2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tekrar teşekkürler lepim :))
sende istediğin bindallıyı bulmuşsun bak ohh :))
ben giymicem bindallı bir türlü sevemedim, kuzenlerim falan hep giydiler ama neyse :))

Mavi peri muhasebeciliğin geneli zor doğru düzgün bi işte yok piyasada... Zaten nerden seçtim bu mesleği diyorum... Hiç bana göre değil...

Mavi peri muhasebeciliğin geneli zor doğru düzgün bi işte yok piyasada... Zaten nerden seçtim bu mesleği diyorum... Hiç bana göre değil...

bana göre de değil ama bunun eğtimini aldım halada alıyorum.....:dilcikar:
kızlar size katılıyorum yaa nerden başladıysam muhasebeciliğee valla en kısa zamanda başka bişe yapmak istiyorumm böyle hayatgitmezz ((

napıyponuız kızlar ....sevgili görümcem nasılsın:)

valla gelin sorma hiç iyi değilim işle ilgili sorunlarım var zaten cumarteside ayrılıcam galiba ( sen nasılsınn

fiyatları yataşa göre filan biraz daha tuzlu oldu. Bindallıyı ulustan aldım canım. Aslında böylelerine 300 lira filan diyorlardı annem 100 veririm diyince adam tamam dedi =))

zaten çok iyi bi iş değildi düğüne kadar en azından gelsin dediler nişanlımın tanıdığıdı bende evde durmaktansa tamam dedim ama öyle ahım şahım bi yer değil yaaa cumartesi devir falan olucak sanırım bende ayrılırımm

Günaydın kızlar lepi çok ucuza bulmuşsun biz cuma günü aldık 140 tl idi eminönüde kaydirigubbakcemile3 teyzem iyi kazık yemiş ama neyseki o bindallıyı bende giyeceğim saklıyoruz opuyorumnanaktan

Bizim burda kaftankılkar çok uygun arkadaşım üstüne göre dikim yaptılar içinde şalvarı üstünde kaftanı uzun işlemeli 75 tl kiralık ama uygunada var modeline göre değişiyor

Günaydın kızlar lepi çok ucuza bulmuşsun biz cuma günü aldık 140 tl idi eminönüde kaydirigubbakcemile3 teyzem iyi kazık yemiş ama neyseki o bindallıyı bende giyeceğim saklıyoruz opuyorumnanaktan

valla jean bu bindallıların hakkı 50 falan aslında da okadar vermiolar
hele o 30liralıklar tülden kim alıosa onusempatiksalakcinni
benimkini de kardeşim giysin bee alcam haftaya çıksın aradan:)
Bizim burda kaftankılkar çok uygun arkadaşım üstüne göre dikim yaptılar içinde şalvarı üstünde kaftanı uzun işlemeli 75 tl kiralık ama uygunada var modeline göre değişiyor
bizim burda ben hiç görmedim görsem keşke ama yok
susadımm çokkk

ay dime öle yaaa daha 8 saatten fazla vaa:sinifsinif:

ben şimdilik iyiyim gece nerdeyse 1,5 litre su içtim ama içtikten sonraki halim feciydi...

Ramazan dolayısıyla 5 te çıkıcaz çok mutluyum bu yüzden... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…