kızlarr hepnize günaydınn
ya ben kötü başlıyorum haftaya
haftasonu mobilyalarım geldi ancak sorunlu bi çoğu çizik ezik falan var hep bizde teslim almayız dedik adamlarla tartıştık baya en sonu gelip baktılar bi kısmını değiştirecekler yemek odam konsol hariç hepsi gidecek çünkü problemli çok üzüldüm yaa((
haftasonu mobilyalarım geldi ancak sorunlu bi çoğu çizik ezik falan var hep bizde teslim almayız dedik adamlarla tartıştık baya en sonu gelip baktılar bi kısmını değiştirecekler yemek odam konsol hariç hepsi gidecek çünkü problemli çok üzüldüm yaa((
bu arada bizimde kiracı sorunumuz vardı kayınpederim kiracıyı aramış düğün tarihi belli şu zamanda çık diye adamda sağolsun biz temmuzun başında çıkıyoruz demiş Allaha şükür olsun kii.... Bu haber süppperrr oldu... Kiracı çıktı çıkmadı iş yetişti yetişmedi derdi olmaz en azından...
Kızlar hepinize günaydın.
Aslıcım kiracı işine üzüldüm yaa... Ekim olmasada aralık ocak ayı olur inşallah...
Bol tatlım geçmiş olsun üzme canını olur böyle şeyler insan sinir oluyor ama adamlar değiştiriyorlar nede olsa...
inşallah hayırlısı olur meltemcim...sağolasın
Bu arada ben güya bugüne kına abiyemi sizlerle paylaşacaktım ama onun fotosunu çekemedim, haftasonu annem gelin makyajımı denedi (bu arada annem güzellik uzmanı ve makyöz olduğu için bu konuda çok şanslıyım:)) tam ondan güzel bi poz yakalayım telefonuma diye uğraşırken telefon bozuluverdi, ekran dondu kaldı, çalışmadı ne yaptıysam. Bugün servise vericem o yüzden foto atamıyorum, bir an önce paylaşmak istiyorum umarım düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?