2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sus ulenn ne uyuşuğu iş yaptım bir sürü herhal yığılmış işler kafam döndü birde elemanlarımla uğraş falan baygınlık geldi bu arada uyuşuk olan insanlara tahammülüm yoktur sevgili görümcem:)

10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır.

canım bende basenlere kadar indirtmedim zaten öle kötü duruyo bel kemiğinin hafif altında, prvoda resmini çekmiştim, yarın gösteririm, resim evde canım

bugün sahura kalkılıyo heeee herkesin ALLAH yardımcısı olsun bu sıcaklarda nasıl oruç tutulucak yaaa

kıslar selam herkese giremedim bayadır geçmişi okuim dedim ama imkansız çok ilerlemişsiniz bu arada ben de hazırlıklarla uğraştım kına kıyafetimi aldım eserden mürdüm rengi sütyen şeklinde yaka omuzdan tek askı askısıve göğsünün bir tanesinde ufak çiçekler var tülden ama çoookkk şııkkkk harika oldu gelin ayakkabımı da aldım sırf dantelden krem rengi önünde tokası var kurdeladan üstünde de taşı var damatlıımızı aldık efordan o da bir harika salonumuza tv ünitemiz ve masamız geldi bu hafta içinde inşşşş halılarımız gelicek benden bu kadar kıslar siz neler yaptınız yalnız tv ünitesi ile masanın bambu rengi köşeyle tutmadı ton farkı var ama kötü durmadı yani yerler parke olduundan kapılar da ahşap rengi olduundan kombinasyon uydu güzel durdu yani oturma odamızın koltuunun birinin makası getirdiklerinde kitlenmişti servis göndercez dediler gelmedi bir haftadır arıoruz şimdi de biz yeni koltuk getiricez size dediler onu geri alıcaz dediler umarım daha da bekletmesler çok morelim bozuldu çünkü yaaa

zuzuuummmm kıııss dönmüşsün sen yoktun ya ben de girmedim hiç dermişim aklinialirimsmile canım beniiimmm valla giremedim hiç yaa boş deildim her gün ayrı doluydum çooookkk össledim ama sizi inanın hep aklımdaydınız napıo kıslar acaba hazırlıklarda ne kadar ilerlediler die düşündüm durdum valla

kızlarrrr adet oldum ya offf tm dugune denk gelcek tam 1 ay sonra bugun kınam varr normalde hep kı gun sallar gecıkır bu sefer tam gununde oldu ınadına buaksam baslıyorum ilaca buarada ramazan acılısını yaptımm yaniiii

hayırlı olsun cnmmm

merhaba kızlarr
gelinlik provamı yaptım geldim:))
heave oluoo canım ya öyle
bende de var aynı dert ara ara ancak getirtioz adamları
moralini bozma el mahkum yapacaklar ki
daha vaktin var elbet yetişir
benim yatak odasında bi kaç sorun var onları yapcaklar mesela
boşuna mı erkenden aldık kurduruyoruz dimi:))

doru sölüosun valla lepicim düğün tarihlerimiz de aynı kıs senle bizim yatak odamızda bir problem çıkmadı Allahtan ama cidden illaki sorun çıkıor tamamlanıverse herşey içim rahatlayıvericek ayyy bu arada ben de cumartesi gidicem provaya çok heyecenlıım o günü iple çekiorum gelinliimi össlediiim çünküüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…