2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm bnm naber...
benim babam karışmaz onların evi bizim nişanımıza onlar karışamadı bizde onlarınkine karışamayız diyo saygı duyuyo.nişanlımın aileside kiracı çıkmadan salon tutmuyo.kesin olmadan yani..napıcaz bilmiyorum...

kızlar valla ben en az 2 sene çocuk yapmam diye düşünüyorum ama
sonuçta kaza maza olursada
aldıramam o günaha giremem yani :sinifsinif:
gerçi bizim anneciklere kalsa 1 sene sonra hemen torun sevmek istiyolar ama delikafadulden

ayyy çok muhabbetli kızlar olduk.. bu arada kızlar evlendikten ne kadar zaman sonra bebek istiyorsunuz???

Canım bende ilk zamanlar bebek için 2 yıl beklerim diye düşünüyordum ama çevreme baktıkça ve özellikle korunup sonra da tedavi görüp bebek sahibi olamayanlar çoğaldıkça benimde kafam karıştı. 27 yaşındayım 30 a kalmadan bebeğimin olmasını isterim Allah nasip ederse...

ay ben sizi çok sevdim ya :1hug:
dün akşam facebook listesine beni ekleyen canlarım ne tatlısınız siz öle her biriniz
maşallah tü tü tü tü
kk nın en güzel gelinleri bizim topikte bea :teytey:

walla kızlar daha öne başka topiklerde sorunlar oldu onlar geldi aklıma şimdi de yazayım hemen dedim... biz evlendikten 1 sene sonra çalışmalara başlayacağız. malum ben şimdi 27 yaşında olduğum için bebeklerim ile aramda yş farkı olsun istemiyorum

Aslıcım evlenince Halkalı da oturacağım. kendi evimiz olmasa bende parsellede kiraya çıkmayı düşünürdüm..Kendi ev olunca istediğim gibi döşeyim diye Halkalı ya yerleşmeye karar verdik. Umut 5 düğün salonunu biliyorum. Ne kadar normalde oranın ücreti.Bizde parsellerde Can düğün salonu var orayla anlaştık çok önceden..2500 dü sanırım. Erkek tarafı Ümraniye de ancak düğünde kınada herşey bizim burda :)
Arkadaşımızın sorusuna hemen cvp vereyim bebek meselesini en az 2 yıl sonra düşünmeye alırım..Lakin nişanlıma kalsa evlendikten 6 ay sonra hamile kalayım.Çocukları bende severim ama sadece seviyorum diyede hazır olmadığın dönemde yapmak hiçde doğru bir karar olmadığının kanısındayım..

Hadi bakalım şimdiden iyi eğlenceler iyi tatiller=) nikahta ne giyeceksin? Gelinliğini hallettin mi?
nikahta beyaz bi elbise giyicem cnm..cantam ve ayakkabim da hazir..Burdan bakabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/nikah/363757-miss_curiousun-26062010da-nikahi-var.html
cnmcm gelinligi daha halletmedim ama onumuzdeki haftalarda ona bakmaya cikicam kismetse, genelde kararli bi yapim vardir cnm umarim bu kararli halim gelinlikte de gecerli olur ve 1 gunde hallederim begenme anlaminda tabiki..yarin da nikah sekerine bakicam insallah..

kuzum sende benim gibi düşünüyorsun.. biz şimdi bir doktor bulduk.. evlenmeden önce gidip muayene olucam ve doğum kontrol hapı kullanacağım.. daha sonra 1 sene bu yöntem ile korunacağım.. evliliğimizin 1. yılını doldurdığumuzda da çalışmalara başlayacağız işte.. bu arada ben doğa doğum yapmak istiyorum ve bulduğum doktor da bunu acayip destekleyen bi doktor

ben biliorum ki... peri kızı arkadaşım benim... mutluluklar hep bizinmle olsuuunnn

Papatyacım normalde 2500-3000 tl umut5'in fiyatı hatta adam en son yaptığı sözleşmeyi bizzat gösterdi 2700e vermiş ama adamın oğluyla nişanlım arkadaş oldukları için 2000e indi :kedi:
düğünden sonra yemeğe bilem gönderiyolar bizi kaydirigubbakcemile3
bide plaket takdim ediyolarmış kaydirigubbakcemile3
salonun gelin damat geçidi falanda çok hoştu valla inşallah olur orası
gelin saçı için anlaşmalı kuaförü var
fotocu içinde var anlaşmalı yerleri
ama biz avcılarda elit fotoğrafçılık a gtcez fiyat olarakta çok uygun hizmet olarakta çok güzel
klas a gitcektik meşhurdur orayı bilirsin ama işte çok kazık 500tl en dandik albüm akannehir

Canım yaa benimde doktor bulmam lazım çünkü doğum kontrol hapı önceden alınması gerekiyor. Aklıma getirdin iyikii. Beni endişelendiren hapları kullananlar daha sonra çocuk sahibi olamıyor yani tüp bebek tedavisi felan görüyor yani herkes de böyle olacak değil ama ne bilim endişeleniyorum işte...

kuzucumm buranın jinekoloji bölümüne baksana burda acayip güzel doktor tavsiyeleri veriyorlar.. bende o bahsettiğim doktoru burdan buldum... bir de şöle bişi söliim eğer doktor gözetiminde kullanırsan ilaçların pek bi sorunu olmaz diye düşünüyorum... bi de düzgün kullanmak lazım tabi

elbisen ayakkabın çantan herşeyin çok güzel çok yakışmış. çok güzel olacaksın canım. kızlar geçen arkadaşım bir dizide izlemiş nikah şekeri yerine nikah fidanları dağıtmışlar. çok hoşuma gitti bu fikir. hem kalıcı bir hediye hemde doğaya katkımız olur. düşünebilirsiniz. ben netten araştırdım biraz bunu yapacağım inşallah

evet melekler korusun dizisinde yapmışlardı.. bende dedim nişanlıma yapalım mı die... ne saçma bi fikir dedi akannehir o yüzden vaz geçtim ben...

evet melekler korusun dizisinde yapmışlardı.. bende dedim nişanlıma yapalım mı die... ne saçma bi fikir dedi akannehir o yüzden vaz geçtim ben...

bende nişanlıma söylesem oda ne gerek var der diye düşünüyorum o yüzden hallettikten sonra nikaha yakın ben böyle birşey yaptım diyeceğim birşey diyemiyecek

sağol canım işteyim uğraşıyoruz. bazı sayfaları okuyamadım ev işini hallettinizmi aslı.

yok be canım nerde....
hıc ıyı degılım walla bu ev yuzunden kafamı bu ev meselesı dugun tarıhı meselesıyle bozdum
avcılar beledıyesını aradım kadın dıyo en az 3 ay onceden gelmenız lazım ekım sımdıden dolu dıyo
dugun salonlarında bos yer yok ekımde
e kasımda kurban var olmaz
aralıkta cok kısa gelıyo
ay basında kıra alınıyo o zaman konusur heralde kayınpederım
hıc cıkıcakmıs gıbı gelmıo bana o kıracı
cıkıcak olsa ne blım bı hareket olurdu evde
dısardan bakıoruz eve ordan geçerken
hala hersey duruo
balkonda camasır askısı
butun perdeler falan
ne blım ya bosaltmıcakmıs gıbı gelıo
ruyamda gordum askım arıodu evı bosalttılar askım butun duvarları rengarenk boyadım her odamız ayrı renk hadı cık gel dıodu
sonra bı uyandım ruyaymıs
agladım kendı kendıme
:gitme:

bizde evlendikten 8 ay sonra falan başlayacağız bebek çalışmalarına

oy ne güzel :asigim:

Sağol tatlım bi inceleyim bakayım... Şimdi daha vakti varmış gibi oluyor ama ayarlamak lazımki o vakitsizlikte bi de doktor arayışına geçmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…