2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Son düzenleme:
solumate hayırlı olsun.nikah için ne kadar çok para alıyorlar birsürü masrafın içinde 5 dk için bu kadar para biraz insaflı olsalar yaaa

Teşekkür ederim canım. Evlenenlere destek olmak yerine köstek oluyorlar işte. Sağlık raporu içinde heryerin farklı ücreti var, biz bedavaya yaptırdık Allah'tan. Sadece kan tahlili için kişi başı 120 TL alan yerler bile var. Normalde ücretsiz yapılması gereken bişey aslında. ışte herkes ne koparsam kardır düşüncesinde.

Günaydın papatya, gerçi öğlen oldu ama. ıyiyiz işte, koşuşturmaca var herkeste sanırım. :)

12 kişilik günlük çatal kaşık takımım artaç.Nasıl kızlar

çok güzelmiş güle güle kullan güzel günlerde opuyorumnanaktan

tünaydin kıslar bu arada

offf benim düğünüme daha çok var sempatiksalakcinnişuan nişanlı olmanın tadını çıkarıyom kaydirigubbakcemile2

kızlarrr hava bugün çok güzelll nasıl geçiyor gününüz bakalımmm ben nişanlımın yanına geldimmmm okuldayım onun işinin bitmesini bekliyorum zemuszemus hepinize güzel bir pazar diliyorummm eylül gelinleriiiiia.s.

Kanatsiz-angel teşekkürler yorumun için zemuszemus

Kızlarr hazırlıklar nasıl gidiyor,kimi kınalık gelinlik işlerini halletti bile ama ben hala halledemedim.Bakalım kısmet ne zaman.Çok stres yapmamak lazım ,hele benim gibi kilo almak isteyen biri stres yapmamalı ,stres eşittir iştahsızlık demek benim için fisfisfis Çok zayıflık da yakışmaz gelinliğe değil mi

Benimde hiçbir hazırlığım yok arkadaşım. Üstelik bir kaç kilo vermem lazım Daha da hiiiiiiç niyetim yok kilo falan vermeye Ama şu bindallıydı gelinlikti aradan çıkarmak istiyorum

Benim bindallım hazır, arkadaşımın kardeşinin vardı ondan aldım. Boşa masraf olmasın diye, çünkü bi daha giyilmiyor. Yani ben öyle düşünüyorum. :)) Gelinlik içinde modelleri parça parça beğendim, kiminin altını, kiminin üstünü. Şimdi onları bir araya getirmek için gelinlikçiye gitmem gerekli. Uğrayıp biraz konuştum, beni ve resimleri bekliyor. Kısmetse evdeki boya işleri biter bitmez gelinliğime de başlarız. Bide dün nişanlımla bir kaç eşya aldık, şarjlı el süpürgesi, blender seti ve ütü. ınşallah kullanmayı nasip eder Allah hepimize. boshayallersmile

Benimde hiçbir hazırlığım yok arkadaşım. Üstelik bir kaç kilo vermem lazım Daha da hiiiiiiç niyetim yok kilo falan vermeye Ama şu bindallıydı gelinlikti aradan çıkarmak istiyorum

naber eylül ekim gelinleri kaydirigubbakcemile5(tek ekim gelini ben miyim yaw kafamçokkarıştı

aman benımde aynen hiç bir hazırlığım yok ama kilo vermem lazım benimde aslında kilo yokta bedene hazaran memişler büyük sempatiksalakcinni

aman neyse verilir elbet hihoyyyt

bende kına gecesi için abiye ,bindallı onları ordadan çıkarmak istiyorum ama 2 ay felan geçsin bakcez nişanlımla kaydirigubbakcemile2

he bu arada 10 ekim nikah olcak akşam bizdelerdi kayınvademler son karar verildi hayırlısı hepimiz için arkadaşlar :dance:

aman benımde aynen hiç bir hazırlığım yok ama kilo vermem lazım benimde aslında kilo yokta bedene hazaran memişler büyük sempatiksalakcinni

aman neyse verilir elbet hihoyyyt

Bende sendenim canım. O yüzden kilo vermeye çalışıyorum, gören hangi kiloyu vermeye çalışıyosun diyo ama, sanırım evliliğe hazırlanan herkeste var bu takıntı. :teytey:

slm kızlar ben de eylül geliniyim hihoyyyt 26 eylül 2010 hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor mobilyalarım beyaz eşyalarım tamam gibi kına kıyafetim gelinlik birde ıvır zıvırlar kaldı

ayy o dert bende de cnm ya, kilo vermemek icin cabaliyorum stres beni fena etkiliyor..
ben gelinlige onumuzdeki haftalarda bakmayi planliyorum..Kina icin bi elbisem var hic giymemistim onu giyerim belki ama en onemlisi gelinlik bence ya onu bi halletsem..boshayallersmile

Evet benimde en çok aklımı dolduran şey gelinlik. İnşallah gönlümüze ve gözümüze göre olanı bulabiliriz. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…