2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yok yavru kuş bu ara sürekli netteyim.ara ara gidip geliyorum bi yarın temizlik var sora baya bi işim yok havada sıcak ne işim var dışarıda

ay sorma ya ozzy gittim güzel geçti bol bol dinlendim güzel geçti yaaaaa evet gergin gittim ama şimdilik iyiyim benim işimde her an stres her an sinir var:) ama benimkiyle 20 gündür soğuk rüzgarlar esiyo:)
esmesinn yahuuu
ben de özledim lem zuzu.geyik yapamadım pek sen yokken
aşkolsunnn ozzyy :umursamaz: pehhhh
a.s.

özlemesem ararmıydım kız delü:)))))))))))a.s.
canımmm benımm

hiiiii enimsemmmmmm zuzu yu şımartayım diye dedim canımın içi.sen burda olmayınca gözlerim seni aradı bilmez misin bunu gecen bi iznliydin yaaaaaa.aşkolsun canım muckkk

hiiiii enimsemmmmmm zuzu yu şımartayım diye dedim canımın içi.sen burda olmayınca gözlerim seni aradı bilmez misin bunu gecen bi iznliydin yaaaaaa.aşkolsun canım muckkk

ohh kıvır kıvırr kaydirigubbakcemile2
şaka bi yana cnmm biliyorumm hayatımm

ya valla en son haziran ayında gittim izmire ondan sonra denk gelemedik onun işi benim işim falan bilmiyorum yaaa bu aralar sürekli kavga ama itiraf edeyim uzun süğre görüşmedik yaaaa daha tatlı geldi bende böle bir antikayım işte:)))))))

valla bilmem bakalım kaçabilirsem gidicem bir hafta sonu izmire:)
bu arada valla eylülde galiba isticekler daha fazla kaçamıcam:))))))))))))))))))))))

ay valla bilmiyorum ona kalda geçen sene isticeklerdi ben ağırdan aldım ay ne bilim kendimi hazır hissetmiyorum hiç ama şöylde bir şey var hiç bir zaman hazır hissetmicem kendimi

mavi peri hoşbuldum canım ulen sabahtan beri facedesin görmedinmi beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…