2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

:))
heaven valla git gel beni artık tanıdı gelinlikçi
prova dışıda gidiyorum ben kafama bişi takılmışsa:))

biter bütün sorunlar güzelim ya valla takmıyorum ben sen de takma
önümüzde 1 ay var en azından ki bi aya herşey hallolur

yaa neden durgun bu kadar bu topic alışık deilim bu kadar durgun olmasına össlemedinizmi beni yaa ben çok ösledim valla sizle konuşmayı çok konuşasım var beniimm

hannemmm canım mobilyalarına baktım heeepsi çok güzeller güle güle otur bitanem
Canımmmmm, teşekkür ederim. Beğendin mi gerçekten. Hepimiz güle güle oturalım inşallah.:Saruboceq:

yaa neden durgun bu kadar bu topic alışık deilim bu kadar durgun olmasına össlemedinizmi beni yaa ben çok ösledim valla sizle konuşmayı çok konuşasım var beniimm
Özlemez olur muyuz, çoook özledik.olumunekankayizsmile

hiç benımle ılgıenmıyosunnn adet oldum ben tamda dugunume 1 ay kala dugundede adet olcam benn

Olsun enimse tutamadığın oruçları tutarsın başka şekilde eşin de sana eşlik ederkaydirigubbakcemile3 Ben de aynı durumdayım yaaaakaydirigubbakcemile3

oy oy oyyy enimsem benim senle ilgilenmez olurmuyum ulennnn olsun sağlık olsunne kadar meraklısın ulen gerdeğe girmeye:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ay canım hannem saol kız ciciş evet geldim tam enerjik ve yoğun bir şekilde başladım işe:)

ay saol ciciş valla bilmiyorum bir hafta sonra kalırmı bu enerji:))))))))) hala tatilin etkisi var:)

saol ciciş sen neler yapıyon anlat bakem

Valla canımcım dün temizlik yapıldı evimde, henüz bitmedi ama. Ev sahibi bir balkonu kapatacakmış, banyoda da ufak bir işi varmış, onları bekliyorum devam edilecek temizliğe. Bir yandan evdeki eyizlerimi koliliyorum ciciş bu arada. Bir yandan da çeyizdeki eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Şu an için yaptığım bir şey yok. Annemleri memlekete gönderdim, yalnızım evde. Kızlarrr hadi gelin pijama partisi yapalım:sm_cool:

olsun eksiklerini tamamlarsın ciciş ALLAH'ın izniyle....ay ne güzelllll keşke orda olsam iyi parti yapardık bütün kızlar toplandık toplandıkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…