bizim hazırlıkları nişanlım yapıyonişanlım amerıkada düğünden sonra bende gidicem yanına burda ev acmadıgımız için o orda arayıslarda aslında üzülüyorum ona tek basına yapıyor orda herşeyi ama temelli dönüşte burda bırlıkte hazırlarız artık evimizi benım sadece düğün detayları ve gelink işim var temmuz gibi başlayacaklarını söyledıler bakalım nasıl bişey olcak :ecrin_bebek:
undomielimm temmuzda 3 gün boş vardı benim istediğim yerde onlarda haftaiçi bizim iki yerde olacağı için günleri ayarlayamadık bizdi erteledik zaten ben hala aynı yerdeyim oda yani bi evimiz yok farkeden bişey olmadı ağustosta şarka gidicez tayinim çıktığı için evimizi yerleştircez sonra geri dönüp düğünümüzü yapıcaz artık ondan sonra anlarım heralde evlilğin nasıl bişey olduğunu daha nüfus cüzdanımı bile değiştirmedim ya yarın değiştircem belki bi fark olur hayatımda kaydirigubbakcemile3
aaa ilk gurbet ellere vereceğimiz gelinimiz sen oldun kuzucum.. ne iş yapıyor müstakbel eşin???
kızlar yaptıracağım nikah şekerim.. nasıl sizce???
çok şirinmiş cnmyerimseniben
kızlar yaptıracağım nikah şekerim.. nasıl sizce???
çok şirinmiş cnmyerimseniben
cok cici görünüyo:)
eşim daha öğrenciliğe devam ediyor sırnaşık şey tabi bı yandanda part time çalısıyor tatlımm aslında hiç evlilik gibi fikrimiz yoktu o gelmeden ama dayanamadık sanırım hasretliğesenağlama
eşim daha öğrenciliğe devam ediyor sırnaşık şey tabi bı yandanda part time çalısıyor tatlımm aslında hiç evlilik gibi fikrimiz yoktu o gelmeden ama dayanamadık sanırım hasretliğesenağlama
anladım tatlım.. ailen ne dedi amerikaya gitme işine peki? ben izmir de yaşıyorum. bizim evimize 25 km uzak bi yere taşınıcam annemona bile mırın kırın etti günlercekaydirigubbakcemile
teşekkür ederim bol'cum, enimse'cimm...
canlarım buarada bişey soram sizlere konuyla alakasız ama bu yazısmalarda size cevap gelınce herhangi bi bildirim oluyomu yoksa sizde benım yaptıgım gibi yazdıgınız mesajlardan giripmi bakıyosunuz daha yeniyim burda sürekli yazdıgım msjlara bakıp cvp gelmısmı diye bakmaktan iflahım kesildikafamçokkarıştı
ayy cnm uzağa gitmekte daha bi koyuyor insana ama mutlu olduktan sonra sorun yok:))
kuzum ben bi iki şekilde takip ediyorum.. ya sayfaya hiç ellemeyim başka sayfaları yeni sekmelerde açıyorum. sonra takip ettiğim forumda arada f5 yapıorum.. ya da yukarıda forum takip var ordan yazdığım mesajlar kısmına bakıorum.. en son yazdığım mesaja cevap verilmişse sol taraftaki mektupcuk değişk oluyo... benim yöntemim bu
abimler çok sasırdı düşünün 3 erkegın içinde tek kızım ben küçükkende babam vefat ettigi için el bebek gül bebek büyütmüşler saolsunlar haliyle kıyamadılar ama dönüp dolaşıp gelecegımız yer belli oldugu için cokta sorun cıkmadı hatta hiç sorun cıkmadı diyebılırım saolsunlar karsı gelen olmadı ama içten içe üzülüyolar tabiki banada engel olmakta istemıyolar bende nasıl ayrılcam onlardan bılmıyorumeyvahedigeldismile
sende bendensin desene:)
ayy kuzucuumm senin durumda hakikaten biraz duygusalmış.. bebemm amerika da öle yakın bi yer diil ama neticede senin mutlu olduğunu biliyorlar ya orası önemli olan.. sevdiceğin ne okuyor.. ne zaman bitecek okulu belki siz orda kalırsınız
hehehehe eveeettt
kızlar daha buralarda mısınız? ben bi mutfağa gidicem anneme yardım etmeye..
bu arada albümlerime bakan oldu mu çeyizlerimi koydum sempatiksalakcinni
nektarcım gamze özçelikin saç modeli düğün için çok narin kaçmazmı halaydı 8-9 luk romandı derken o saç ne olur düşünemiyorum nikah için hoş ama düğün için çok narinn:1rolleyes:
diğer sayamadığım eylül ekim prensesleri kolay gelsin size görüşürüzzz
canlarım buarada bişey soram sizlere konuyla alakasız ama bu yazısmalarda size cevap gelınce herhangi bi bildirim oluyomu yoksa sizde benım yaptıgım gibi yazdıgınız mesajlardan giripmi bakıyosunuz daha yeniyim burda sürekli yazdıgım msjlara bakıp cvp gelmısmı diye bakmaktan iflahım kesildikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?