enimse cim nikah gününüz şimdiden hayırlı olsun.
bol cum senin de imam nikahın hayırlı olsun.
lepi cim davetiyen senin de çok güzel
eee ne de olsa zevkli gelinleriz maşallah
zuzummmmmmmmmmmmmmm tekrar hoşgeldin
ayy sevgulumle cok dınlerdıkk arabaya bındıgımızde calan ılk sarkılardan bırı ama sözlerı ayıpay birde son 2 gündür dinlediğim şarkı var size de yazayım çok sevdim ama sakın sözlerine bakmayın ayıp sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 pitbull bu aralar favorim Pitbull -hotel room service aklinialirimsmile
enimse cim nikah gününüz şimdiden hayırlı olsun.
bol cum senin de imam nikahın hayırlı olsun.
lepi cim davetiyen senin de çok güzel
eee ne de olsa zevkli gelinleriz maşallah
zuzummmmmmmmmmmmmmm tekrar hoşgeldin
ay ne güzel enimse ALLAH size hep böyle tatlı heyecanlar yaşatsın aman yaaaa son 20 gündür pek iyi değiliz sürekli tartışıyoruz ama tartışma nedenimiz izmir istanbul meselesiydi bilmiyorum anlattımmı.... ay ne güzel demek sen karşılıcan sımsıkı sarılırsın muck muck öpersin oh oh:)))))))))
ayy sevgulumle cok dınlerdıkk arabaya bındıgımızde calan ılk sarkılardan bırı ama sözlerı ayıponun dısında pittbull I know you want me güzel ve ayrıca akon dangerous ve right now şiddetle tavsıyelrım tabı sölzerını cok tasvıp etmıyoruz ama tempo süperr
saol tatlımm buarada bolcum senınde nıkahın hayırlı osun
saol cnmm bak evlılık yıldonumuzde hep sen gelırsın aklımızaaynen canım kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun tarihiniz 27 si doğum günüm
napem kız zuzu.biz de paso kavga ediyoz.böleee küçükken abisi olan bilirabi kız kardeş kavgaları vardır yaa öleee resmen kedi köpek gibi olduk.nedeni belli merkür geri gidioo
hehehe yarın evi temizlicez perde fln gelecek.bi ara yerleşek.daha davetiye seçilmedi.ayyyyyyy bunaldım
ya oo yukardaki davetiye kimin hatigeninmi lepininmi :) ama çok güzel yaaa
ozzy ne güzel kız demek ev temizlicen hee kendi evini
enimse az kaldı kız dayan:)
emin misin enimsemkavga konusunda bak bi daha düşün
ay ne güzel yaaa genelde de alttan alan benimki oluyo o yüzden rahatım benim gibi cadıyla uğraşmak zor tabi:)))))))))
ay yee dadlumm benimmmm
cadı zuzuuuuuu.tatil nasıdı yavrcum e tatil muhakkak ii olur dakafanı boşaltabildin mi biraz.gergin gittin buradan iş fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?