• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlar nasılsınız yaa bu kaynana albümünü ilk defa duydum ilginçmiş bende dün yatak odası ve mutfak perdelerinin siparişini verdim 15 gün sonra hazır olur dediler çeyizlerimin çoğunu toparladım 10-15 günede onları göndereceğiz eşylarımızın siparişini verdik bu hafta sonu gelir diye düşünüyoruz halılarımızın bir kısmı ve perdelerimizin bir kısmı kaldı onlarıda oraya gittiğimde halledeceğim inşallah

günaydın dilekcim hadi hayırlı olsun bakalım kaydirigubbakcemile

Kvlcm Davetiye 5322 sanırım bu olacak.diyorum acaba insanlar alay edermi acaba..
bu sizin seçiminiz - zevkiniz canım kimsenin alay etmeye hakkı yok bence de . ayrıca çok şirin. biz de bakmıştık. çok hoşumuza gitmişti vereliniortak

şekerler davetiye siparişini verdikten sonra size son halini mutlaka mail atsınlar. bizim istediğimiz her şeyi yazı karakterini - saati - tarihi o gün düzgün bir şekilde yazmışlardı.
az önce davetiyeciden mail geldi. nikah saatini yanlış yazmışlar.ben gözden kaçırmışım nişanlım gördü. hatırlatmak istedim size de dikkatli okuyun :3:

enimsecim akşamları geç yatıyosun uykun var şimdi dimi :)))
delicious haklısın bizim nişan davetiyesinde karakterinden dolayı isimlerimizde yanlışlık vardı ki 'nişan' yerine 'nisan' yazılmıştı :))) mecbur öyle dağıttık ama düğün davetiyeme daha dikkat edicem

enimsecim akşamları geç yatıyosun uykun var şimdi dimi :)))
delicious haklısın bizim nişan davetiyesinde karakterinden dolayı isimlerimizde yanlışlık vardı ki 'nişan' yerine 'nisan' yazılmıştı :))) mecbur öyle dağıttık ama düğün davetiyeme daha dikkat edicem

ay ttlım sorma ya hep 2 de falan yatıorumm artık iyice vucut dengem bozulduumafoldumben

Kvlcm Davetiye 5322 sanırım bu olacak.diyorum acaba insanlar alay edermi acaba..
bu sizin seçiminiz - zevkiniz canım kimsenin alay etmeye hakkı yok bence de . ayrıca çok şirin. biz de bakmıştık. çok hoşumuza gitmişti vereliniortak

şekerler davetiye siparişini verdikten sonra size son halini mutlaka mail atsınlar. bizim istediğimiz her şeyi yazı karakterini - saati - tarihi o gün düzgün bir şekilde yazmışlardı.
az önce davetiyeciden mail geldi. nikah saatini yanlış yazmışlar.ben gözden kaçırmışım nişanlım gördü. hatırlatmak istedim size de dikkatli okuyun :3:

dilek hastamısın kuzum geçmiş olsun canım geriye dönük bakmadım :)bu arada akşam imam nikahını yaptık :kedi:

sağol delicious canım evet mavi peri rahatsızım canım sağol bu arada hayırlı olsun nikahın canım allah mesut etsin

saol cnm doğrus sölüyosun kontrol etmemiz gerekiyo mutlaka yanlış olmaması için.

AYY tantuni yenmez olurmu hiçç..

geçmiş olsun canım..

kız ben seviyorum tantuniyi ama o kadar sıcakki birde et kokusu geliyo o sıcakta midem bulandı çünkü mersin öyle böyle sıcak değil kız elcintih bide tam 4 tane sıkma börek yedim:)

kızlarr gelinlik için nasıl bi model istediğime karar veremedimm nerelerden bakabilirimm
afiyet olsun :))) zuzu sen dün resim yüklicektin yükledin mi ??

Back
X