• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet hüzünlü bir parça o yüzden karasız kaldım. miss curious eşyalarının çoğunu almışsın. sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin rabbim hepinize. bende en kısa zamanda aldıklarımı yazayım. bende senin gibi taksitlerimi düğüne kadar bitirmek istiyorum inşallah bitiririz.

ben neler aldim:
Teflon tencere seti
çelik tencere seti
cezve seti
cay seti
misafir icin yemek takimi
misafir icin catal-kasik vs.
gunluk catal-kasik takimi
utu
elektrik supurgesi
misafirlik ve gunluk bardaklar
salata kaseleri
cesitli nevresim takimlari
cesitli pike takimlari
battaniyeler
yorgan-yastik vs.
cesitli sus esyalari
pasta seti
kahvalti seti
blender set
yatak ortuleri
saklama kapları
baharat takımları(ekmeklik ile beraber takim)
duduklu tencere
katı meyve sıkacagı
narenciye sıkacagı
kek standı-pasta standı-kepce, suzgec vs vs vs.
saat
tepsi(buyuk)
salata kurutucusu
makarna tenceresi ayriyeten bi tane dokum tencere
mutfak-banyo havluları
porselen sahan
gece gece bunlar geldi aklıma en temel gunluk yemek takimim kaldi..Sonrasinda buyuk esyalari alicam gibi gorunuyor..bu yasima kadar hic ceyiz almamistim kizlar, hepsini 5 ayda alinca biraz yoruldum..Dugune kadar taksitleri bitirmeyi hedefliyorum sadece mobilya birakmayi istiyorum onu da artik nisanlimla azcik birikmisimiz vardi onlarla halletmeyi planliyoruz..İhtiyaclarimizi alabilmek icin cok calisiyorum, bi gun bile tatilim yok..O yuzden bu gidisle dugune dermanim kalmiycak.

tatlımm bi sürü şey almışsın.. bizim cem ile beraber kararımız sadece çok gerekli şeyleri almak oldu. ufak tefek şeyleri sonra zamanla tamamlayacağız. ayrıca ben misafire özel kendimize özel yemek takımı almıcam. artık çok şık tabaklar çanaklar var.. onlardan 13-14 tane alıcam (kırılma ihtimaline karşı lülülülülülü) sonra zamanla evlendikten sonra eksiklerimizi tamamlayacağız. biz beyaz eşyalarımızı çok güzel fiyatlarla aldık. hatta durun bakim bulursam fotolarını ve özelliklerini koyayım sizlere de çünkü öyle çok araştırdım ki beyaz eşyaları hemen hemen hepsini biliorum artık :D

:nazar: Ben de Eylül 2010'da evleniyorum kızlaaar kaydirigubbakcemile4 Undomiel bu kalpli kalpli grafiği nasıl yaptın öğrenebilir miyim?? çok sevdimm =)):asigim:

evet hüzünlü bir parça o yüzden karasız kaldım. miss curious eşyalarının çoğunu almışsın. sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin rabbim hepinize. bende en kısa zamanda aldıklarımı yazayım. bende senin gibi taksitlerimi düğüne kadar bitirmek istiyorum inşallah bitiririz.
canim sagol insallah bitiririz dugune kadar, sen de yaz belki unuttugmuz vardir hatirlamis oluruz guzelim..

tatlımm bi sürü şey almışsın.. bizim cem ile beraber kararımız sadece çok gerekli şeyleri almak oldu. ufak tefek şeyleri sonra zamanla tamamlayacağız. ayrıca ben misafire özel kendimize özel yemek takımı almıcam. artık çok şık tabaklar çanaklar var.. onlardan 13-14 tane alıcam (kırılma ihtimaline karşı lülülülülülü) sonra zamanla evlendikten sonra eksiklerimizi tamamlayacağız. biz beyaz eşyalarımızı çok güzel fiyatlarla aldık. hatta durun bakim bulursam fotolarını ve özelliklerini koyayım sizlere de çünkü öyle çok araştırdım ki beyaz eşyaları hemen hemen hepsini biliorum artık :D

sagol canim fotolar icin, gule gule kullan hepsini...

:nazar: Ben de Eylül 2010'da evleniyorum kızlaaar kaydirigubbakcemile4 Undomiel bu kalpli kalpli grafiği nasıl yaptın öğrenebilir miyim?? çok sevdimm =)):asigim:

Jeyyda'cım bu grafiği kullanıcı panelindeki cizelge ekleme pıtısından yaptım. orda detyalı bi şekilde anlatıyor. Ama ticerfactory.com ya da daispary.com mu ne ordan yapıp linki ekliosun o çizelge kısmına ;)
bu arada eylül'ün kaçı belli mi seni de ekleyelim listemize :D

kızlar dün aldığım yeni ciccilerim :)

Tost makinesi
Çukur Tabak (6 adet)
Düz Tabak (6 adet)
Küçük Servis Tabağı (2 adet)
Büyük Servis Tabağı (2 adet)
Saklama kabı (5’li)
Sürahi ve Bardak Takımı
Çerez Kasesi (6 adet)
Salata Kasesi
Tava (2 adet)

bu da beğendiğimiz nikah şekerimiz :) nasıl sizce?[ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $3909.jpg
    $3909.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 52
23 eylül olacak düğün tarihi sanırım.
20 eylül kına. balayı için uçak rezervasyonu yaptı nişanlım bugün. yeter ki, otel (düğünün yapılacağı) müsait olsun. net tarih hafta sonu belli olacak.

bu arada nikah şekerlerin çok hoş alkisalkisalkis :nazar:

20 eylül kına. balayı için uçak rezervasyonu yaptı nişanlım bugün. yeter ki, otel (düğünün yapılacağı) müsait olsun. net tarih hafta sonu belli olacak.

düğün yerin belli oldu mu? ya bodrumm hadi bakalım hayırlısı hepimiiz için..........

hayırlısı olsun canım :) hadi bakalım çok sevindim. tarihi kesinleştir de yazalım artık listeye seni de.. bu arada beğenmene sevindim canım :)

18 eylül düğünümüz inşallah:) undomiel çok tatlı nikah şekerlerin opuyorumnanaktan

:nazar::nazar:18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah :nazar::nazar:

:nazar::nazar:18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 18 Eylül 2010 - ashkmeleği Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 18 Eylül 2010 - rüzgarr Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 19 Eylül 2010 - undomiel Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 19 Eylül 2010 - sereia Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 25 Eylül 2010 - Hatige Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar:25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar:25 Eylül 2010 - miss_curious Düğün :nazar::nazar:

:nazar::nazar: 26 Eylül 2010 - mvldas Düğün :nazar::nazar: