Aslıcım sizde de kiracı durumu varmış... Valla benim babam ev işi belli olmadan salonu felan tutmayın dedi ama nişanlımın ailesi hallederiz diye ekime tutuldu bakalım... Tabii insan telaşlanmadan edemiyor kiracı çıkmazsa bütün emekler boşa gider...
ayyy çok muhabbetli kızlar olduk.. bu arada kızlar evlendikten ne kadar zaman sonra bebek istiyorsunuz???
nikahta beyaz bi elbise giyicem cnm..cantam ve ayakkabim da hazir..Burdan bakabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/nikah/363757-miss_curiousun-26062010da-nikahi-var.htmlHadi bakalım şimdiden iyi eğlenceler iyi tatiller=) nikahta ne giyeceksin? Gelinliğini hallettin mi?
tşkler canımıniçi senden naber
Canım bende ilk zamanlar bebek için 2 yıl beklerim diye düşünüyordum ama çevreme baktıkça ve özellikle korunup sonra da tedavi görüp bebek sahibi olamayanlar çoğaldıkça benimde kafam karıştı. 27 yaşındayım 30 a kalmadan bebeğimin olmasını isterim Allah nasip ederse...
nikahta beyaz bi elbise giyicem cnm..cantam ve ayakkabim da hazir..Burdan bakabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/nikah/363757-miss_curiousun-26062010da-nikahi-var.html
cnmcm gelinligi daha halletmedim ama onumuzdeki haftalarda ona bakmaya cikicam kismetse, genelde kararli bi yapim vardir cnm umarim bu kararli halim gelinlikte de gecerli olur ve 1 gunde hallederim begenme anlaminda tabiki..yarin da nikah sekerine bakicam insallah..
Aslıcım evlenince Halkalı da oturacağım. kendi evimiz olmasa bende parsellede kiraya çıkmayı düşünürdüm..Kendi ev olunca istediğim gibi döşeyim diye Halkalı ya yerleşmeye karar verdik. Umut 5 düğün salonunu biliyorum. Ne kadar normalde oranın ücreti.Bizde parsellerde Can düğün salonu var orayla anlaştık çok önceden..2500 dü sanırım. Erkek tarafı Ümraniye de ancak düğünde kınada herşey bizim burda :)
Arkadaşımızın sorusuna hemen cvp vereyim bebek meselesini en az 2 yıl sonra düşünmeye alırım..Lakin nişanlıma kalsa evlendikten 6 ay sonra hamile kalayım.Çocukları bende severim ama sadece seviyorum diyede hazır olmadığın dönemde yapmak hiçde doğru bir karar olmadığının kanısındayım..
Canım yaa benimde doktor bulmam lazım çünkü doğum kontrol hapı önceden alınması gerekiyor. Aklıma getirdin iyikii. Beni endişelendiren hapları kullananlar daha sonra çocuk sahibi olamıyor yani tüp bebek tedavisi felan görüyor yani herkes de böyle olacak değil ama ne bilim endişeleniyorum işte...
nikahta beyaz bi elbise giyicem cnm..cantam ve ayakkabim da hazir..Burdan bakabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/nikah/363757-miss_curiousun-26062010da-nikahi-var.html
cnmcm gelinligi daha halletmedim ama onumuzdeki haftalarda ona bakmaya cikicam kismetse, genelde kararli bi yapim vardir cnm umarim bu kararli halim gelinlikte de gecerli olur ve 1 gunde hallederim begenme anlaminda tabiki..yarin da nikah sekerine bakicam insallah..
elbisen ayakkabın çantan herşeyin çok güzel çok yakışmış. çok güzel olacaksın canım. kızlar geçen arkadaşım bir dizide izlemiş nikah şekeri yerine nikah fidanları dağıtmışlar. çok hoşuma gitti bu fikir. hem kalıcı bir hediye hemde doğaya katkımız olur. düşünebilirsiniz. ben netten araştırdım biraz bunu yapacağım inşallah
evet melekler korusun dizisinde yapmışlardı.. bende dedim nişanlıma yapalım mı die... ne saçma bi fikir dedi akannehir o yüzden vaz geçtim ben...
sağol canım işteyim uğraşıyoruz. bazı sayfaları okuyamadım ev işini hallettinizmi aslı.
bizde evlendikten 8 ay sonra falan başlayacağız bebek çalışmalarına
kuzucumm buranın jinekoloji bölümüne baksana burda acayip güzel doktor tavsiyeleri veriyorlar.. bende o bahsettiğim doktoru burdan buldum... bir de şöle bişi söliim eğer doktor gözetiminde kullanırsan ilaçların pek bi sorunu olmaz diye düşünüyorum... bi de düzgün kullanmak lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?