2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evt tatlım adanadayım bizde alanyaya gidecezde ama tek bi yerdemi dururuz gezermiyiz daha bilmiyorum:))
bencede kişi başı oldunu sanmıyorum ben.

5buçukta mesaim bitiyo
Yarın akşam bi akrabanın düğünü var
O yüzden bu akşamdan kuaföre gitmem lazım (
Ağdaya
Uff gene canım acıycakk (

canım oda fiyatıdırya ,çünkü kişi başı olsa 200 oluyo , yani 200 oraya gideceğine akdeniz egeye gidersin dimi, onlarda fiyatları öle ayarlamıştır bence oda fiyatıdır gülüm süprizzzzz

Kızlar benim düğünüm eylül sonunda ve daha ne ev tuttuk ne eşya aldık:S umarım yetişir temmuz gibi düşünüyoruz ev ve eşya için. ama tabiki kına abiyem, gelin aayakkabım hazır ve gelinlik siparişimi verdim diktiriyorum:)) sanki en önemlisi kıyafetmiş gibikaydirigubbakcemile2

meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk

hoşgeldin tatlım :1hug: tebrik ederim öncelikle a.s.
zamanla herşey hallolur canım biz onuda yapmadık
bence en önemlisi gelinliğin
onuda halletmişsin zaten
evi beyeniceksin tutucaksın eşyalarda öyle zaten
temmuzdada onu halledersiniz

canım benim ya çok üzüldüm ( evde dururken yenibiris.com a falan bak canım iş araştır

canım yaa 4 ay sonra düğünüm var bi yerde başlasam mı bilmiyorum zaten 2 ay daha çalışıp çıkacaktım işten biraz erkne olmuş oldu.kardeşimin çalıştığı yre gidebilirim onların muhasebesi çok yoğun bu dönemlerde sezonluk personel alıyorlar bi grüşeceğiz artık inş.hayırlısı olur ;(

meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk

aa tatlım üzüldüm ya ne iş yapıyodunuz kendi yerinizimi kapattınız?kariyerede girebilirisn bu arad orda çok ilan var gazetelerdede baya oluyo..

sende haklısın cnm ama artık allah buyuk ınsallah kardesının calıstıgı yer olur bak hersey vesıle sezonluk personel almıyo her yer
o ıyı olmus ıns olur ya ustunde dur o ısın pesını bırakma

sen kaçta işe geliyosun kaçta çıkıyosun canım
valla maaşımı tam alabilsem ben geç çıkmayada razıyım (

9 da başlıyoruz ama ben 7.30 da başlamaya razıyım yeterki akşam erken çıkım 19.30dan önce olmuyo hiç belli saatimiz yok 8de oluyo 8.30da hiç belli değil işte oyüzden sinir oluyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…