oy oy oyyy enimsem benim senle ilgilenmez olurmuyum ulennnn olsun sağlık olsunne kadar meraklısın ulen gerdeğe girmeye:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
delıı ondanmı dıom bennn gelınlık içinde bıde adetlemı ugrascammmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oy oyyy enimsem benim senle ilgilenmez olurmuyum ulennnn olsun sağlık olsunne kadar meraklısın ulen gerdeğe girmeye:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
delıı ondanmı dıom bennn gelınlık içinde bıde adetlemı ugrascammmmmm
Pardon şekerim ben de öyle anlamıştım.
hadi hadi yeme beni enimse:))))))))))))))))))))))))))))))))) seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canımmmmm, teşekkür ederim. Beğendin mi gerçekten. Hepimiz güle güle oturalım inşallah.:Saruboceq:
Özlemez olur muyuz, çoook özledik.olumunekankayizsmile
Olsun enimse tutamadığın oruçları tutarsın başka şekilde eşin de sana eşlik ederkaydirigubbakcemile3 Ben de aynı durumdayım yaaaakaydirigubbakcemile3
bak nasıl ,içiniz fesat sizinn hadı kızlar ıtıraf edin baska kım öle anladııııı:umursamaz:
yürü git olummm küstüm senleeee
bak nasıl ,içiniz fesat sizinn hadı kızlar ıtıraf edin baska kım öle anladııııı:umursamaz:
yürü git olummm küstüm senleeee
:icecream::icecream::icecream:
Ayyy canım dondurma istedi, soğuk soğuk ne güel giderdi.
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz: :umursamaz:
merak etme evlenince bol bol yersinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ne kadar pis oldum ben yawww
kızlarrrr adet oldum ya offf tm dugune denk gelcek tam 1 ay sonra bugun kınam varr normalde hep kı gun sallar gecıkır bu sefer tam gununde oldu ınadına buaksam baslıyorum ilaca buarada ramazan acılısını yaptımm yaniiii
Valla canımcım dün temizlik yapıldı evimde, henüz bitmedi ama. Ev sahibi bir balkonu kapatacakmış, banyoda da ufak bir işi varmış, onları bekliyorum devam edilecek temizliğe. Bir yandan evdeki eyizlerimi koliliyorum ciciş bu arada. Bir yandan da çeyizdeki eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Şu an için yaptığım bir şey yok. Annemleri memlekete gönderdim, yalnızım evde. Kızlarrr hadi gelin pijama partisi yapalım:sm_cool:
doru sölüosun valla lepicim düğün tarihlerimiz de aynı kıs senle bizim yatak odamızda bir problem çıkmadı Allahtan ama cidden illaki sorun çıkıor tamamlanıverse herşey içim rahatlayıvericek ayyy bu arada ben de cumartesi gidicem provaya çok heyecenlıım o günü iple çekiorum gelinliimi össlediiim çünküüü