eylül gelinlerine selamlar ben de 2006 eylülde evlendim 9 eylül 2006
undomiel nasılsın hazırlıklar ne alemde
kızlar ben daha önce de yazmıstım eylül 25 26 düsünüyoruz die bugün nişanlımın ailesi gelecek tekrar konusmaya bizimkiler de olur diyecek ama biz cok gec kaldık salon falan bulunur mu acaba hemen bu hafta kesınlestrsek sizler ne zaman önce ayarladınız salonları falanhem cok seviniyorum hem de yetişememkten korkuyorummafoldumben
oo tatlım siz baya geç kalmışsınız ya belki tam istediğiniz tarihte bulamayabilirisniz yani biz nisan yada mayıstı tam hatırlamıyorum kararlaştırdık acele edin bence..kızlar ben daha önce de yazmıstım eylül 25 26 düsünüyoruz die bugün nişanlımın ailesi gelecek tekrar konusmaya bizimkiler de olur diyecek ama biz cok gec kaldık salon falan bulunur mu acaba hemen bu hafta kesınlestrsek sizler ne zaman önce ayarladınız salonları falanhem cok seviniyorum hem de yetişememkten korkuyorummafoldumben
16 Ekim göremedim listedekaydirigubbakcemile2 bende katılayım 16 ekimde kısmetse düğünümüz vaarr:))))
hoşgeldin jasmin'cimm..olumunekankayizsmile seni de ekledim listemize.:teytey:. nasıl gidiyor hazırlıklar???
hoşbuldum canımcım tşk ederim opuyorumnanaktan düğüne 4 ay var henüz başlamadık hazırlıklara ama ben çeyizimi tamamladım :) gerisi damat beye kalmış artık hehehehekaydirigubbakcemile3
walla görmek isteriz çeyizciklerinin fotolarını yerimseniben ayy şekercim bizim de 3 ayımız kaldı ama şimdiden başladım listelerimi yapmaya.. gelinliğini aldın mı peki?
Selam kıslar nasılsınız?
Hazırlıklar ne alemde..
Biz mobilya işini hallettik. Eksik olan bir halılarımız kaldı..Hangi marka alsam diye düşünüyorum. Öneriniz var mı??
kızlarrr nasılsınızzz nasıl gidiyor hazırlıklar ne kadarda çoğalmış gelinlerimiz afferin kız undomiel bizi biraraya topladın olumunekankayizsmile
geçen hafta tayinden dolayı nikahımı yapmıştım düğünüde temmuzda yapmaya karar vermiştik ama yer yokkkkkkkkkkkboshayallersmile
tabi buna çok sevindim ne yalan diyim
ve bende eylül gelini olma hayalimi gerçekleştiriyorummmmm 17 eylülde düğünüm nasipse bugün rezerve ettirdim bi kaç gün içinde ailem gidip ön ödemeyi yapıcak :teytey:
clementine212 seninde benim gibi olcak galibaa durumun nikahla düğün arası biraz olucak hayırlısı olsun
rüzgarcım dilekcim ve undomiel iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim fıstıklar seviyorum sizia.s.
nektarcım gamze özçelikin saç modeli düğün için çok narin kaçmazmı halaydı 8-9 luk romandı derken o saç ne olur düşünemiyorum nikah için hoş ama düğün için çok narinn:1rolleyes:
diğer sayamadığım eylül ekim prensesleri kolay gelsin size görüşürüzzz
Selam kıslar nasılsınız?
Hazırlıklar ne alemde..
Biz mobilya işini hallettik. Eksik olan bir halılarımız kaldı..Hangi marka alsam diye düşünüyorum. Öneriniz var mı??
çeyiz sericem zaten canım o zaman çekip koyarım resimleri buraya :)) bi gelinlikçi gördüğüm zaman gözümü alamıyorum vitrinlerden bakıyorum fikir ediniyorum şu an ama aklımda olan bi gelinlik var avatarımda ki model ama tabi daha güzel modellerde gördüm o yüzden şu an için araştırmadayım canım peki sen aldınmı ?
walla görmek isteriz çeyizciklerinin fotolarını yerimseniben ayy şekercim bizim de 3 ayımız kaldı ama şimdiden başladım listelerimi yapmaya.. gelinliğini aldın mı peki?
ya hayırlısıyla bi atlatsaydık biran önce gelse diyorum çabuk geçermi acaba şu 3 ay kendi evimiz ve kendi eşyalarımız ya umarım herşey hepimiz için çok güzel olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?