Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar evinize shagy halı aldınız mı, almayı düşünüyor musunuz?
sirkencim geçrkten değişik bi davetiyeyid o zaman da beğenmiştim.ne kadara mal oldu size
yoo normal cnmSağol canım beğenmene sevindim. Biz 500 tane bastırıyoruz. bize de hatıra kalsın bol olsun diye. 200 tane de kartvizit olarak kına davetiyesi bir de nikah şekerlerimize teşekkür yazısı hepsi 375 tuttu. Çok mu olmuş??
Haklısın canım ya çeşit çeşit valla. Acaba diyorum ben de hole alayım mı? Aralarında çok hoş şeyler var. bu arada yatak odasına klasik halı mı aldın sen tatlıcım?hannecim ya bu shaggy de çeşit çeşit ne bilim o kdr fazla halı vardı ki böle makarna gibi olanlarından almadım ama shaggy olan var küçüklerden ama .
iyiyiz canım allaha şükür.hoşbuldum kızlar nasılsınız bakemmmmm teker teker cvp verin:))))))))))))
ozzy sen bana yazdınmı kız ben niye cvp vermiyim delüüüüü
yoo normal cnm
görmedim ulen o zaman bugün uyuya kaldım ben ayılamadım ondandır:)))))))))))))) yoksa ben ozzy görmezmiyim cvp vermezmiyim oy oy oyyyy cicişim benim:))))))))))))))))))))
hayırlı olsunSizinki ne kadar tuttu?
Bu arada kızlar az önce mbilyaları aldığımz yerden aradılar. Mobilyalar bugün evimize geliyormuş =)))
kız sirken zillisi