2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bu koltuk takımını beğendim şimdilik, ne dersiniz..ama ortadaki sehpa yerine daha uygun deri bir orta sehpası alabiliriz.O biraz bozmuş havasını sanki

http://www.ladinmobilya.com/product.aspx?id=2 ''BESTE'' isimli takım[/QUOTE]

çok güzelmş tatlım fiyatları konusunda bi bilgin varmı?sitede hoş modeller vardabayanssulusmile

msore naber?:) bi sen varsın topicte

Bugün izinliydm canım,nişanlımda öyle.Birlikteydk.Bende vakit bulmuşken mesajları okuyayım dedim ama çok,duramadm sayfa açık kaldı.kayınvalidem çağırdı sağolsun çok sevdiğim için sölemesi ayıp içli gözleme yapmış onu yedimopuyorumnanaktan öyle kaldı ancak cevap verebildm tatlım kusura bakma:içelim: sende ne var ne yok canım??

kizlar eylul gelini olarak nikahim kıyıldı ve artik evliyim..resimleri de yukledim bakmak isteyenler buraya bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/374612-miss_curiousun-nikah-resimleri.html

Allah mesut etsin..Çok tatlı olmuşsun canım..Nikah nie şimdi kıyılmştı sizin tayin durumu falanmı vardı yoksa kendi isteğiniz mi??Darısı başımızaopuyorumnanaktan
Diğer bütün GÜZ gelinleri sizede selamlar...Sabah benden önce herkes burada olur zaten..Canım sıkkın gibi biraz eşya olaylarıyla ilgili,ama yarın anlatayım bunları kimse yok şimdi:gitme:

Diğer bütün GÜZ gelinleri sizede selamlar...Sabah benden önce herkes burada olur zaten..Canım sıkkın gibi biraz eşya olaylarıyla ilgili,ama yarın anlatayım bunları kimse yok şimdi:gitme:

Canım, ne oldu anlat bakalım? Canını sıkma hemen, herşey halledilir. Benim nişanlım da benim beğendiğim davetiyeyi beğenmedi sempatiksalakcinni Ben başka bi tane daha beğenmiştim, resmini bulursam nette, eklicem.

Sende sıkma canını. olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Kıslar günaydın...
Yoğun bir h.sonu geçirdim..Malüm kız kardeşimin düğünü vardı..Ne zahmetli işmiş düğün sahibi olmak..Kına evimizin önünde yapıldı..Yemekler vs..eve giren çıkan her taraf karışık darmadağandı..Düğün günü yine aynı şekilde...Sonunda İst. düğünü atlattık...Birde İzmir de düğünümüz var (erkek evi orda olduğu için) Cuma akşamı yola çıkacağım bende düğün cmrtsi pazarda döneceğim...Off yaaa çok üzgünüm kardeşimle kavgada etsek hemencik barışırdık...Ben çalışıyorum o evdeydi...Ne tuhaf yaaaa kız olmanın en zor yanı bu olsa gerek...Yaşadığın yeri aileni geride bırakıp gidiyorsun..:çok üzgünüm:

günaydın kızlar hayırlı olsun canım inşallah çok mutlu olur kardeşin.

günaydın kızlar.. dün acilen çıkmam gerekti kimseye de ben gidiyorum diyemedim.. Cem özel sağlık sigortası yaptırıyor bana.. İleride doğumumu daha rahat ve iyi şartlarda yapabilmek adına
ondan sonra şirketimize yeni bir bilgisayar almaya gittik vs vs çok koşturduk dün.. bugün de birazdan çıkacağız nikah şekeri ve davetiye bakmaya gideceğiz

kizlar eylul gelini olarak nikahim kıyıldı ve artik evliyim..resimleri de yukledim bakmak isteyenler buraya bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/374612-miss_curiousun-nikah-resimleri.html

canım beniiim. mükemmel güzel bir gelin olmuşsun.. peri kızı gibisin maşallah allah nazarlardan saklasın kuzum seni

İyi geceler canım, ama ben gelene kadar gitmişsin sen. Yarın görüşürüz artık ne yapalım. opuyorumnanaktan

Kızlar beğendiğim diğer davetiye buydu, bi de buna bakın bakalım. :uhm:

günaydın solumate beğendiğin diğer davetiye daha güzeldi canım

miss_curious canım bende baktım resimlerine çok güzel olmussun..Allah bir yastıkta kocatsın...Benimde düğünüm 19 Eylül de ..D.günüm 25 Eylül neden 25 Eylülde yapmadım diye üzülüyorum neyse araya kaynadı buda...Tebrik ederim tekrar..

Valla kızlar gerçekten beyaz eşye şans meselesi. Umarım iyi çıkar. Önce nişanlım siemens diye tutturmuştu ama çok pahalı. Ne gerek var hepsi kaliteli artık dedim. Fırında da bi ark.ımın dediğine göre hem mikrodalga hem mini fırın özelliği olan fırınlar varmış. Ben ilk kez duydum bildiğiniz gördüğünüz var mı öyle fırın kullanan?[/QUOTE]

luxxor bizim iş yerinde kullandığımız fırında hem mikrodalga hemde fırın özelliği var arçeliğin yemek falan yapılıyor güzel fakat pasta börek için pek uygun değil istersen incele arçelikte

Günaydın kızlarr. ben de dün akşam iş çıkışı çaydanlığımı - cezvemi - bıçak takımımı bir de 37 parça bardak setimi aldım. o kadar çok eksik çıkıyor ki aldıkça bitmek bilmiyor. nasıl bitireceğim bakalım:1no2:

günaydın delicious hayırlı olsun aldıkların iyi günlerde kullan dediğin gibi eksikler hiç bitmiyor aldıkça yeni birşey çıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun bende dün taçtan 2 tane yorgan aldım süpürgemi aldım hepsiburadadan kargoda aldıklarımın resmini bulursam eklerim

Hayırlı olsun canım aldıkların evet gün yaklaştıkça eksiklerde ortaya çıkıyor... Bizde annemle ne var ne yok bi gördük toparladık çeyiz olarak gidecek eşyalarımızı ama gene eksik bitmiyo şu alınacak bu alınacak diye liste çıkıyor...

teşekkür ederim canım. resimleri eklersen sevinirim. taçın ürünleri çok güzel oluyor. ben de kelebekli bir nevresim takımı görmüştüm. bulabilirsem ondan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…