2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ay ne bilim ozzy bahanemi sence:))))))))))
eeee facedeki ....... kim o zaman ay nick olmayınca karıştırıyorum yaa:)))))))))
yok canım ben açtım ama dumadım çok fazla kapattım sabahtan deli ettiler benii iş yerinde az önce açtım tekrarr :)

sence zuzum bahanenin önde gideni
pericim e hayırlı olsun o zaman sen de paylaş burda bizimle nası olduğunu
paylaşırım ozzycim güle güle :)

Son düzenleme:
bilemedim ki canımcım.şimdi bi evi toparlıcam sora çarşıya çıkcaz.evden çıkmadan uğrarım gene bi 20 30 dk ya

tamam o zaman sen rahat rahat yap alışverişini ben sana tekrar koyarım resmi ok hemide bende bir kaç tane nikah şekeri çerez poşeti örneği var onlarıda koyucam

a.s.

sen amerikadayken napacaz enimse cim yaaaa saat farkı rastlaşamyız da
7 saat fark var seker amerıka turkıyeden 7 saat sonra gelıo mesela burda suan saat 2amerıkada sabah 7
hahahaaaaaa üstüme gelmeyin yavvvvvvv
beni şımartın diyen sen deil misin zuzummmmmmm
konustukca baıtosunn tatlımmm ya halbukııı bütün herkesın gönlunu yapmaya calsıosun
niye kötüüsn şeker

bu arada enimseeeeeeeeeeeeeeeeeeee nereye kaçtınnnnnnnnnnnn
burdayımmmmmmmmmmmmmmm
ay peri kız beni çok güldürdün heeeeeee gülüm valla bende bilmiyorum ama bazıları nişandan sonra yapıyo bazıları düğüne yakın ama neler olur bilmiyorum
bazıları öle yapıo cnmmm bazılarıda düğün gecesii kıyıyo yanı düün bıtımınde gelın ve damadı ugurlarlarkenn
ulen benide büyük ihtimal eylül ortasında isticekler iki bayram arası söz olurmu:))))))))))))))))))))))))
bız düğün yapıozzz söz nıe olmasın olummm
ayyy yaaaa nikahtan sora ki benim düğün günüm oluyor eve gelip mi olacak ki yauuuuuuu
heeee salondan damadın evıne gelınıo orda kıyılıo nıkah ımam ama gelıo sonra gelın ve damadı ugurluolar
ay ne bilim ozzy bahanemi sence:))))))))))
eeee facedeki nazife kim o zaman ay nick olmayınca karıştırıyorum yaa:)))))))))
kız ısımlerı kullanma burdaaa aaaaa editle hemen cabukk
tamam o zaman sen rahat rahat yap alışverişini ben sana tekrar koyarım resmi ok hemide bende bir kaç tane nikah şekeri çerez poşeti örneği var onlarıda koyucam

hadı ekle seker görelımm

he bi bakayım dedim canım sen koy fotoyu ben not aldım 1181 sayfadan sora bulurum onu
heee enimsem herkesin gönlünü yapmaya çalıştıkça batttımmm
pericim geçmiş olsun sen neyin var?

canım çok güzel davetiyen :)

enimsecim çok sevindimm hayırlısı olsunn :)

he bi bakayım dedim canım sen koy fotoyu ben not aldım 1181 sayfadan sora bulurum onu
heee enimsem herkesin gönlünü yapmaya çalıştıkça batttımmm
pericim geçmiş olsun sen neyin var?

nolduu tatlımmmmmmmm

önemli bişe yok kızlar dün geceden beri biraz kötüyüm ya midem çok bulanıyoo başım dönüyooo falan anlamadım doktor ilaç vermişti onların yan etkisi mi acaba

o da olabilir sıcaktan da olabilir .benm de olduydu geçen.tansiyonun düşüyodur belki bi eczaneden ölçtür isterse

ulen benide büyük ihtimal eylül ortasında isticekler iki bayram arası söz olurmu:))))))))))))))))))))))))
olur güzelim siz istedikten sonra gönül bayram falan dinlemez zemuszemus
zuzucum dediğin kına kutusunu ben de nikah şekerlerine bakarken gördüm. tanesine 1.50 dediler.
canım çok güzel davetiyen :)

teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…