Damla 68. Modele baktım çok güzel canım ben zaten bu gelinliğin altını çok beğendim üstüde çok güzel ama ben basenlerime kadar indiremiceğim için nasıl durucağını bilemedim inşallah senin istediğin gibi olur
canım bende basenlere kadar indirtmedim zaten öle kötü duruyo bel kemiğinin hafif altında, prvoda resmini çekmiştim, yarın gösteririm, resim evde canım
tatlım bizim modeller biribirine benziyo sanırım resmini yarın bekliyorum merak ettim:))
kıslar selam herkese giremedim bayadır geçmişi okuim dedim ama imkansız çok ilerlemişsiniz bu arada ben de hazırlıklarla uğraştım kına kıyafetimi aldım eserden mürdüm rengi sütyen şeklinde yaka omuzdan tek askı askısıve göğsünün bir tanesinde ufak çiçekler var tülden ama çoookkk şııkkkk harika oldu gelin ayakkabımı da aldım sırf dantelden krem rengi önünde tokası var kurdeladan üstünde de taşı var damatlıımızı aldık efordan o da bir harika salonumuza tv ünitemiz ve masamız geldi bu hafta içinde inşşşş halılarımız gelicek benden bu kadar kıslar siz neler yaptınız yalnız tv ünitesi ile masanın bambu rengi köşeyle tutmadı ton farkı var ama kötü durmadı yani yerler parke olduundan kapılar da ahşap rengi olduundan kombinasyon uydu güzel durdu yani oturma odamızın koltuunun birinin makası getirdiklerinde kitlenmişti servis göndercez dediler gelmedi bir haftadır arıoruz şimdi de biz yeni koltuk getiricez size dediler onu geri alıcaz dediler umarım daha da bekletmesler çok morelim bozuldu çünkü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?