2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

allah kavuştursun canım benim
ya bende ne alsam bilemedim babama
senin düşündüğün bişey varmı güzelim

sadece kendi babana mı alıcaksın? kayınpederine almıcak mısın??? biz cem ile babalarımıza tisort almayı düşündük bi de fırsat bu fırsay kendime de bikini aldırcam

hehe :)) canım biz en iyisi bitanesini kiralayalım hepimiz giyer sonra geri veririz :)) 35 tl yi 4 e bölelim hadi herkes 10 tl falan verse tamamdır bu iş
keşke canım herkezin bedeni aynı olsa öyle yaparız çokda işimize gelir valla ama aynı gün düğünleri olaunlar ne yapacak oldu olacak toplu düğün yapalım k.k olarak delikafadulden

sadece kendi babana mı alıcaksın? kayınpederine almıcak mısın??? biz cem ile babalarımıza tisort almayı düşündük bi de fırsat bu fırsay kendime de bikini aldırcam

canım nişanlım benim babama alacak bende onun babasına alıcam tşört alalım diye konuştuk beraber vercez hediyelerine onn için ayrı ayrı almak istemedik malum düğün önü masraflar agır

ya benim daha msj sayım 69 muş ekleyemiyorum::((((((((((((((

CANIM YAZI YAZDIGIMIZ BOLUMDE ATAÇ İŞARETİ GİBİ BİŞİ VAR GÜLEN YÜZÜN YANINDA
ONDAN EKLENIYO HERALDE
BIDE ORDAN DENESENE
MESAJ YAZISI 100DEN AZ OLANLAR OLE EKLIYO SANIRIM

YOK CANIM ASLINDA NIYETIMDE KAYINPEDERIMEDE BISEY ALMAK VAR
CUNKU ANNELER GUNUNDE KAYINVALIDEME ALMISTIM
SIMDI KAYINPEDERE ALMAMAK OLMAZ O YUZDEN
AMA NE ALIRIM NAPARIM HIC BILMIYORUM ISTE
BUYUK IHTIMAL NISANLIMLA BERABER ALIRIZ O KOLAYDA
KENDI BABAMA BEN NE ALCAM YAA CADIARZU
VAY FIRSATCI SENI VAY kaydirigubbakcemile3

valla fırsatlardan faydalanmak lazım şekerim :)

yok kız hepımızın dugun gunlerı aynı degıl heralde :)
valla bi kere gelin olucam o yüzden herşeyim tamam olsun istiyorum.. hem hatıra kalsın bana.. alıversinler canım.. alla alla.. kızlar bu kadar tok gözlü davranmayın.. ne istiyorsanız aldırın.. unutmayın bi kere gelin olucaz hepimiz..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
undomiel, dkb, gul1984+, ASLIHASAN+, HayyaL, NektaR+, bol+, dilek_36+

eee konuşmayan kızlar katılın sohbete :)

Ay tamam kız kızma ne celalleniyon kaydirigubbakcemile3

Aslıcım, evet komşu olucaz galiba
evi Avcılardan tutmayı düşünüyoruz..bize uygun bir şey bulabilirsek
Off daha yapılacak bir sürü şey var :1hug:

canımm, Allah kavuştursun.. küçük ayrılıklar güzel oluyor bazen..özlemek bile güzel
Allah büyük ayrılıklar yaşatmasın :)))
Babalar konusunda ben de çok kararsızım, cumartesi bakıcam bişler..
Kayınpederime gömlek alıcaz galiba, çok klasik bir hediye ama.. o genelde hep takım elbise giydiği için bilmiyorumkismile
Ama babama ne alıcam bilmiyorum :/ erkeğe hediye almak çok zor geliyor bana
sen ne alıcaksın canım?

Ay tamam kız kızma ne celalleniyon kaydirigubbakcemile3

yok nann neden celalleneyim.. zemuszemussadece ben zamanında yaşadım yok size masraf olmasın siz nasıl isterseniz öyle olsun demelerimin neticelerini.. o yüzden tecrübe ile sabit söylediklerim.. kuzum ne isterseniz yaptırın kaydirigubbakcemile2

Senin düğün ne zaman canım?
Avcılardan tut ya komşu olalım senleeee delikafadulden
Bende o taraftan bi iş bakınıyorum şimdiden
Şu anki iş yerim mecidiyeköyde
Ama burdan hiç memnun değilim
Ha bire maaştan kesiyolar yol paralarımızıda kestiler tamamen
O yüzden kalıcı sağlam bi iş bakcam evime daha yakın olması lazım
Benim evim reşitpaşa caddesinde zahide zorlu tic. meslek lisesinin yan tarafındaki sitede canım beyaz inci kent sitesi ..senide beklerm bizm siteye

valla bi kere gelin olucam o yüzden herşeyim tamam olsun istiyorum.. hem hatıra kalsın bana.. alıversinler canım.. alla alla.. kızlar bu kadar tok gözlü davranmayın.. ne istiyorsanız aldırın.. unutmayın bi kere gelin olucaz hepimiz..[/QUOTE]

canım bende gelinliğimi onun için kendimin olsun istedim hatıra kalsın diye ama bindallıyı sordu kayınvaliden alalımmı diye kiralıyalım dedim şimdi değiştiremm artık nekadar çok masrafa sokarsak canım evlendikten sonra öderken okadar zorlanırız diye düşünüyorum onun bazı şeyleri aldırmıyorum canım yaa

Haklısın canım.
Ama ben yinede çok diretebilecek biri değilim ben bunu istiyorum diyemem ama yinede beyenmediğim bir şeyse eğer ben bunu istemiyorum diyebiliyorum en azından.
Nişanlımı çok düşünüyorum ben..Sanki erkek tarafıymışım gibi

kırmızıyla olan bölüme aynen katılıyorum kuzum kaydirigubbakcemile3

ayy yol parasının verilmemesi kötü oluyor
benim eski iş yerim de vermiyordu
yol, yemek derken maaşından doğru düzgün bir şey kalmıyor :/

uygun bir ev çıksın gelirim canım yanına kaydirigubbakcemile3
sizin orda kiralık ev felan görünce haber ver sen bana, bakarsın gerçekten komşu oluruz kuzum kaydirigubbakcemile3
1-2 ay sonra tüm Avcıları dolaşıcaz ev bakmak için, inş buluruz bize göre bişi, 2+1 boshayallersmile

canım bende gelinliğimi onun için kendimin olsun istedim hatıra kalsın diye ama bindallıyı sordu kayınvaliden alalımmı diye kiralıyalım dedim şimdi değiştiremm artık nekadar çok masrafa sokarsak canım evlendikten sonra öderken okadar zorlanırız diye düşünüyorum onun bazı şeyleri aldırmıyorum canım yaa[/QUOTE]

ahh ahh işte dediğim gibi.. ben zamanında öle çok dedim ki kayınvalideme o yüzden şimdi herşeyde söz hakkı olduğunu düşünüo.. tecrübesizlik işte... zaman zaman kızdım bile kendi anneme kayınvalidem beni bizi düşünüo diye.. ama çok çektim.. sonra tavrımı koydum bi gün acayip anladı

selam kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz. girmeyeli bayağı paylaşım olmuş ne güzel. bu arada hepinizin mübarek Regaip kandili kutlu olsun. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin içindede bizimkileri inşallah. sevdiklerinizle sağlıklı mutlu nice kandillere inşallah kızlar.

kırmızıyla olan bölüme aynen katılıyorum kuzum kaydirigubbakcemile3

malesef canım devir hesap devri istemedende olsa erkek tarafı oluyorsun babam altın bile istemedi durumunuz neyse onu takın kendinizi sıkmayın dedi sonuçta evlennce erkek evi olucan dimi ama birde biz çok borcumuz olmazsa hemen çocuk istiyoruz onn için çok masrafa sokmamam lazım

amin canım sennde kandilin mübarek olsun allh cümlemize tekrarını gösterr inşallh kızlarla dedikoduya daldık evlilik olunca unutuyoruz herşeyi:teytey:

ahh ahh işte dediğim gibi.. ben zamanında öle çok dedim ki kayınvalideme o yüzden şimdi herşeyde söz hakkı olduğunu düşünüo.. tecrübesizlik işte... zaman zaman kızdım bile kendi anneme kayınvalidem beni bizi düşünüo diye.. ama çok çektim.. sonra tavrımı koydum bi gün acayip anladı [/QUOTE]

canım ben söyleyemmki zaten çok çekinirim mesela nikahımı ben düğün salonnda istiyordum onlar önceden yapalım dediler onu bile itiraz edemedim ama inn onları düşündüğümden değil evlennce biz sıkıntı cekmeyelim diye aşkım üzülmesin:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…