bişi sorcam taksim evlendirme dairesi park yanındakimi ?
gül1984 ay evine çok sevindim güle güle mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin mevlam nagüzel halloluyor herşey mutfak takımını güle güle kullan canım bulaşık makinesi ne düşünüyorsun kara vermişsindir az çok ben arçeliğin şu dünyanın en hızlı yıkayan bulaşık makinesi diye lanse ettiği ürününü tavsiye derim gerçi ben almadım henüz ama kafamdaki o yakın arkadaşım aldı evlenirken çokta memnun
rüzgar çatal bıçakların çok şıkmış güle güle kullan güzel mamalr yemek nasip olsun canım
papatyacım ne güzel senin tarihlerin belliymiş hayırlı olsun darısı başımaboshayallersmile
12 kişilik günlük çatal kaşık takımım artaç.Nasıl kızlar
rüzgar çatal bıçak takımın çok güzel iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
teşekkürler canım daha iyisi sizlerin olsun bayanssulusmile
solumate hayırlı olsun.nikah için ne kadar çok para alıyorlar birsürü masrafın içinde 5 dk için bu kadar para biraz insaflı olsalar yaaa
12 kişilik günlük çatal kaşık takımım artaç.Nasıl kızlar
19 Eylül 2010 benim de düğünüm
güzel tarih bence benden önce evleneceksin sende mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan
Benimde hiçbir hazırlığım yok arkadaşım. Üstelik bir kaç kilo vermem lazımDaha da hiiiiiiç niyetim yok kilo falan vermeye Ama şu bindallıydı gelinlikti aradan çıkarmak istiyorum
aman benımde aynen hiç bir hazırlığım yok ama kilo vermem lazım benimde aslında kilo yokta bedene hazaran memişler büyük sempatiksalakcinni
aman neyse verilir elbet hihoyyyt
ayy o dert bende de cnm ya, kilo vermemek icin cabaliyorum stres beni fena etkiliyor..Kanatsiz-angel teşekkürler yorumun için zemuszemus
Kızlarr hazırlıklar nasıl gidiyor,kimi kınalık gelinlik işlerini halletti bile ama ben hala halledemedim.Bakalım kısmet ne zaman.Çok stres yapmamak lazım ,hele benim gibi kilo almak isteyen biri stres yapmamalı ,stres eşittir iştahsızlık demek benim için fisfisfis Çok zayıflık da yakışmaz gelinliğe değil mi
ayy o dert bende de cnm ya, kilo vermemek icin cabaliyorum stres beni fena etkiliyor..
ben gelinlige onumuzdeki haftalarda bakmayi planliyorum..Kina icin bi elbisem var hic giymemistim onu giyerim belki ama en onemlisi gelinlik bence ya onu bi halletsem..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?