaeeeeeeeeeeeeee konuşan olursa faceden maiilerine bi baksın söleyin de :D

iyiki doğdun nice yıllara bak topiğimde ilk kutlayan benim herkescikler unutmuş bir ben hatırladım ona göre:))))))))))))))))))))))))

geçmişi okuyordum doğum kontrol hapı konuşulmuş ay nasıl etki ettiğini okuyunca çok tırstım yahu
bravo size valla nasıl cesaret ettiniz tebrikler doğrusu ben zaten düşünmüyordum okuyunca daha fena oldum
o kadar cesaretim yok sanırım use condom :ecrin_bebek: benim sloganım oldu bu :CüvCüv:

ozzy canımcım çok hoşmuş.
sirkencubin canım çok iyiymiş fiyat.

Açık açıkdediler biz normalde bu kadar uğraşmayız bu fiyata da yapmayız ama sizinkisi çok değişik biz de alacaz bunu sonra diye. Davetiye yüzünden nazımızı çektirler =))

hannem shggey halıyla ilgili bildiklerim şunlar bi kere tüğleri çok uzun diye süpürürken tam süpürülmüyormuş,üzerine bişey döküldüğünde dirak içine çekiyormuş ve yine doğru yeri bulup silmek zor,ayrıca saç telleri vs içinden çıkmıyormuş çook istiyorsan yatak odasına al canım ama sakın ve sakın hele ki mutfağa alma bakteriden ölürsün valla eyvahedigeldismile

ozzym ne aldın sen ben göremedim?
neyin fiyatı iyimiş :ecrin_bebek:

sirken davteiye bastırmış dedik iyiyimiş fiyatı.

hanne de bana yatak odası halımı sordu da onun linkini verdim canım

gördüm halıyı şimdi canım güzelmiş sade halıları seviyorum kaydirigubbakcemile5

sirkencubin davetiyen nasıl koymuş muydun buraya?tanesi kaça geliyor bayanssulusmile

jeAn doğum günün kutlu olsun canım. nice mutlu yıllara . 734 te taslağı var orjinalini ekleyemedim. Çünkü numaralarda düzeltme yapmama izin vermiyor proğram. 100 tanesine 75 lira ödüyoruz. 500 taneye 375 lira ödüyoruz. ama kına için de 200 tane kartvizit bastırıyoruz. bir de nikah şekerlerim için teşekkür yazısı da onlardan

Back