Kızlarr otel cidden süper, odalar felan harikaa :lepi:
değerlendirebilirim ben burayı, hafta sonu nişanlıma da gösteriyim fotoğrafları
Damlacım inş oda 100 felandır, 200 1 haftalığına çok olur gibi sanki boshayallersmile
bol sen Adanada mısın canım, siz nereyi düşünüyosunuz balayı için
(yazdıysan da ben kaçırmışımdır :/ )
Slm kızlarr... Hazırlıklar ne alemde bakalımmm?
Kızlarr otel cidden süper, odalar felan harikaa :lepi:
değerlendirebilirim ben burayı, hafta sonu nişanlıma da gösteriyim fotoğrafları
Damlacım inş oda 100 felandır, 200 1 haftalığına çok olur gibi sanki boshayallersmile
bol sen Adanada mısın canım, siz nereyi düşünüyosunuz balayı için
(yazdıysan da ben kaçırmışımdır :/ )
5buçukta mesaim bitiyo
Yarın akşam bi akrabanın düğünü var
O yüzden bu akşamdan kuaföre gitmem lazım(
Ağdaya
Uff gene canım acıycakk(
Hoşbulduk cnmm sende hoşgeldin topiğimizeee katılmana sevindimm.
5.30 mu süpermiş ya ne iş yapıyosun?
Kızlar benim düğünüm eylül sonunda ve daha ne ev tuttuk ne eşya aldık:S umarım yetişir temmuz gibi düşünüyoruz ev ve eşya için. ama tabiki kına abiyem, gelin aayakkabım hazır ve gelinlik siparişimi verdim diktiriyorum:)) sanki en önemlisi kıyafetmiş gibikaydirigubbakcemile2
meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk
tşkler canım hoşbulduk :)
medya sektöründe finans asistanıyım canım.8de işbaşı yapıyorum.
yaa ne güzelmiş bende erken çıkmak istiyorum:((((((((((
ashkmeleği hoşgeldin tatlım sende:)
canım benim ya çok üzüldüm( evde dururken yenibiris.com a falan bak canım iş araştır
meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk
canım yaa 4 ay sonra düğünüm var bi yerde başlasam mı bilmiyorum zaten 2 ay daha çalışıp çıkacaktım işten biraz erkne olmuş oldu.kardeşimin çalıştığı yre gidebilirim onların muhasebesi çok yoğun bu dönemlerde sezonluk personel alıyorlar bi grüşeceğiz artık inş.hayırlısı olur ;(
sen kaçta işe geliyosun kaçta çıkıyosun canım
valla maaşımı tam alabilsem ben geç çıkmayada razıyım(
9 da başlıyoruz ama ben 7.30 da başlamaya razıyım yeterki akşam erken çıkım 19.30dan önce olmuyo hiç belli saatimiz yok 8de oluyo 8.30da hiç belli değil işte oyüzden sinir oluyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?