2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

oy oy oyyy enimsem benim senle ilgilenmez olurmuyum ulennnn olsun sağlık olsunne kadar meraklısın ulen gerdeğe girmeye:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

delıı ondanmı dıom bennn gelınlık içinde bıde adetlemı ugrascammmmmm

hadi hadi yeme beni enimse:))))))))))))))))))))))))))))))))) seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pardon şekerim ben de öyle anlamıştım.
bak nasıl ,içiniz fesat sizinn hadı kızlar ıtıraf edin baska kım öle anladııııı:umursamaz:
hadi hadi yeme beni enimse:))))))))))))))))))))))))))))))))) seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yürü git olummm küstüm senleeee

herkes benden desene yavvvv bu topigin gelınlerı hep düğünlerinde adet oluo sanırımm

bak nasıl ,içiniz fesat sizinn hadı kızlar ıtıraf edin baska kım öle anladııııı:umursamaz:

yürü git olummm küstüm senleeee

Hadi beee, fesat falan değiliiiizzzzz.lmaz:kaydirigubbakcemile3
Daha önce konusu geçmişti ona binaen söylediydim benaklinialirimsmile

heee kabul ediyom valla cicişler kızlar ben kaçanzi öptüm sizi kız gerdekçi enimse senide öptüm yarın cümbüşe devam ederiz:)))))))))))))))))))))))))))))))) özleyin beni:)))))))

öyle olur enimsecim sen şimdi gelmesin diye bakıyodun yaa yalan oldu :)) bakalım benim nasıl olucak valla ben nişanda hastaydım çok zorr tarlatanla zaten terliyorum birdee öyle uğraşmakk zor ama napalım artık hayırlısı :))

hannecim valla temizliğide bitirirsin sen bu hızlaa merak etme güzelim :))))koli işi biraz zorr yaa ben nişandan bu yana yavaş yavaş toparlıyorumm eşyalarımı

heaven canım gelinliğin inşallah istediğin gibi olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…