2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm düğün olacakmış düğün günü olay olacakmış zaten yani gelinlikli görebiliriz:))

evt ben aldım mobilyalarımı hatta bu hafta gelecek:)) dimax bulunduğunuz şehirde varmı bilmiyorum ama çok güzel modeller var ben oturma odaı ayrı yapmıyorum salon ve oturma odası bir olacak hem şık hem spor olmalıydı ve istedğim gbide buldum:)oturumu çok rahat geniş koltuklar birde kumaşına çok dikkat ettim leke tutmuyor antilop kumaş tavsiye ederim gözümün önünde denediler sabunlu suyla silince hiç leke kalmıyor deriyi pek tavsiye etmiyorum kullanımı çok zor çünkü..

güle güle kullan cnm o mağazadan yok burda bende çok bakınıyorum ama özellikle oturma odam için gönlüme göre bişey bulamadımm :s beğendiğim mobilyalarda profilimdeki albümde ekli ordan bakabilirsiniz

baktım cnm güzelmiş bak benim koltuğumda o resimde var:) yatak odasını çekmişsin ya tam onun önünde beyaz sanırım ordaki ondan işte.nekadar fiyat aldınız siz?oturma odası modelleri klasik hep 2 üçlü 2 tekli zaten salonu yapıyosun ayrı ayda yılda bir giriliyo oyüzden yapmıyorum ben..

hayırlı olsun dkb... hoşgeldin aramıza ... :)

çok saol canım benim hoşbuldukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan

evet canım bergüzar korelinki rezaletti ama dün aşkı memnuda nihale taktılar da fena durmadı sanki... bilmiyorum acaba nasıl olur birazda yüz şekliyle alakalı sanırım...

canım bencede bergüzar koralinki hiç güzel değildi
çok abartılıydı
nihalinki ona nazaran daha sade bence daha hoşyerimseniben

beğenmene sevindim cnm daha almadık ama onu düşünüyoruz fiyatları yemek odası ve yatak odası 8bin lira daha uygun bulabileceğimiz yerlere bakıyoruz izmir inegöl falan..o koltuklar benimde dikkatimi çekmişti cnm güle güle oturun mutlulukla inşallah.. ya en iyisini yapıyosun cnm ya öyle yılda bir kere kullanmakla olmaz ki

kızlarrrr nasılsınızzz tayinim çıktığı için eylül gelini olmaya veda ediyordum en son ama yok yetişmesi mümkün değil ben gene eylül gelinin olucammmmmhihoyyyt
2 gün önce nikahımızı yaptık tayin için nikahla atlatacak gelinlerrr ne şanslısınız yaaa çok geriliyorum düğün törenindennn
her ne kadar ertesi gün herkes işine dönsede ben tekrar şehrime dönsemde ve hiç bişey değişmesede artık evliyimmm

beğenmene sevindim cnm daha almadık ama onu düşünüyoruz fiyatları yemek odası ve yatak odası 8bin lira daha uygun bulabileceğimiz yerlere bakıyoruz izmir inegöl falan..o koltuklar benimde dikkatimi çekmişti cnm güle güle oturun mutlulukla inşallah.. ya en iyisini yapıyosun cnm ya öyle yılda bir kere kullanmakla olmaz ki.

oo baya pahalıymış daha uygun bulabilirsin cnm vede pazarlık yapın biraz bence daha uygun bulabilirisniz yatak odasının dolabı küçük geldi bana biraz ama belki resimde öle çıkmıştır lake olmasına dikkaet cnm çünkü en kullanışlısı oymuş.

çok pahalı cnm yaa ondan çekimser kaldık tek umudumuz peşin olunca baya bi indirim yapmaları inş.da öyle olur. dolap resimde gerçekten küçük görünüyo cnm ay düşündükçe bunalıyorum sanki yaa

hayırlı olsun senakan alkisalkisalkis

zaten peşinde baya yapıyolar bizimde baya 8000 geçiyodu 6500 verdik yemek odasıyla salona yatak odam ayrı 4.400 tuttu.ben birden benimki gibi düşündüm:) sende yatak odasıda varmış ii ozamn ya indirimde yaparlarsa bayauygun olur.

canım hayırlı olsun inşallah diğer işlerinide kolaylıkla halledersin opuyorumnanaktan

kızlar çeyizinizde kaç yorgan,kaç yastık, kaç nevresim takımı çıkaracaksınız?

Son düzenleme:
valla beneski zaman yorganları hiç sevmiyorum ama kayınvalidem 1 tane verecek heraldekullanmasamda mecburen alcaz artık.kendimde 2 çift kişilik 1 tek kişilik aldım yeter zaten fazlasına gerek yok boşa yer kaplıcak bide yastıkta şimdlik 6 tane aldım bilmiyorum yeter sanırım.nevresim 6 taneydi sanırım yanlış hatırlamıyosam ama 1 tane daha alırım heralde.
bu arada senakan hayırlı olsun..

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
bende kısmetse ekim geliniyim
8-10 ekimde düğünlerimiz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldiniz kızlar.. sizi de hemen ekliyorum listeye :) bu arada topiğimizin adı değişti.. :) yeni ekim gelinlerini de bekliyoruuuzzz :)

evet canım bergüzar korelinki rezaletti ama dün aşkı memnuda nihale taktılar da fena durmadı sanki... bilmiyorum acaba nasıl olur birazda yüz şekliyle alakalı sanırım...

elvincim ben pek beğenmiyorum öle tepeden takılan duvak modellerini... senin gelinliğin nasıl olucak canım?

ahh kuzucumm evlenmiş bile :) olsun sen bizi için hep eylül gelinisin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…