• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hannecim ya bu shaggy de çeşit çeşit ne bilim :D o kdr fazla halı vardı ki böle makarna gibi olanlarından almadım ama shaggy olan var küçüklerden ama .

hoşbuldum kızlar nasılsınız bakemmmmm teker teker cvp verin:))))))))))))

sirkencim geçrkten değişik bi davetiyeyid o zaman da beğenmiştim.ne kadara mal oldu size

Sağol canım beğenmene sevindim. Biz 500 tane bastırıyoruz. bize de hatıra kalsın bol olsun diye. 200 tane de kartvizit olarak kına davetiyesi bir de nikah şekerlerimize teşekkür yazısı hepsi 375 tuttu. Çok mu olmuş??

ozzy sen bana yazdınmı kız ben niye cvp vermiyim delüüüüü

hannecim ya bu shaggy de çeşit çeşit ne bilim :D o kdr fazla halı vardı ki böle makarna gibi olanlarından almadım ama shaggy olan var küçüklerden ama .
Haklısın canım ya çeşit çeşit valla. Acaba diyorum ben de hole alayım mı? Aralarında çok hoş şeyler var. bu arada yatak odasına klasik halı mı aldın sen tatlıcım?

hoşbuldum kızlar nasılsınız bakemmmmm teker teker cvp verin:))))))))))))
iyiyiz canım allaha şükür.

du hannec,m bulabilirsem göstereyim 3lü yatak odası halısı almadım ben.du netten bulab,lirsemmmm bi sn şeker

görmedim ulen o zaman bugün uyuya kaldım ben ayılamadım ondandır:)))))))))))))) yoksa ben ozzy görmezmiyim cvp vermezmiyim oy oy oyyyy cicişim benim:))))))))))))))))))))

Sizinki ne kadar tuttu?

Bu arada kızlar az önce mbilyaları aldığımz yerden aradılar. Mobilyalar bugün evimize geliyormuş =)))
hayırlı olsun

bizimde 300civarı tuttu canım 300 davetiye.ben bizimkine pahalı dedim ama kağıdın kalitesi fln baya iyi diye bu olsun dedi ben de bişi demedim

napıyon zilliiiiii:))))))))))))
tuya hoşgeldin nasıl seninkiyle aran anlat bakalım zuzu ablana:))))))))))))))))))))

Back