Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rüzgar'cım hoşgeldin canım aramıza aldım seni hemen listemize
eylül gelinleri.. hazırlıklarınız ne alemde?
en son çekmece için çatal kaçık koyma pıtısı aldım :)
patates ezme aparatı
tuzluk- biberlik
iki tane dekoratif vazo aldım :) (ne alakaysa daha bi sürü eksik var )
amerikan servis aldım 6 adet
kahve fincan takımı hediye etti bi akrabamız ama pek beğenmedim sanırım yenisini alıcam ehu
ee sizin hazırlıklar ne alemde??
hoşbuldum kaydirigubbakcemile2 teşekkürler canım memnun oldum kaydirigubbakcemile5
şimdi ev aletlerine yoğunlaşmış durumdayım canım,elektrik süpürgesi,meyve sıkacağı falan.Nevresim takımım 2 tane var ondan da daha almam lazım.Beğendiğim an alacam :)) Battaniyelerden daha almayı düşünmüyorum 3 tane mevcut.Aklıma gelenler bunlar.
Borcam setim var ondan da kare borcamım eksik sadece.Çatal kaşık takımı aldın mı canım hem günlük hem misafir için?
merhaba arkadaşlar birkaç gündür hastayım pek giremiyorum internete aldıklarınız hayırlı olsun iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah
merhaba arkadaşlar birkaç gündür hastayım pek giremiyorum internete aldıklarınız hayırlı olsun iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah
canım çok geçmiş olsun dikkat et kndine
hoşgeldin canımm :)
hoşbulduk canım kaydirigubbakcemile5 siz düğün hazırlıklarını başlamışsınız bile dimi ne güzel
Düğün değil nikah olucak inş.Kağıthane evlendırme dairesi saat 4 te senın kı de nıkah sanırımm saat kacta ne hazırlıklar yaptın anlatt bakalımm yerimseniben
kuzum dha almadım.. istersen bak benim prfilimde çeyizciklerim diye bir albümüm var ordan bakabilirsin bazı çeyizlerime
ben çatal bıçak takımını ayrı ayrı almıcam gereksiz yere masraf yapmaktan kaçınıyorum da
eh evet ufaktan ufaktan başladık.. bi sürü şey aldım falan diorum ama hep düşününce bi eksik çıkıyor ortaya
çok teşekkür ederim undomiel ve gul1984. cuma günü nişanlım ve ailesi gelecek toparlanmam lazımeyvahedigeldismile. bu arada bizde hazırlıklara devam ediyoruz geçen hafta beyaz eşyalarımızı ve televizyonumuzu aldık.zemuszemus. diğer eksiklerimizide yavaş yavaş tamamlayacağım inşallah