2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kız ben seviyorum tantuniyi ama o kadar sıcakki birde et kokusu geliyo o sıcakta midem bulandı çünkü mersin öyle böyle sıcak değil kız elcintih bide tam 4 tane sıkma börek yedim:)

valla cnm ben adanalıyım sıcak falan farketmiyo çok sevdiğim için yiyorum yani:))

valla bol ben yiyemedim sıcaktan anca bol bol su içtim bide sıkma börek yedim....
kızlar herkes burdamı resim yükliyimmi

mersine gittiğim gün mersinin merkezinde dolaştık o gün akşama kadar cın cın boncuk mağaza falan neyse dolanırken bir baktım böyle kına kıyafetleri çiçek satan bir mağaza var orda kına koyulucak bir tas mı diyim kapmı diyim öle bişiy dikkatimi çekti böyle beyaz tülle kağlanmış inciler dikilmiş falan....tanesi 500 tl di 2 tane aldım bir beyaz bir kırmızı örnek dursun diye annem dedi basit bişiy ben bunu daha çok süsleme yaparım falan dedi ama olsun fikir oldu

bunlarda koleksiyon yaptığım nikah şekerleri geldiği zaman saklıyorum ilerde örnek olur diye diğerleride çerez koymuşlar artık kınalarda çerezleri bu şekilde veriyolar

canım kınayı bunun içine konulcakta insanlara dağıtmaya mı yoksa kına yakılırken mi pek anlayamadım

canım hani gelinin etrafında dönülüyo ya herkesin elinde kına tabakları oluyo onlar için etrafında dönülüceklere veriliyo bunlardan özel

işte elime geçen herşeyi saklıyorum ama kına tabakları hoşuma gitti böyle köpük gibi aynı tabak etrafta dönülücekler için güzel

pericim zaten bu tabağın içine kına konuşuyo ortasınada mum konuluyo etrafında dönüyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…