Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
undocum çoğu bitmiş ne güzel. artık son aşamalara iice yaklaştık. biz de dün eşyalarımızı getirmeye başladık. benim kitaplar - kışlık kıyafetler - mutfak eşyaları. bugün de devam edeceğiz. yarın perdelerim takılacak. pazartesi de tüm beyaz eşya ve mobilyalarım gelecek nasipse.ben geldim kızlar.. allahım öyle yoğun ve yorucu bi hafta geçirdim ki yine ama evim eve benzedi... kızlar yatak odası takımım geldi... yemek odası takımım da geldi... bu haftasonu da koltuklarım geliyor ve ondan sonra perde ve halı işlerimi halledicem sonrasında da dinlenme sürecine geçicem
evimi çok seviyorum ok güzel oldu herşey....
siz nasılsınz kızlar neler yaptınız görüşmeyeli?
ohhhhhhh tüm organizasyon gelinin kontrolunden geçmiş.yakışır canımm
ne yapalım canım her şey güzel olsun diye uğraşıyoruz. ama erkekler bu konuda biraz umursamaz oluyor o yüzden her şey geline kalıyor
ya şunu farkettim ben bölük börçük yazmışım hep yapılanları.hem size özet geçmek hem de kendi eksikleirmi görmek için bi liste yapacağım
1)mobilyaların hepsi geldi.halılar geldi.perdeler yarın geliyor.avizeler geldi.beyaz eşyalar geldi.
2)elektirkçi gelecek.buna uyuz oluyorum işte.bazı şeyler o gelmeden tamamlanamıyor çünküüüüüüüü
3)gelinlik Allah ın izniyle 19 ağustosta son prova.sizlere buradan gösterebileceğim.
4)elektirk süpürgem eksikti.halamın kızı hediye alıyor onu.bu da tamam
5)yarın temizlik yapılıyor.poşetlerini söksem mi kızlar koltukların?????????????daha 1 ay var ya :S
6)davetiye yok ortada.bu da beni sinir ediyor.
7)fotograf stüdyosu yok daha.bu da gıcık bi konu.
8)kuaför makyaj hak getire zatenson bi hafta karar veririm kesin.
9)bohça alışverişi tamam.hediyelerimiz verilmek için hazır.
10)çeyizlerim henüz gitmedi.bu da çok yorucu olacak sanırım.
11)çeyiz sandığım yok :S
12)kına gecesi için bi hazırlık yok.kendi evimde 15 kişiyle fln yapcam ama gene de bi hazırlığım yok.kendi evimde yapıcam ama kına yakmaya gelecek erkek tarafı.o kına tepsisini fln ben mi alıcam ya kafam karışıt??????
şimdilik aklıma gelenler bunlar.muck.eksik varsa yazıverin hatunlar
canım hepsini programla bir şekilde oluyor. canını sıkma
1 kalem 1 ajanda her şeye yetiyor. :))
ay ölüyoruum kızlar bugün evi temizledik çok yorulduk ama çok güzel oolduu :)
Canımmm hoş geldin. Valla bugün evimim temizliği yapıldı, anca gelebildim ama çooook yorgunum. Yarın görüşürüz muhtemelen. Öpüldün ciciş.
herkes temizliğini bitirmiş tatlı yorgunluk bunlarrr sempatiksalakcinni
günaydın şekerlerrrr nasılsınız bakalımmmmm özledinizmi beniii![]()
günaydın canımmzemuszemus
günaydın kıslar günaydın enimse nasılsın canım
kızlar dun bankaya gıttım ve ıkı saat esır kaldımmvize işlemlerı için para yatırmam gerekıo temınat mektubu için hesap actırmaya gıttım 2 saat sıra bekledımmmmm ordan fotografcıya gittim nişanlımın kuzenıyle gıttık büyük boy panoromik baskı 20 pozlu albumm + 75x100 buyuk cercevelı sehpalı fotograf + kaynana albümü :) cok güldumm buna + cep albumu 750 tl dedı gittiğim kuaförle anlasmalılarmıs %20 indiri kartını alırsanız ordan 600 tl olur dedı kuaföre gıttım düğün günü vercez onu dedii oke dedim 600 tl ye anlastık sizce iyimi bıde lkafama takılan su bız konusurken kaynana albumu 2 tane dedı cep albumu 2 tane dedı ama kagıta yazdı eve geldıgımde baktım 1 er tane yazıo kafam karıstı ama yınede oraya gıdıcem yarın falan randevyu alcammm sonra dayıcıgımın yanına gıttım davetıye bakmaya dayım cıkmıs bende baktım 3-5 bişi sıkıldımm sonra gelırım dedım cıktım secemedım acıkcası nişanlım olmadannn dün fotografcıda o kadar tuhaf hıssettımkı kendımı nısanlımın kuzenıyle gıttık bizi çift sandılar
sonra kuzen belırrtı damat amerıkada die
![]()
kızlar dun bankaya gıttım ve ıkı saat esır kaldımmvize işlemlerı için para yatırmam gerekıo temınat mektubu için hesap actırmaya gıttım 2 saat sıra bekledımmmmm ordan fotografcıya gittim nişanlımın kuzenıyle gıttık büyük boy panoromik baskı 20 pozlu albumm + 75x100 buyuk cercevelı sehpalı fotograf + kaynana albümü :) cok güldumm buna + cep albumu 750 tl dedı gittiğim kuaförle anlasmalılarmıs %20 indiri kartını alırsanız ordan 600 tl olur dedı kuaföre gıttım düğün günü vercez onu dedii oke dedim 600 tl ye anlastık sizce iyimi bıde lkafama takılan su bız konusurken kaynana albumu 2 tane dedı cep albumu 2 tane dedı ama kagıta yazdı eve geldıgımde baktım 1 er tane yazıo kafam karıstı ama yınede oraya gıdıcem yarın falan randevyu alcammm sonra dayıcıgımın yanına gıttım davetıye bakmaya dayım cıkmıs bende baktım 3-5 bişi sıkıldımm sonra gelırım dedım cıktım secemedım acıkcası nişanlım olmadannn dün fotografcıda o kadar tuhaf hıssettımkı kendımı nısanlımın kuzenıyle gıttık bizi çift sandılar
sonra kuzen belırrtı damat amerıkada die
![]()
hayırlı olsunnn cnmm