2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bence güzel olur canım renk katar temziliğininde kolay olası daha iyi en önemli şey o zaten

neyse kızlar ben bugün erken çıkıcam yarın görüşürüz yada akşam girebilirsem byby öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

Baharcım senin düğünden 1 hafta önce denizlide benim düğünüm varolumunekankayizsmile

kızlar ben oturma odama ve salonuma bu koltukları alıcam bakın

bu salon için

bu da oturma odası için

salona bir de bambu tarzı renkten masa ile tv ünitesi alıcaz o kadar

Heaven çok güzel yaa mobilyalar! Ben açık renk düşünmüyordum ama baya modern tasarımları filan canım iyi günlerde kullan inşallahhkaydirigubbakcemile2

ama sen ankarada oturacaksın galiba bakbayı biliyorum emniyetın yanında hayya bana suan yürüyerek en fazla15 dk uzaklıkta hayırlı olsun canım benim duydun mu hiç bilmiyorum deda da olacak allahın izin verirse

Eveet duydum orayı dı çok güzel bir yermiş önce orası düşünülmüştü ama sonradan yemek de vermek istediler. O yüzden daha hesaplı geldi sanırım Canım senin de hayırlı uğurlu olur inşallah. Evet Ankara'da oturacağız 18inde burda Nikahım var. Ama düğün ertesine kadar bi araya koymicaklarmış bizi yakışık almazmışlmaz: Bi de böyle adetler var

ama dogrusu da öyle yaa düğünün heyecanı olsun yani o kadar bekledık azcık daha bekleriz heralde demikaydirigubbakcemile3

ayy inşallah canım ya gelmek isterim ama benım okul da acılacak o zamana belkı okulda olurum bastan devamsızlık yapmıyım da daha balayaına gitcez o zaman kalsın devamsızlıklaropuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
luxxor, ashkmeleği, bhr20, meltem_d83, arzu_84, bol+
Kızlaar kimseden ses çıkmıyo? nerdesiniz naaptınız

luxxor kalplerımız bırmıs canım ben de aynı mesajı yazıyodum sen önce yazdın bi baktım altı kişi var bi ikimiz konusuyoruz hani düğünlerde herkes otutrur daa sen kalırsın pistte oynayan o gibi hissettim kendimi biz ortada arkadaslar katılmıyo hadi bakalım kızlar sizde ne var ne yokkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 evet valla. Canım burayı meşgul etmeyim diye özelden msj attım zaten. Bu arada kızlar bu çarşamba beyaz eşyalara bakmaya gitcez çok heycanlıyım. Arçelik düşünüyorum ama bakalım. Siz ne aldınız beyaz eşyada tavsiyeler var mı?

hos geldin aşk meleğikaydirigubbakcemile2ben arcelik aldım canım tvleri sony aldık bi tek fırınla ocagım yok onu da eve göre alcm ondan almadım bide tabi süpürgem yok taktım gari süpürgeye:umursamaz:

ben hepsini profilo yenı çıkan A sınıfı olanlardan aldım cnm.Nette baya araştırma yaptık yorumları iyi bide servis ağı yuksek olduğunu duydum.Yine de beyaz eşya birazda şans işi ...:sm_confused:

ben beyaz eşyalarımı bosch aldım canım. fırın konusunda kararsızım mini fırın mı alsam yoksa büyük mü) elektrik düpürgesi için de araştırmalarım sürmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…