2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

GÜNAYDIN ŞEKER GELİNLERRR
undocum çoğu bitmiş ne güzel. artık son aşamalara iice yaklaştık. biz de dün eşyalarımızı getirmeye başladık. benim kitaplar - kışlık kıyafetler - mutfak eşyaları. bugün de devam edeceğiz. yarın perdelerim takılacak. pazartesi de tüm beyaz eşya ve mobilyalarım gelecek nasipse.

kızlar dun bankaya gıttım ve ıkı saat esır kaldımm vize işlemlerı için para yatırmam gerekıo temınat mektubu için hesap actırmaya gıttım 2 saat sıra bekledımmmmm ordan fotografcıya gittim nişanlımın kuzenıyle gıttık büyük boy panoromik baskı 20 pozlu albumm + 75x100 buyuk cercevelı sehpalı fotograf + kaynana albümü :) cok güldumm buna + cep albumu 750 tl dedı gittiğim kuaförle anlasmalılarmıs %20 indiri kartını alırsanız ordan 600 tl olur dedı kuaföre gıttım düğün günü vercez onu dedii oke dedim 600 tl ye anlastık sizce iyimi bıde lkafama takılan su bız konusurken kaynana albumu 2 tane dedı cep albumu 2 tane dedı ama kagıta yazdı eve geldıgımde baktım 1 er tane yazıo kafam karıstı ama yınede oraya gıdıcem yarın falan randevyu alcammm sonra dayıcıgımın yanına gıttım davetıye bakmaya dayım cıkmıs bende baktım 3-5 bişi sıkıldımm sonra gelırım dedım cıktım secemedım acıkcası nişanlım olmadannn dün fotografcıda o kadar tuhaf hıssettımkı kendımı nısanlımın kuzenıyle gıttık bizi çift sandılar sonra kuzen belırrtı damat amerıkada die

he bıde eve donerken gelınlıkcıyle karıslastım bu hafta cagırcaz seni dedii tememm dedimm yeapp artık gelınlıgımın bı parcasını görebılcemmm :d bıde bu aksam cok yorgun olurum yarın aksam kına için ciciler bakcam elbise kırmızı şifon upuzun bı elbse düşünüyorumm şekerler ama annem ve kayınvalıdem illakı bındallı istio onların hatrı için kına yakılırken sadece kadtanını gıycem bakalım inşş

Hayırlı olsun canım, henüz fotoğrafçı gezmeye başlamadığım için fiyat konusunda bilgim yok benim.

canım ben de pazar günü konuştum işletmeci kişiyle bu albüm olayını. kaynan albümünü duyunca nişanlımla o kadar çok güldük ki. bize de 1 adet kaynana albümü dedi. hangi kaynanaya diye sordum ben de . albümü birimizin annesine verip diğerininkine vermemek olur mu dedim. tamam o zaman 2 tane olur dedi. :lepi: sen de tekrar git görüş canım

günaydın kızlar nasılsınız yaa bu kaynana albümünü ilk defa duydum ilginçmiş bende dün yatak odası ve mutfak perdelerinin siparişini verdim 15 gün sonra hazır olur dediler çeyizlerimin çoğunu toparladım 10-15 günede onları göndereceğiz eşylarımızın siparişini verdik bu hafta sonu gelir diye düşünüyoruz halılarımızın bir kısmı ve perdelerimizin bir kısmı kaldı onlarıda oraya gittiğimde halledeceğim inşallah

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile5
enimsecim biz fotoğraf için 800 e anlaştık ama bizimki doğa çekimi olacak 25 pozluk panoramik albüm olacak 12*2 poz ayrı verecekler 1 tane büyüyk 2 tanede küçük kaynana albümü umarım herşey güzel olur:))

Yamur Davetiye 3214 kızlar sizce nasıl ya ben karar veremiyorum açıkcası davetiyeye çokta para vermek istemiyorum çünkü masrafımız çok ve biz herşeyi ikimiz yapıyoruz oyüzden uygun bişeler bulmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…