geçmiş olsun dilecimm yaa havalar sıcak bize bişler oluyoo vallageçmiş olsun canım bende çok fenayım sancıdan öldüm karnım ağırıyor üşüttüm galiba :bbo:
gesmış olsun tatlımm
pericim - dilekcim geçmiş olsun şekerler
dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan
sağolun canlarım yaa üşüttüm herhalde karnım çok ağırıyor sancıdan öldüm bugün birsürü işim vardı nasıl yapacağım bilmiyorum
pericim - dilekcim geçmiş olsun şekerler
dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan
dilekcim senın neyın var kacırmısım sanırımm
geçmiş olsun dilecimm yaa havalar sıcak bize bişler oluyoo valla
saol kuzummm :)
valla dikkat ediyoruzz ama sıcakalr pek yaramadı galiba biize
gecmıs olsun tatlımm dikkat ett
kızlar ben geldim tekrar işlerim vardı baya kaynatmışsınız yine.
maviperi ve dilekcim geçmiş kızlar gerçekten çok sıcak onunda etkisi vardır bence..
bende geri geldim....
kızlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize... bende sıcaktan uyuyamıyorum uyusamda kabus görüyorum...
bugün mobilyalarımızı almaya gidiyoruz daha doğrusu siparişini vereceğiz üretimi 30 günü buluyormuş... Gelinlerden bikaçı evlenmiş oluyor o süreçte bizim eşyalar yenice gelmiş olacak...
Sağlık olsun artık...
ben cıkıorum seekerler bıraz işlerim var ordanda eve gecerım öpüyorummm hepinizi
ben cıkıorum seekerler bıraz işlerim var ordanda eve gecerım öpüyorummm hepinizi
Dilekcim sağol tatlım... Öyle artık alıştım... İnsanın kafasını kurcalıyor alalım yapalımdan ziyade yaptım bitti demek daha güzel ama şartlar elvermiyor demekki...
canım çok istemezlerse folklor ekibi olabilir tabi nişanlında hiç alınmasın zaten düğün gelinlerin üzreine kurulu ki herşeylede bizler ilgileniyoruz :))şekerler dün annemlerin yanına gidebildik nihayet.gitmişken de düğün salonu yetkilisyle görüştük. babm önceden görüşmüştü ama konuşunca daha ne kadar teferruat olduğunu gördük.
salonu gördük. gelin masası süslemesi - gelin yolu süslemesi - barkovizyon - salon süslemesi - volkan derken 2 saate yakın konuşmuşuz. orkestranın vokalistiyle görüştük. müziklerle ilgili cd hazırlayacağım. (giriş - ilk dans - pasta ve son dans müziği)
gelin masası nasıl olsun - gelin yolu nasıl olsun diye sordular. örneklere baktık. nişanlıma soruyorum sen söyle diyor (gülerek) hepsi gelininmiş damatla ilgili bir tek kelime geçmiyor diyor. üzüldü canım benim :))
fotoğrafla ilgili de stüdyoda çekim olacak önce hava şartlarına göre de güzel olursa dış çekim olacak.
kınayla birleştirmeye karar verdik. folklor ekibi ister misiniz dediler. 10-15 dk.lık bir gösteri yapacaklar. fena olmaz aslında ama bakalım fiyat olarak ne verecekler?
evlenelim artıkkkk .çoook yorulduk kızlarr
bende geri geldim....
kızlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize... bende sıcaktan uyuyamıyorum uyusamda kabus görüyorum...
bugün mobilyalarımızı almaya gidiyoruz daha doğrusu siparişini vereceğiz üretimi 30 günü buluyormuş... Gelinlerden bikaçı evlenmiş oluyor o süreçte bizim eşyalar yenice gelmiş olacak...
Sağlık olsun artık...
herkes burdamı cicişler
enimse çıkmış demekki topik sessiz kalacak... olumunekankayizsmile
canım çok istemezlerse folklor ekibi olabilir tabi nişanlında hiç alınmasın zaten düğün gelinlerin üzreine kurulu ki herşeylede bizler ilgileniyoruz :))
doğru diyosun pericim her şeyle ilgileniyoruz olsun o kadar dimi guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?