2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

elcintih valla anacım bi kere çok sıcaktı en son 11 sene önce gitmiştim mersine erdemliye....neyse anacım arpaç bahşişteydi yazlık çok güzeldi ama sıcaktı dediğim gibi baygınlık geçirip durdum valla:) aklımada geldin heee acaba nerde oturuyo diye

sağol canım sende dün çok koşturmuşsun allah kolaylık versin tatlım
sorma cnm ya cok yoruldum suan ayakta zor duruyrum bıde gece abımler geldi yine ankaradan 2 de hala oturuyoduk cok uykusuzum
evet tatlım bende uygun arıyorumm cunku herkes atıo gerek yok o kadar vermeye
tatlımm bızde hediyelık yokk ama o kaynana albumunu ıkı tane dedı kagıda bı tane yazmıs gıdıcem yıne görüşmeye

güzel canım bende aynı şekilde düşünüyorum herkes atıyor davetiyeyi çok para vermeye gerek yok bencede

herkese günaydın dedim valla herkeste bana dedi ama senden ses çıkmadı face bakarsan görürsün şekerim

bol günaydın ......pardonda insanlar neden alay edicek davetiyen çok güzel bu davetiye örneği bende de var bence süper illa alışıla gelmiş sade düz beyaz davetiye mi olması lazım

Kvlcm Davetiye 5322 sanırım bu olacak.diyorum acaba insanlar alay edermi acaba..
bu arada günaydın dilekcim ve zuzucumm

cok güzelmıs tatlım bende böle seylerden istiyorumm ama ne bıleyım nısanlım yok tek basımada secmek istemıorum cocuk işi olmus derlerse bıde cok kızarım en azından nişanlım burda olsa brlıkte sectık derızz

enimse sana iki kere günaydın yazdım:) ama senden bişey gelmedi henüz bana:) hala beklemedeyim:
dilekcim geçmiş olsun canım neyin var

bol günaydın ......pardonda insanlar neden alay edicek davetiyen çok güzel bu davetiye örneği bende de var bence süper illa alışıla gelmiş sade düz beyaz davetiye mi olması lazım

canım neden alay etsinler bende bakmıştım bu davetiyeye hoşuma gitmişti benim

ne bilim kızlar ya ay iyki varsınız bu yüzden karar veremiyodum bi türlü milletin ağzı torba değil işte büzesin alay edecek bişe bulurlar ya hep hani çocuk işi bilmem ne falan derler diye düşündüm bende oyüzden kararsız kaldım yani.

ist. sıcak dimi bizim burası bizim buraya uzak canım 45 dk filan sürüyor özel arabayla walla ramazanda geliyo napacaz allah yardımcımız olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…