undomiel nasılsın canım hazırlıkların ne aşamada
ahh kuzum iyi olucam inşallah.. pek bi hazırlık yapmadım şu an açıkcası çünkü daha otracağımız ev belli değil ondan bende hiç bişe aldırmıorum. ama maşallah enteresan bi kaynanam var benden çok herşey ile ilgilenip beni sinir etmeye bayılıyor.
senin hazırlıklar ne alemde?
oo tatlım sen baya baya bitirmişsin bişeylerisositososito
dur bende yazayım bari aldıklarımı da ehu kıskandım yafu delikafadulden
Buzdolabı
Çamaşır Makinesi
Bulaşık Makinesi
Plazma Tv (2 adet)
Mutfak Robotu
Mini Fırın
Elektrikli Süpürge
Ütü
Nevresim Takımı
Silikon Yastık ve Yorgan
Battaniye
12 Kişilik bardak
6 kişilik viski bardağı
6 kişilik şarap kadehi
Havlu (nerdeyse bi hamam açmaya yetecek kadar anneannem zamanında yapmış )
Bornoz takımı :teytey:
bilgisayarda dosya hazırladım ne alıyorsam yazıyorum :) bizimde ev belli değil kirada olacaz ev tutana kadarda eşya almıyacaz.bak benim kayın validemde hiç bir şeye karışmıyor hiç bir fikrini söylemiyor onu çok seviyorum inan kendi annemden ayırmıyorum ama üzülüyorum benimle ilgilenmesini istiyorum yapmıyor bence sevinmelisin mesela ben kendimi hiç gelin gibi hissetmiyorum bu çok kötü bir duygu
Herkese selam arkadaşlar ben de 25 eylülde evleniyorum.
işte canım hangisi iyi bilemedim bende.. ama benim kayınvalidem o kadar çok müdahale ediyor ki bazen beni korkutuyor bu yaptıkları.. ileride sanki çok hayatımızın içinde olacakmış gibi geliyor bana. ya da ben biraz şu an büyütüyorum.. uff bilemiyorum canım senin yaşadığın da zor tabi ama bak sana örnek vereyim. kına gecesi için konuşuyorduk ney giysem ne yapsam diye.. ben bindallı giymeyi istiyordum çok ama kayınvalidem bir gün çarşıya çıkmış ve kına gecesi için bi kıyafet sipariş vermiş. böyle şalvarlı fesli bişeymiş. bu da kötü bişey benim fikrim alınmıyor anlıyor musun
18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah
18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün
18 Eylül 2010 - ashkmeleği Düğün
19 Eylül 2010 - undomiel Düğün
19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün
19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün
19 Eylül 2010 - sereia Düğün
25 Eylül 2010 - Hatige Düğün
25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün
26 Eylül 2010 - mvldas Düğün
SÜPERİİİİİZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?