şekerler dün annemlerin yanına gidebildik nihayet.gitmişken de düğün salonu yetkilisyle görüştük. babm önceden görüşmüştü ama konuşunca daha ne kadar teferruat olduğunu gördük.
salonu gördük. gelin masası süslemesi - gelin yolu süslemesi - barkovizyon - salon süslemesi - volkan derken 2 saate yakın konuşmuşuz. orkestranın vokalistiyle görüştük. müziklerle ilgili cd hazırlayacağım. (giriş - ilk dans - pasta ve son dans müziği)
gelin masası nasıl olsun - gelin yolu nasıl olsun diye sordular. örneklere baktık. nişanlıma soruyorum sen söyle diyor (gülerek) hepsi gelininmiş damatla ilgili bir tek kelime geçmiyor diyor. üzüldü canım benim :))
fotoğrafla ilgili de stüdyoda çekim olacak önce hava şartlarına göre de güzel olursa dış çekim olacak.
kınayla birleştirmeye karar verdik. folklor ekibi ister misiniz dediler. 10-15 dk.lık bir gösteri yapacaklar. fena olmaz aslında ama bakalım fiyat olarak ne verecekler?
evlenelim artıkkkk .çoook yorulduk kızlarr
geç olsun güç olmasın canım benim içine sinsin yeterrrrbende geri geldim....
kızlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize... bende sıcaktan uyuyamıyorum uyusamda kabus görüyorum...
bugün mobilyalarımızı almaya gidiyoruz daha doğrusu siparişini vereceğiz üretimi 30 günü buluyormuş... Gelinlerden bikaçı evlenmiş oluyor o süreçte bizim eşyalar yenice gelmiş olacak...
Sağlık olsun artık...
ben geldim kızlar.. allahım öyle yoğun ve yorucu bi hafta geçirdim ki yine ama evim eve benzedi... kızlar yatak odası takımım geldi... yemek odası takımım da geldi... bu haftasonu da koltuklarım geliyor ve ondan sonra perde ve halı işlerimi halledicem sonrasında da dinlenme sürecine geçicem
evimi çok seviyorum ok güzel oldu herşey....
siz nasılsınz kızlar neler yaptınız görüşmeyeli?
Canımmm hoş geldin. Valla bugün evimim temizliği yapıldı, anca gelebildim ama çooook yorgunum. Yarın görüşürüz muhtemelen. Öpüldün ciciş.hanne nerdesin kızzzz sen yaaa
yarın PeriKizi2010 nun düğünü varr.Allah mutlu mesud etsin. darısı sağ salim bizim başımıza
ay ölüyoruum kızlar bugün evi temizledik çok yorulduk ama çok güzel oolduu :)
Aynen canım aynen, benim rötuşlar duruyor ama tam bitmediolumunekankayizsmile
ben sana şişelerce temizlik maddesi kullandık desem
İnanırım çünkü biz de aynısını yaptık
ohhhhh evler temizlenmiş güle güle kirlensinnnn inşallahhhhhhh
ben de kısmetse yarın temizleyeceğim.bu 2.tur ilki eşyalar gelmeden kaba temizlikti.bu detaylı.
ayy inşllahh mutlu mutlu oturmayı nasip eder allah bizlere :Saruboceq::Saruboceq:
ohhhhh evler temizlenmiş güle güle kirlensinnnn inşallahhhhhhh
ben de kısmetse yarın temizleyeceğim.bu 2.tur ilki eşyalar gelmeden kaba temizlikti.bu detaylı.
Biz de bayağı bir detaylı yaptık. Camlardı, fayanslardı, mutfak dolaplarıydı balkonlardı. Yeni ev olduğu için jiletle kazıdık hep camları fayansları,çok uzun sürdü. Çok yorulduk ama bitmedi henüz. Yarın öbür gün devam edilecek.şimdiden kolay gelsin canım biz baya detaylı yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?