• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

iyi gecelr kızlar uzun bi aradan snra ancak yazabiliyoum düğün arihim kesinleşti 17 eylülde düzce 19 eylül mansa gelinliğimde belli artık rsim eklemeyi bi türlü beceremiyorum yaa size göstermeyi çok isterdimm :(

günaydınn kızlarrrrr
mavi pericim evet tarlatanla o durumun zor olacagını düşündüm bazıııı arkadaslar gıbı isim vermıyım (zuzuu) rencide olmasınn art nıyetım yok yanı içi fesat bunlarınnnkaydirigubbakcemile3

günaydın kısslaaarr hannem dün akşam erken çıktım hayatım apar topar halıcı gelmiş kapıya arıor biz halıları getirdik die apar topar çıktım bekletmiim die anahtarı anneme vermei unutmuşum işte akılsız başın cezasını ayaklar çekermişşş bana da o oldu zuzucummm nasılsın demiş bana ona da cvp veremediydim iiyim ciciişşş canım benimmm teşekkür ederimmm cidden topikte senin de yokluun çok belliydi baya ösledik seni hayatım kıslar bugün 52 gün kaldı yaa ne kadar çabuk geçior zamaaan:sm_cool:

Günaydın kızlar. Hiç uğrayamadım bu aralar. Zaman gittikçe yaklaşıyor; haliyle yapıalcaklar da artıyor. Dün çıktım bindallımı, yatak örtümü, yatağımı, banyo paspasımı aldık.

Günaydın kızlar

Nasılsınız dün pek uğruyamadım... İşlerde yoğunlaştı hazırlıklarda...

Dün mobilyalara kesin karar verildi ve siparişler tamamlandı... Yatak odamız 15 gün sonra diğer kalanları da 15 eylülde gelebilecek... Tarih olarak geç ama yapacak bişey yok... Önümüzdeki haftada mutfak dolabı vestiyer banyo dolabı felan gelecek o zaman ev bişeye benziyecek bakalım...

Yalnız yatak için tam karar veremedik karyolasını almadık baza ve yatağı alınacak onuda bugün alacağız... Baza için önereceğiniz bi marka model felan varmıdır???

canııım resimlerini eklesene bir göreliim

canım bulabilirsem ekleyim. Bindallımı çok hesaplı aldım şalvarı üstü bir de kaftanı var ve işlemesi çok fazla arka tarafımda. 100 lira ödedik =))

Günaydın kızlar

Nasılsınız dün pek uğruyamadım... İşlerde yoğunlaştı hazırlıklarda...

Dün mobilyalara kesin karar verildi ve siparişler tamamlandı... Yatak odamız 15 gün sonra diğer kalanları da 15 eylülde gelebilecek... Tarih olarak geç ama yapacak bişey yok... Önümüzdeki haftada mutfak dolabı vestiyer banyo dolabı felan gelecek o zaman ev bişeye benziyecek bakalım...

Yalnız yatak için tam karar veremedik karyolasını almadık baza ve yatağı alınacak onuda bugün alacağız... Baza için önereceğiniz bi marka model felan varmıdır???

tatlım biz bazamızı medline da yaptırıyoruz. orda istedgimiz model ve renk seçtik.Bizim yaka odamız krem lake bazamızı ve başlığımızı da sedef rengi krem tonlarında seçtik.

Yatağımızı da dün viscolove dan visco nun outlast modelini aldık.

günaydınn kızlarrrrr
mavi pericim evet tarlatanla o durumun zor olacagını düşündüm bazıııı arkadaslar gıbı isim vermıyım (zuzuu) rencide olmasınn art nıyetım yok yanı içi fesat bunlarınnnkaydirigubbakcemile3
günaydın canımm :))

Günaydın kızlar. Hiç uğrayamadım bu aralar. Zaman gittikçe yaklaşıyor; haliyle yapıalcaklar da artıyor. Dün çıktım bindallımı, yatak örtümü, yatağımı, banyo paspasımı aldık.
canım güle güle kullan eşyalarını :)

günaydın kızlar, hepimizde bi hareketlilik maşallah, benimde dün mobilyalarım geldi :))
çok güzell canım bir bir bitiyolar işleriniz :))

Sirkencubin canım fiyatları nasıl dün biz bellona, doğtaş, yataş gezebildiğimiz kadar gezdik yataş daha iyidir diye onda karar kıldık ama viscoyada bakabiliriz...

Bu arada bindallıyı nereden aldın ben kuzeninkini giyebilirim nasıl olsa kullanılmıyor diye fiyatı epey bi uygunmuş öle bulursam bende alırım...

kızlar günaydın
sirkecibun ve hatice hayırlı olsun gelenler aldıkalrınızz

viskolove da güzel yataklar var kızlar visko satan diğer yerlere göre daha uygun ve kaliteli
viskosu hakkaten visko hissedio insan ama yatmadan almayın bana uygun değildi mesela
biz visko+pocket yaylı yatak aldık poly yataktan

ben de dün eminönündeydim
bindallı gördüm tam istediğim gibi 80 lira idi şalvar içlik artı kaftanı
kına malzemeleri ile birlikte alcam sanırım kç kere daha giycem bindallı hayatımda sankim:)

Back
X