canııım resimlerini eklesene bir göreliim
Günaydın kızlar
Nasılsınız dün pek uğruyamadım... İşlerde yoğunlaştı hazırlıklarda...
Dün mobilyalara kesin karar verildi ve siparişler tamamlandı... Yatak odamız 15 gün sonra diğer kalanları da 15 eylülde gelebilecek... Tarih olarak geç ama yapacak bişey yok... Önümüzdeki haftada mutfak dolabı vestiyer banyo dolabı felan gelecek o zaman ev bişeye benziyecek bakalım...
Yalnız yatak için tam karar veremedik karyolasını almadık baza ve yatağı alınacak onuda bugün alacağız... Baza için önereceğiniz bi marka model felan varmıdır???
meltem canım senin düğün hafta içimi olucak salı gününe denk gelior da çizelgeden bakarsak
günaydın canımm :))günaydınn kızlarrrrr
mavi pericim evet tarlatanla o durumun zor olacagını düşündüm bazıııı arkadaslar gıbı isim vermıyım (zuzuu) rencide olmasınn art nıyetım yok yanı içi fesat bunlarınnnkaydirigubbakcemile3
canım güle güle kullan eşyalarını :)Günaydın kızlar. Hiç uğrayamadım bu aralar. Zaman gittikçe yaklaşıyor; haliyle yapıalcaklar da artıyor. Dün çıktım bindallımı, yatak örtümü, yatağımı, banyo paspasımı aldık.
çok güzell canım bir bir bitiyolar işleriniz :))günaydın kızlar, hepimizde bi hareketlilik maşallah, benimde dün mobilyalarım geldi :))
çok güzell canım bir bir bitiyolar işleriniz :))
günaydın cicişler
günaydın cicişler
günaydın cicişler
günaydınnn gelinlerrrrrrrrrrr:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?