2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

o işlere bi kalkışınca bünye otomatikman kendini hazırlıyor canım.gerçekten.ben kısmetse 1 ay sora evlencem ama mantıklı düşününce nası olacak diye dşünüyum.ama şuanda mantıklı düşünmeyi kesip öleeeecene akışa kapıldım

ay peri kız beni çok güldürdün heeeeeee gülüm valla bende bilmiyorum ama bazıları nişandan sonra yapıyo bazıları düğüne yakın ama neler olur bilmiyorum

ulen benide büyük ihtimal eylül ortasında isticekler iki bayram arası söz olurmu:))))))))))))))))))))))))

aaa kızlar brn bu arada mersinde dolaşırken kına için bir ilginç şey buldum bana orjinal geldi hemen aldım tanesi 500 bin liraydı:) bir kırmızı bir beyaz aldım içine kına koyuyosun ama incili tüllü bende örnek aldım bir tane birazdan koyarım resmini sizede fikir olur

ulen benide büyük ihtimal eylül ortasında isticekler iki bayram arası söz olurmu:))))))))))))))))))))))))
olur olurr zuzu sen merak etme :))))

ay ne bilim ozzy bahanemi sence:))))))))))
eeee facedeki nazife kim o zaman ay nick olmayınca karıştırıyorum yaa:)))))))))

aa koy koy canım.fikir olsun.ben de birazdan bohça alışverişine çıkcam.annemle halamla.görürüsem alim kınayla ilgili bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…