Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben açtım ama dumadım çok fazla kapattım sabahtan deli ettiler benii iş yerinde az önce açtım tekrarr :)ay ne bilim ozzy bahanemi sence:))))))))))
eeee facedeki ....... kim o zaman ay nick olmayınca karıştırıyorum yaa:)))))))))
paylaşırım ozzycim güle güle :)sence zuzum bahanenin önde gideni
pericim e hayırlı olsun o zaman sen de paylaş burda bizimle nası olduğunu
7 saat fark var seker amerıka turkıyeden 7 saat sonra gelıo mesela burda suan saat 2amerıkada sabah 7a.s.
sen amerikadayken napacaz enimse cim yaaaa saat farkı rastlaşamyız da
konustukca baıtosunn tatlımmm ya halbukııı bütün herkesın gönlunu yapmaya calsıosunhahahaaaaaa üstüme gelmeyin yavvvvvvv
beni şımartın diyen sen deil misin zuzummmmmmm
burdayımmmmmmmmmmmmmmmniye kötüüsn şeker
bu arada enimseeeeeeeeeeeeeeeeeeee nereye kaçtınnnnnnnnnnnn
bazıları öle yapıo cnmmm bazılarıda düğün gecesii kıyıyo yanı düün bıtımınde gelın ve damadı ugurlarlarkennay peri kız beni çok güldürdün heeeeeee gülüm valla bende bilmiyorum ama bazıları nişandan sonra yapıyo bazıları düğüne yakın ama neler olur bilmiyorum
bız düğün yapıozzz söz nıe olmasın olummmulen benide büyük ihtimal eylül ortasında isticekler iki bayram arası söz olurmu:))))))))))))))))))))))))
heeee salondan damadın evıne gelınıo orda kıyılıo nıkah ımam ama gelıo sonra gelın ve damadı ugurluolarayyy yaaaa nikahtan sora ki benim düğün günüm oluyoreve gelip mi olacak ki yauuuuuuu
![]()
kız ısımlerı kullanma burdaaa aaaaa editle hemen cabukkay ne bilim ozzy bahanemi sence:))))))))))
eeee facedeki nazife kim o zaman ay nick olmayınca karıştırıyorum yaa:)))))))))
tamam o zaman sen rahat rahat yap alışverişini ben sana tekrar koyarım resmi ok hemide bende bir kaç tane nikah şekeri çerez poşeti örneği var onlarıda koyucam
çok kötüyüm yaaa((((
enimsecim sana mesaj attım, bi bakar mısın? :)
kızlar nikah gunumu sölimm bende sıra almadık daha ama burda öle sıra almaya gerek yok işlemler biter bıtmez hemen kıyılabılıo 27 agustosta nişanlım gelıo 28 agustosta işlemleri yetıstırırsek 28 agustos yetıstıremezsek 29 ağustosto nikahım var
he bi bakayım dedim canım sen koy fotoyu ben not aldım 1181 sayfadan sora bulurum onu
heee enimsem herkesin gönlünü yapmaya çalıştıkça batttımmm
pericim geçmiş olsun sen neyin var?
nolduu tatlımmmmmmmm
olabilir canım da işten izin alıp gidemem kii çok kötü olursam eve gidicem artık
olur güzelim siz istedikten sonra gönül bayram falan dinlemez zemuszemusulen benide büyük ihtimal eylül ortasında isticekler iki bayram arası söz olurmu:))))))))))))))))))))))))
canım çok güzel davetiyen :)
teşekkür ederim canım.
pericim - dilekcim geçmiş olsun şekerler
dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan
dilekcim senın neyın var kacırmısım sanırımm