Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi peri muhasebeciliğin geneli zor doğru düzgün bi işte yok piyasada... Zaten nerden seçtim bu mesleği diyorum... Hiç bana göre değil...
Mavi peri muhasebeciliğin geneli zor doğru düzgün bi işte yok piyasada... Zaten nerden seçtim bu mesleği diyorum... Hiç bana göre değil...
kızlar size katılıyorum yaa nerden başladıysam muhasebeciliğee valla en kısa zamanda başka bişe yapmak istiyorumm böyle hayatgitmezzbana göre de değil ama bunun eğtimini aldım halada alıyorum.....:dilcikar:
napıyponuız kızlar ....sevgili görümcem nasılsın:)
Sirkencubin canım fiyatları nasıl dün biz bellona, doğtaş, yataş gezebildiğimiz kadar gezdik yataş daha iyidir diye onda karar kıldık ama viscoyada bakabiliriz...
Bu arada bindallıyı nereden aldın ben kuzeninkini giyebilirim nasıl olsa kullanılmıyor diye fiyatı epey bi uygunmuş öle bulursam bende alırım...
Günaydın kızlar lepi çok ucuza bulmuşsun biz cuma günü aldık 140 tl idi eminönüde kaydirigubbakcemile3 teyzem iyi kazık yemiş ama neyseki o bindallıyı bende giyeceğim saklıyoruz opuyorumnanaktan
bizim burda ben hiç görmedim görsem keşke ama yokBizim burda kaftankılkar çok uygun arkadaşım üstüne göre dikim yaptılar içinde şalvarı üstünde kaftanı uzun işlemeli 75 tl kiralık ama uygunada var modeline göre değişiyor
susadımm çokkk