• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hadi hadi yeme beni enimse:))))))))))))))))))))))))))))))))) seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pardon şekerim ben de öyle anlamıştım.
:D bak nasıl ,içiniz fesat sizinn hadı kızlar ıtıraf edin baska kım öle anladııııı:umursamaz:
hadi hadi yeme beni enimse:))))))))))))))))))))))))))))))))) seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yürü git olummm küstüm senleeee

Canımmmmm, teşekkür ederim. Beğendin mi gerçekten. Hepimiz güle güle oturalım inşallah.:Saruboceq:

Özlemez olur muyuz, çoook özledik.olumunekankayizsmile

Olsun enimse tutamadığın oruçları tutarsın başka şekilde eşin de sana eşlik ederkaydirigubbakcemile3 Ben de aynı durumdayım yaaaakaydirigubbakcemile3

herkes benden desene yavvvv bu topigin gelınlerı hep düğünlerinde adet oluo sanırımm

heee kabul ediyom valla cicişler kızlar ben kaçanzi öptüm sizi kız gerdekçi enimse senide öptüm yarın cümbüşe devam ederiz:)))))))))))))))))))))))))))))))) özleyin beni:)))))))

kızlarrrr adet oldum ya offf tm dugune denk gelcek tam 1 ay sonra bugun kınam varr normalde hep kı gun sallar gecıkır bu sefer tam gununde oldu ınadına buaksam baslıyorum ilaca buarada ramazan acılısını yaptımm yaniiii

öyle olur enimsecim sen şimdi gelmesin diye bakıyodun yaa yalan oldu :)) bakalım benim nasıl olucak valla ben nişanda hastaydım çok zorr tarlatanla zaten terliyorum birdee öyle uğraşmakk zor ama napalım artık hayırlısı :))

Valla canımcım dün temizlik yapıldı evimde, henüz bitmedi ama. Ev sahibi bir balkonu kapatacakmış, banyoda da ufak bir işi varmış, onları bekliyorum devam edilecek temizliğe. Bir yandan evdeki eyizlerimi koliliyorum ciciş bu arada. Bir yandan da çeyizdeki eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Şu an için yaptığım bir şey yok. Annemleri memlekete gönderdim, yalnızım evde. Kızlarrr hadi gelin pijama partisi yapalım:sm_cool:

hannecim valla temizliğide bitirirsin sen bu hızlaa merak etme güzelim :))))koli işi biraz zorr yaa ben nişandan bu yana yavaş yavaş toparlıyorumm eşyalarımı :(

doru sölüosun valla lepicim düğün tarihlerimiz de aynı kıs senle bizim yatak odamızda bir problem çıkmadı Allahtan ama cidden illaki sorun çıkıor tamamlanıverse herşey içim rahatlayıvericek ayyy bu arada ben de cumartesi gidicem provaya çok heyecenlıım o günü iple çekiorum gelinliimi össlediiim çünküüü

heaven canım gelinliğin inşallah istediğin gibi olur :)))

Back
X